Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kameroli

krakusy!!

Polecane posty

zajęcia zaczynają się od poniedziałku przyszlego. próbuje dodzwonić się i dowiedzieć konkretnie w jakich dniach się to będzie odbywać ale coś nie mogę dobrze trafić na czynny sekretariat. tak czy inaczej na dniach muszę to już wiedzieć.

córka jest rozgarnięta i przy obcych grzeczna;)prawda jest taka, że nie puszczę 9ciolatki autobusem, zwłaszcza zimą po ciemku i chcę żeby ją ktoś odstawił na zajęcia i dostawił do drzwi. popytam, jeszcze jutro w szkole, może jakaś woźna bedzie chciała jako dodatkowe pare groszy.

ja bym mogla ale jakbys chciala 17latke do tego:P i zalezy w jakie dni to bedzie

jeśli jesteś odpowiedzialną 17tolatką to czemu nie;) postaram sie może jutro dodzwonić do sekretariatu:)

no i dobrze żebyśmy się obejrzały odpowiednio wcześniej;) małżonek policjant sprawdzi cię w bazie czyś nie karana;)

hehe kameroli;) może jeszcze znajdę tą drużynową dla zuchów:D

no i dobrze żebyśmy się obejrzały odpowiednio wcześniej;) małżonek policjant sprawdzi cię w bazie czyś nie karana;) nie zauwazylam tego wczesniej:D zabrzmialo groznie ale mam nadzieje ze nie mam sie czego obawiac ;)

przynajmniej tyle ze mnie nie zastrzeli za cos :D bo zazwyczaj sa nerwowi:P

spoko, dobrze będzie. jutro napisze w jakie dni chodzi i jak ci będzie pasować to bysmy się umowily na weekend i dogadaly szczegóły.

Nauczyciel też może sobei dorobić \"do kieszonkowego\" -albo przynajmniej chociaż na benzynkę do pracy ;) No ale w tym wypadku raczej nie da rady ;) A może ktoś potrzebuje korepetycje z języka francuskiego?? Dla maluchów najchętniej ;)

witam krakuski i krakusi. Syntja - zajęcia są we wtorek od 15.30 do 17.50 oraz w czwartek od 17.55 - 20.15. co ty na to?

jeśli nie znalazł się jeszcze nikt to podaje email łatwiej będzie się nam dogadać niż na forum : syntja@buziaczek.pl

oki napisze do ciebie maila jakoś w weekend - córa jest chora teraz i przyszly tydzien wypada.

Gość Legia Warszawa
Jak tam centusie humory po wczorajszej klęsce z ziemniakami? :D

witam krakusów:) nie chciał by ktoś 3pokojowego mieszkanka kupić?:P