Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kameroli

krakusy!!

Polecane posty

no to jak piąty rok to szukaj w swoim zawodzie najlepiej. w kółko wysyłaj cv i miej nadzieję, że coś się trafi:D

wyszło ok:D pychota, ma ktos ochotę:P?? na piatym roku jesteś to szukaj w zawodzie! przecież cię konkurencja zje jak nie bedziesz miala doświadczenia..

kameroli >dolałaś tego mleka? Studentko, tak z ciekawości jaki kierunek kończysz?

Gość ALE JA WłASNIE JESTEM STUDENTK
kończe pedagogike na AP :(

przedszkolanek podobno szukają ale to po ped wieku dziecięcego pewnie. z zawrotną pensją w wys. najniższej krajowej:D

Cześć Krakuski. Wyskoczył taki oto problem: do SP 58 na Prądniku Białym potrzebna jest drużynowa do drużyny lotniczej do prowadzenia Zefirków - żeńskiej gromady zuchowej. Musi mieć ponad 16 lat i ze 2-3 lata stażu w harcerstwie. Bądźcie ludzkie i popytajcie dookoła cze nie ma chętnych, oki? Ta drużyna to fajna sprawa, a też jest to jakiś punkt do przyszłego cv;) Pozdrawiam

Popytajcie wśród znajomych, pięknie proszę;) Drużyna jest o tyle ciekawa, że ze specjalizacją lotniczą. Na obozie zuszki balonem na uwięzi latały. W ciągu roku są zawody modelarskie, wycieczki, itp. wiem, że jak ktoś się bardzo interesuje lotnictwem, to może zrobić licencje - no ale to starsi już;)

Gość turczynka 20
gdzie kupie baklave w Krakowie? w Zakatku nie ma. HELP!!

Gość tutturuttu
witam wszystkich ja tez z Krakowa:)) wola duchacka wita:))

Gość duju śpik inglisz
roboty jest duzo ale takiej za 6pln/h 🖐️

hej a ja krowodrza witam wszystkich z krakowa!!i z nowej huty tez bo kiedys tam mieszkalam :D

Bronowianka - witam serdecznie! Tak od razu wtrącę - bo jestem w temacie - Studentko, \"przedszkolanek\" potrzeba na gwałt, bo same emerytki pracują...wiem, co mówię, jestem jednym z nielicznych 27-letnich wyjątków ;) Więc jeśli kończysz pedagogikę, to do boju! Tylko zależy jaką specjalność studiujesz.... Praca cóż...bardzo kiepsko płatna, ale za to jaka wdzięczna! ;) A poza tym zawsze można sobie dorobić - np w W11, hehehe, się Wam od razu pochwalę, że właśnie wróciłam z castingu :D

imina-no nie wiem jakie tam przedziały wiekowe są:D bo mam 17lat.. coś mi sie wydaje ze na harcerza za stara jestem madzieeek-opowiadaj jak było:D bo chce isc ale sie boje

Hehehe, nie ma się czego bać! Fajnie jest ;) Ja trafiłam przez przypadek - agencja Stars Impresariat robiła \"nabór\" w jakimś supermarkecie - bodajże carrefour na zakopiance. Zaczepili mnie , \"zaciągnęli\" do jakiegoś anmiociku, kazali trochę pogadać do kamery, wypełniłam ankiete i...zapomniałam :P Aż tu zadzwonili raz w maju - wtedy był mój \"pierwszy raz\" - potrzebna była \"zapasowa\" statystka, bo jakaś wczesniejsza się pochorowała. A jako że ja szalona neico jestem i lubię wyzwania, to oczywiście się zgodziłam - nie tyle dla kasy (bo statystka bez \"mówienia\" to nic specjalnego) - ale właśnei dlatego, że miałam okazję poznać fajnych, ciekawych nowych ludzi, przeżyć coś zupełnie nowego, no i zabawa fajna! A ja lubię takie akcje ;) No i jeszcze togo odcinka z maja nie emitowali a tu telefon z propozycja roli już peirwszoplanowej - pojechałam dziś już do TVN-u i tam spotkanie z reżyserem. Miałam do odegrania już konkretną scenkę, no i kandydatek było razem chyba ze trzy. Więc nie wiem jak będzie, ale było wesoło - a o dobrą zabawę chodzi głównie ;) Teraz muszę czekać na \"wyniki\" - a jeśliby się udało to...to będę \"sprawczynią\" :P Tak że polecam - warto! Wszyscy sa bardoz sympatyczni, zwłaszcza bardzo mi do gustu przypadła komisarz Ania Potaczek, ale wogóle cała ekipa - tacey weseli, zakręceni ludzie ;) Aaa, z tej agencji jeszcze dzwonili o udział w Rozmowachw toku - jako \"aktywna publiczność\" ale nie mogłam się akurat czasowo wyrobić :( Szkoda ;p Polecam, polecam!!! (tylko na luzie - bez napinania się na wielkie gwiazdorstwo, i strasowania się, bo wiadomo, że W11 to serial nie najwyższych lotów :P)

a co miałas mowic do kamery? teraz chyba nie stoja po hipermarketach w krakowie jak czytałam na stronce to musiałabym sie wybrac gdzies tam kolo rynku:D to ci komisarze to są podczas castingu?:P dużo ludzi tam jest na tym?:D

Pierwszy casting, agencyjny, to faktycznie w siedzibie Stars Impresariat - bodajże na Karmelickiej teraz mają. Wtedy wypytywali mnie co robię, co lubię i tkaie tam.... Potem dostałam tekst i krótka scenka z taką panią co tma była i wszystko do kamery. Tylko dwie osoby były więc przy tym. No i jeszcze zdjęcia z numerkiem porobili i cały czas się śmialiśmy bo ja głupie teksty puszczałam, że z tym numerkiem to jak z więźnia :P Komisarzy poznałam na planie, keidy statystowałam. A casting juz o tę konkretną rolę też przeprowadzały tylko dwie osoby - pan reżyser z kamerką taką niedużą i pani, która czytała kwestie innych osób a ja \"swoją\" rolę - tyle. Nie ma co się strresować!!!!

a oni ci mowili jak masz stanac itp czy sama sie ustawialas? bo nie chce jakos glupio wyjsc:D

Oni wszystko mówią - to idzie taśmowo trochę :P Stanąć, obrót, profil, do kamery itd itp ;) Trochę dziwne, jak tak stoisz i Cię z kazdej strony oglądają, co najmniej jak konia na wystawie :P Przynajmniej ja się cały czas z tego nabijałam i śmiałam jak głupia :P Jeszcze jak mnie zaczepili to szłam do babci na urodziny - garsonka i te sprawy, ubrana po \"grzecznemu\" a takei głupoty plotłam, że się skupić nie mógł kamerzysta :P

Spoooko, mówię co wiem ;) Nie, niedługo, nie pamiętam dokładnie, ale jakieś 15 minut ;) Plus wypełnienie ankiety - dane osobowe, wymiary itd ;)