Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bita smietana

To teraz........Na ktorej randce poszliscie z chlopakiem/dziewczyna do lozka

Polecane posty

Gość bita smietana

Gość Piotruś Ban back todayz
Z tobą to by było pewnie nie dalej jak na pierwszej :classic_cool: :D

Gość bita smietana
hehehe mi raz zdazylo sie na 1 :\

Gość ksennaaaaa
Z facetem z ktorym jestem pol roku zaraz na pierwszej randce :P .

Gość Piotruś Ban back todayz
Prawiczek, przyjąłeś złą taktyke Musisz korzystać z kobiet, nawet jak są z odzysku, używane. Jeździsz używanym samochodem? No właśnie, tu jest tak samo :classic_cool: Po prostu trzeba zaspokajać bieżące potrzeby i do tego takie kobiety z odzysku są bardzo dobre, wiedzą co i jak trzeba robić żeby zrobić ci dobrze. I za darmo! :D To też ważne, jak dobrze rozegrasz to nawet niektóre do ciebie dopłacą. Potem jak będziesz chciał już kobiete na reszte życia, to wtedy szukasz dopiero dziewicy, najlepiej na prowincji, łatwo intuicyjnie wyczuć która jest dziewicą No, pomogłem :classic_cool:

Gość życzliwa KAFFETERIANKAAA
prawiczek, znajdz sobie laske do wydymania bo z braku dymanka juz ci pada na mozg...zasmakujesz kobiety i od razu zmieni ci sie swiatopoglad i nie bedziesz patrzyl na takie drobiazgi czy jest dziewica czy nie:P

Gość _łobuziara_
na ostatniej 🖐️

no widać:classic_cool:ja jestem dziewicą i moglabym dosc szybko pojsc do łózka z facetem, pod warunkiem ze bylabym pewna w 100% ze to z nim chce byc. Ale to nie jest proste niestety. Ciezko znalezc. A gdy juz znajde to po co mam czekam jak mi brakuje tego?

Gość zawsze na pierwszej
Przecież wiadomo, do czego prowadzi spotykanie się - i tak wyląduje się w łóżku i tak. Więc po co przeciągać? A jeśli się okaże, że nie facet nieciekawy - to robię przy nim krzyżyk w notesie, że zaliczony i z głowy.

Gość obywatelka
ty prawik a ja bym sie przydzila isc z takim walikonikiem jak ty. Pewnie masz odciski na prawej 🖐️

prawiczek, ale ty nudzisz :o w kolko to samo powtarzasz. juz wszyscy wiemy, ze jestes cnotliwy, nie chwal sie tak...:o moze idz do seminarium?

Gość Piotruś Ban back todayzz
Już ci powiedziałem co masz robić

Gość życzliwa KAFFETERIANKAAA
prawik mam tyle samo lat co ty, jestem dziewica ale po prostu nie moge cie zrozumiec:O sam utrudniasz sobie zycie. pojdziesz z dziewczyna do lozka, dowiesz sie ze nie jest "czysta" i ja rzucisz? albo zakochasz sie w dziewczynie a po tym jak sie dwiesz ze cnoty to ona juz nie ma to tez nie bedziesz sie z nia spotykal? chyba nie wiesz na czym polega milosc skoro blona jest dla ciebie najwazniejsza. albo naprawde masz kompleksy i boisz sie porownan.

Gość Martitkaaaaaaaa
co do tematu to ja po pol roku

Gość sdfsdfsd
poszlam po 5 latach:)