Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie maleeee

czy kobieta-matka nie waszego dziecka moze byc pociagajaca??

Polecane posty

Gość mam pytanie maleeee

mowie tu o kobiecie ktora jest zadbana ale ktorej ciaza nie oszczedzila tj wiszace piersi, rozstepy.. ale ladny makijaz, bz nadwagi itp jak mezczyzni patrza na kobiety matki ktore chca ulozyc sobie zycie na nowo??

Gość ewa1989
moja qumpela ma dzidziakai jests exowna, ale faceci jej nie chca, bo to jednak z dzieckiem to mniej atrakcyjna kobieta niz bez. Bo to jednkak nie ich..

Gość macane należy do macanta
taka prowda

Gość ja trafilam na wspanialego
faceta. Zaczelismy sie spotykac jak juz bylam w 3 tyg ciąży sama tez o niej nie wiedzialam - najpierw byly to zwykle rozmowy, kino. Nic powaznego. Kiedys nocowalam u niego bo niestety nie mialam transportu. Spalismy w jednym łóżku i nic sie nie wydarzylo. Wiem ze chcial ale nie nalegal, wiedzial ze jestem po przejsciach itd i do niczego mnie nie zmuszal. Od tamtej pory czesto umawialismy sie ze do niego wpadne, pojdziemy razem na piwko czy imprezke a potem zostane na noc. I spalam u niego kilka razy w ciagu trzech mc ale nic a nic nawet nie probowal. Pewnego dnia sama do niego przyszlam i zaczelam od powaznej rozmowy, najpierw powiedzialm mu ze jestem w ciaży a potem dlugo patrzylam na niego i jego reakcje i wiesz co - odpowiedzia-to cudownie,bylam w szoku . Sadzilam ze powie cos w stylu koorwa mac a on ze spokojem i usmiechem na twrzy powiezial mi ze wychowamy je razem i ze bedzie cudownie. I nie klamal. Minelo 5 lat a my nadal szczesliwi i zakochani a do tego postaralismy sie o rodzenstwo dla synka:):):):)

Gość mechaniken
należy rozpatrzyć 2 aspekty: pociąg fizyczny oraz wizję ewentualnego wspólnego życia. pierwszy aspekt - mamuspi potrafia być gorące - wtedy lekko wiszące ccki i rozstepy nie preszkadzają dziecko - dla normalnego faceta ktoremu zalezy nie powinno stanowic porblemu - byle tamten drugi sie nie pojawiał- - bez praw rodzicielskich

Gość ewa1989
dokladnie-- dziecko to nie problem, bardziej tatus dziecka