Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc ta gorsza

boje sie z NIM zwiazac,On ciagle mysli o bylej.Bo patrzcie, widzicie w tym sens?

Polecane posty

To ona go rzucila, na dodatek jeszcze go zdradzila jak ze soba byli. Sluchal jej jak piesek, mowila - nie pal. nie palil. Nie pij. To, kurwa, nie pil. Byl ponoc zalamany, jak go rzucila, wspolna znajoma mi opowiadala. Pare dni pozniej zaczal do mnie "Taka dziewczyna nie ma faceta?" No i ostro mnie podrywal, chociaz ja tego nie lubie, bo jestem niesmiala i nie wierzylam, ze mozna tak szybko zapomniec o kim z kim sie bylo i kochalo. Ponoc ja mu sie spodobalam juz 1dnia jak sie zobaczylismy, a byl to dzien przed tym jak ona go rzucila. Troche sie boje takiego zwiazku, mam wrazenie, ze on ja dalej kocha, nawet jesli teraz wiesza na niej psy i ponoc, gdy ona z nim chciala to wyjasniac, pogadac - nie zgodzil sie. Ale,.... co Wy sadzice?

tez tak mysle, ale on mowi, ze z tamta koniec. Nie rozmawia z nia, chociaz ona chce. Tylko np. dedykacji pod zdjeciem na swojej stronie nie zmienil, a byla dla niej...:O

Gość a kiedy
a kiedy oni sie rozstali?

teraz to jzu bedzie z 2tygodnie

Gość oj dzieci dzie
Ja jestem z takim facetem. Już 7 lat. Teraz ja się liczę.

Gość a kiedy
ja tam byl byla ostrozna facet ktory poznaje nowa laske dzien po rozstaniu to dlamnie dziwne zjawisko...takie na sile wyrywanie lasek

uważaj na niego, ja byłam kiedyś w podobnej sytuacji..wyzywał ją, że to już koniec itd, zamknięty rozdział...wrócił do niej po 6 miesiącach....

Gość heh__
Jeżeli jest w niej zakochany nadal nie pakuj sie takie bagno. Będziesz żyć w cieniu tamtej. W jego życiu napotkasz pewnie więcej takich pamiątek niz tylko dedykacja pod zdjęciem:)

wlasnie - moze ja mam byc w zastepstwie... przeszlo mi to przez mysl. Wlasnie, wiecie co mnie jeszcze wkurza w tej sprawie? Ze on jej tak słuchal, jak jako traktowal, a ona to w sumie jeszcze dziecko. Jest od niego mlodsza o 5 lat. On ma 19 a ona 14 :O

Gość heh__
Po prostu będziesz aby zapełnić pustkę po dawnej dziewczynie i nigdy tej pustki nie zapełnisz całkowicie

Gość on chce się na niej
odgryźć :O twoim kosztem.... żeby trochę pocierpiała za to że go zostawiła... to taka gra :O zresztą jeśli ją "kochał" to co robi z Toba?????? dzień po rozstaniu 😭 szok!!!! a potem poleci do niej na skrzydłach

Gość a kiedy
Heh-niekoniecznie...czasami facet naprawde sie zakochuje w nowej dziewczynie ale zazwyczaj to typowe wypelnianie dziury dla mnie facet ktory po zerwaniu od razu poznaje kogos innego to jakis dziwny typ:P

Gość a kiedy
Jak mozna kogos kochac i tydzien pozniej latac za inna:P

Gość byłam
w bardzo podobnej sytuacji jakies 2 miesiące temu- dziewczyno olej go- naprawde szczerze radzę- on pamięta, pewnie jeszcze kocha tamta i chce się odegrać. Tak było w moim przypadku :( NIe angazuj się bo możesz na tym ucierpieć. A co najgorsze on może nawet nie robić tego z premedytacją- do tego stopnia jest zajęty mysleniem o tamtej że nie bierze pod uwage że może Cie skrzywdzić.

Gość a kiedy
bylam-a jak bylo u cibie dokladnie?

coraz wyrazniej mi to uswiadamiacie, bo on sie wydaje taki, ze uwielbia miec dziewczyne, taki uczuciowy... W sumie wydaje mi sie, ze ja mu sie moglam spodobac z wygladu, ale takto mnie chlopak zbytnio nie zna... Zreszta byl strasznie taki hm, natarczywyjak mial jeszcze kase na fonie : pisal mi takie slodkie smsy, pomyslalam, ze pewnie jej na dobranoc pisal wlasnie takie, a teraz bedzie koles pisal mi! Wogole nie wiem juz co o tym sadzic!

a wlasnie!!!!!!!! On pytal moich wszystkich znajomych "czy ona nie jest zdradliwa?" Wypytywal ich, bo tamta go zdradzila

Gość a kiedy
Nie doluj sie.Moja kolezanka tez zerwala z facetem i o niego walczyla potem ale on 2 dni po zerwaniu poznal inna i tak sie zzakochal ze biora slub

a co sadzicie o tamtej wyzej wspominanej róznicy ich wieku?

Gość Hej smutna kobietko
obejrzyj film dokumentalny pt SEKRET zobaczysz jak masz postepowac:)))

Gość majjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a moze warto czekac na tego jedynego? Co do tej róznicy to ten koles jest naprawde dziwny, a ona jakas ladna jest?>

wiesz, wyglad to rzecz gusu. Ale powiem, ze ona jest zupelnie inna pod wzgledem wygladu ode mnie. Ona w sumie ma taka nawet fajna figure, w sam raz, ale za to ogromny brzuch i wielkie cycki. A ja choc starsza, jestem raczej drobniejszej masy ciala. ONa ma jakies takie bordowo brazowe wlosy do ramion, a ja mam bardzo dlugie blond. Moi znajomi mowia, ze ja jestem ladniejsza od niej o 100% ale ja tak osobiscie nie uwazam. Ona ma ciekawa twarz, nie uwazam, ze jest brzydka.

Gość kristophlen
to masz przejebane, pewnie zakochal sie w twojej buzi i blond wloskach i pomyslal ale lala chetnie bym sie nia zajal. Wydaje mi sie ze o tamtej przy tobie szybko by zapomnial, a twoi znajomi nie sa przeciez slepi i on pewnie tez jak juz nie chce z tamta gadac.