Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bita smietana

To teraz........Na ktorej randce poszliscie z chlopakiem/dziewczyna do lozka

Polecane posty

Gość bita smietana
pytanie do chlopakow: jesli dziewczyna pojdzie na pierwszej randce do lozka tak bez zobowiazan zadnych tylko dla samej zabawy od razu jest skreslona i nazwana dziwka?

Gość bita smietana
no wlasnie juz sama nie wiem jak to jest:\ chlopak musi zdobywac i im bardziej laska niedostepna tym lepiej:\ co wy o takich myslicie ???

strefa zero ---> mimo, że jesteś kobietą, życzę stosunkowo miłych snów :D 🖐️ bita smietana ---> nie wiem skąd to wytrzasnęłaś - niedostępna jest skreślona :p

Gość bita smietana
zalezy o jaka niedostepnosc chodz, jesli np na 3 randce da sie bzyknac to monza pow ze jest niedostepna bo nie dala na 1:) ja sie caly czas zastanawiam co pomyslal o mnie koles z ktorym przespalam sie na 1 i to w samochodzie?"\

Gość moim zdaniem to
pieprzycie sie na randkach - tu nie ma mowy o uczuciach:( dziewczyny nie badzcie takie durne!!!!

Ale wy się czepiacie tego prawiczka.Fakt to jest bardzo denerwujące jak na wielu tematach o sexie pisze swoje \" morały\" ale chcę powiedzieć że chłopak jest porządny i się tego nie wstydzi...Dla innych facet jest facetem jak zalicza wiele lasek a prawda jest taka że jest na odwród tu prawiczek okazuje się być prawdziwym FACETEM przez duże F:)

Gość delocius
ja jeszcze nie byłam na randce ale pójde ze swoim wybrankiem po łóżka po slubie

Gość delocius
do* :)

Gość .żarD
pewnie łóżko warto kupić po ślubie. Na codzień można kochać się na stole bądź krześle :D

Gość delocius
no fakt

Gość to zalezy od utuacji
mozan pjsc na pierwsze, za kila randek,albo nawet po pol roki, to nie znaczy ze jak pojdziesz a pierwszej to bedziecie krotko