Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

zmieniam stanik - na zawsze !!!

Polecane posty

Gość Maskara99
Mi zawsze wychodzi 75B na różnych dziadostwach, ale teraz sprawdziłąm na stronie podanej przez koleżanki i 65E!!:D proponuję zajrzeć na forum:) Napisać rozmiar i jakaś miła osoóka poda ci twój rozmiar:P Oto link: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=83749466&s=0

Gość Maskara99
dodam ze 75b niestety odstaje mi u góry:) I dziewczyny stw ze moja miseczka jest za płaska i powinnam miec głębszą;) Tylko ja jjeszcze nie wiem gdzie kupić tą bieliznę w tak n ietypowym rozmiarze w jakiejs rozsadnej cenie:P (tak do 100 zł)

Polecam blog Stanikowe Sklepy - są tam omówione i stacjonarne, i netowe (polskie i brytyjskie). Brakuje tam chyba nowego wyprzedażowego dopasowana.pl i stacjonarnych w Poznaniu (Yoshi) i Wrocławiu (otwarcie wkrótce). Ogólnie najtaniej można kupić w bryt. Brastopie, na Dopasowanej.pl i na lobbowych giełdach. Jak już ustalisz jakie modele i rozmiary Ci pasują to możesz polować na ebayu czy allegro. A niedługo ruszą Effuniaki (na Lobby Biuściastych jest wątek gdzie można składać pierwsze zamówienia, kosztują 100 zl/szt) - nasze polskie ściśliwe koronkowe cuda :)

Gość Antii
dziekuje:* musze znalezc swoj sklep:P