Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati200008

JEDYNACY - chłopcy, narzeczeni, mężowie-z jedynaka ani pies ani sabaka?jak jest?

Polecane posty

Gość kati200008

mam chlopaka jedynaka. kocha mnie baaaaaardzo i ma wspanialy harakter. ale jest leniwy , obrazalski i caly czas dzwoni do mamy. czy warto z kims takim brnac w zycie??? jak jest u Was??????????????????????????????????????????????????????

Gość no ze względu na CHarakter
:O

Gość kati200008
Bosh- to zwykla literowka , klawisz sie nie odcisnal bo szybko pisze Polonistko od 10 groszy :/ CHARAKTER :S

to chodzi o bycie jedynakiem, czy o bycie leniwym, obrażalskim i dzwonienie do mamy? bo jedno z drugim nie ma wbrew pozorom wiele wspólnego :P

moj ex to jedynak, jako kumpel byl super, potem w zwiazku roznie bywalo, ale porownujac moge powiedziec,ze jest jakas roznica miedzy jedynakiem a niejedynakiem teraz jestem z nim poklocona i dopiero pokazal rogi,ze ma mnie w dupie, ogolnie "to wyzej sra niz dupe ma"...oby kiedys dostal od zycia

Gość ma722
ma wspaniały charakter a zarazem jest leniwy i obrażalaski;) nie idzie to w parze:P ja też jestem z jedynakiem ale na szczęscie nie dzwoni do mamy:) itp

ja jestem jedynakiem :) i jesli mam byc szczery, to z obserwacji widze, ze znacznie gorsze jest któres tam dziecko w rodzinie, jesli pozostale rodzenstwo jest znacznie starsze

Gość kati200008
HMM NO KAZDY MA JAKIES WADY: ON MA TAKIE. mama ze mna rozmawiajac mowi, ze skoro teraz nie chce mu sie posprzatac {mieszkam jako studentka na stancji i on u mnie czasem pomieszkuje] i musze mu o wszystkim mowic aon kreci nosem, to co bedzie jak bysmy mieli dze=iecko i dom??? sama juz nie wiem

noooo...ja też jestem jedynaczką, natomiast eksmąż dosyć długo był najmlodszym dzieckiem... I to ja niby jestem rozpuszczona :o

kati : z własnego doswiadczenia : z leniem daje się wytrzymać, można go nawet przyuczyć do tego, żeby malo bałaganił :D Ale życie z obrażalskim potrafi zmienić się w piekło.

Gość ma722
no to musisz podejśc do niego z pazurem.. bo jak teraz nie będzie wiedział... ,że na pewne rzeczy sobie nie może pozwolić to i pózniej tak powinno być. a pewnie nie sprzata bo mamusia za niego robi;) ale wydaje mi się, że to jest problem nie tylko jedynaków. aha a jeżeli Ty chcesz ,żeby pomagał ci sprzatac itp to powaznie musisz być bardziej stanowcza a nie np sprzatać sama czy za niego... bo tak to nici z tego

Eh trudno powiedziec jak jest naprawde- czesto jedynacy sa zbyt przeilustrowani w negatywny sposob. Ja bylam z chlopakiem jedynakiem przez 3 lata, byl moze troche rozkapryszony ale nic ponadto..

Gość ma722
a tak na marginesie faceci to mają czasami nasrane w baniach;) Jakoś sie tacy mało rozumni wydają-nie to co my -kobiety:)

Gość kati200008
matka mojego chlopaka jest leniwa, nie gotuje obiadow- kupuje kurczaka z biedronki gotowego i tylko podgrzewa . nie ma u niej zadnej elegancji-minimalizm, stawia patelnie na stole z kurczakiem i bierzcie. nie ma kosza na smieci, bo maja pod zlewwem jednorazowki i tam wrzucaja smieci. kiedy moj chlopak ma balagan w pokoju ona mu nie posprzata[wiem ze on powinien sam]ale ona nie pracuje to co ma do roboty??? a on jedynak. boje sie ze zwiazek nie bylby po slubie partnerski tylko ja musiala bym zapierd* od switu do nocy zeby jakos ten dom prowadzic

Gość kati200008
moze nie jest nauczony, i nie wyniosl z domu. no wlasnie - obrazalski. kiedy mu o tym powiedzialam on twierdzil ze nie lubi poprostu byc zle traktowany bez powodu.nie jest obrazalski. a sama jego matka stwierdzila ze jest.

Gość kati200008
arogancka dama- yyy sorry wiem ze powinien to sam robic, ale skoro nie zrobil a my wracamy np z podrozy i jedziemy do niego to w syfie mozna sie zakopac.pokoj maly i zagracony a do tego syf. jego pokoj to czesc mieszkania. a ona nie pracuje to choc z nudw by to zrobila.

Gość ma722
no widzisz jego matka jest jaka jest, nic na to nie da sie zrobić tylko chłopakowi powiedzieć choć tu posprzatamy bo w tym syfie się siedzieć nie da:) a ile z nim jesteś? i czy dalej sobie zycie z nim będziesz ukladać to Twoja sprawa. jeżeli chodzi tylko o to sprzatanie to kwestia dogadania. bo jeżeli w innych sprawach ci pasuje to po co się rozstawać?

Gość Ty chyba chora jesteś
na głowę. Z jakiej racji matka ma mu sprzątać, nawet jak nie pracuje??????????????? Sprzątanie w domu to nuuuuuuuuuuda, strata czasu i marnowanie życia. I co z tego, że gotowego kurczaka kupuje? Ale Ty musisz być nudna.

Gość sama jestes chora
nuda i strata czasu? nie chciala bym miec z ims takim nic do czynienia. widac ze czystosc to dla ciebie ostatnia w zyciu wazna rzecz. matka mojego kolegi tez tak mowila "nie pracuje, choruje to przezyje zycie jak najlepiej,a niech maz na mnie pracuje" i wykazywala taki minimalizm jak matka tego chlopaka. nie znosze takich ludzi

Gość no jedna z ostatnich...
mam tysiąc ciekawszych rzeczy do roboty, a do sprzątania mam panią, więc ostatecznie w domu mam i tak czysto

Gość rok po rozstaniu
co to ma do rzeczy? moj byly mial czterech lodszych braci a byl strasznym egoistą. wiec to czy ktos jest jedynakiem o niczym nie swiadczy.