Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kameroli

krakusy!!

Polecane posty

Noo, jak byłam statyską, to cały dzień, bo sceny mają po całym dniu rozpalnowane i akurat byłyśmy ciągle potrzebne. I jeszcze potem następnego dnia \"dokrętki\" -bo nei zdążyli a jeszcze musiało byc ciemno. Za to płacili za dwa ndi zdjęciowe :P ;)

To zależy, czy rola jest \"z tekstem\" czy statystowanie \"bez gadania\" - w tym drugim przypadku dokładnie nie pamiętam, ale chyba coś koło 60 zeta. No a \"większe\" role to już większa kasa, ale dokłądnie eni wiem jeszcze :P

Właśnie! Potraktuj to jako dobrą zabawę i możliwośc zdobycia nowego doświadczenia ;) powodzenia!

Syntja, a co ty się tak nudzisz? rok szkolny się rozpoczął:D

powodzenie sie przyda ale nie dziekuje bo podobno sie nie dziekuje:P i tak sie do zadnego w11 nie dostane pewnie:D imina- bo ide do liceum zaocznego a rozpoczecia jeszcze nie było :P

Gość patriszia
ooo nie śpią jakieś krakusski?... pozdrawiam z grodu kraka bardzo wieczorową porą :D

Syntja - wlasnie się dowiedziałam, że harcerzem można zostać w zasadzie w każdym wieku - wszystko przed tobą:D

widzicie i ładna pogoda jest:D tyle że duszno strasznie:o jak w kazdym wieku mozna zostac to pomysle za pare lat o tym:D:D

Jezuuuuuu, jaki upał!!!! A rano jak do pracy wstawałam, to jakaś mega mgła była, nei wiedziałam czy zimno czy ciepło i ciemne dżinsy założyłam - mało się nie ugotowałam wracając! ;) Więc jednak słońce! A Wam jak mija dzień??

jest cudownie to lepsze niz by mial deszcz padac:P mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie chociaz mogloby nie byc tak duszno

No masakryczna duchota - dzieci mi się zapociły w przedszkolu :P Ale dobra...jest weekend! Jakieś plany imprezowe Krakuski????

plany imprezowe... jutro pije:D jakby coś to za nowy rok szkolny (każda okazja jest dobra;) ) nie to żeby się nawalić ale 2 piwka albo coś nikomu jeszcze nie zaszkodziły ;)

u mnie nic nie wyszlo z tego oblewania nowego roku szkolnego :( kameroli-milej zabawy chociaz pewnie juz imprezujesz ;)

cześć laski. ja znowu z ogłoszeniem:D nie znacie kogoś, kto móglby 2-3 razy w tygodniu poprowadzić 9ciolatkę z białego prądnika na zajęcia na krowoderską do cm Jordana? zajęcia trwają około 2 godz - w tym czasie można robić co się chce;) tak myslalam żeby placić ok 140-150 zł miesięcznie, chociaż szczerze mówiąc nie wiem jakie są stawki. jak byście coś wiedziały to piszcie. no i dobrej zabawy przy oblewaniu nowego roku szkolnego;)

imina nie znam sie na tych cenach tak jak ty ale chyba troche za malo bo dojazdy tez kosztuja:P chyba ze na czysto 140-150zł

Kurcze, Imina...ja bym się nawet na to pisała, tylko że pracuję na zmiany - jeden meisiąc 7-12 a następny od 12 do 17 więc pewnie lipa... :( Szkoda. PS. Sama w dzieciństwei chodziłam an zajęcia do CM na Krowoderską i cudownie wspominam - mam sentyment ;)

dlatego szczerze mówiąc myślalam o jakims licealiście co i tak ma migawkę, i tak. wtedy przy dwu spotkaniach tyg wychodzi ok 6 zl do ręki, szczerze mówiąc więcej za godzinę nie dostaję i jakoś nikt mi za bilety nie zwraca. to miałby być dodatek do kieszonkowego. madzieek - szkoda bardzo. tak zajęcia od 16tej.