Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic teraz

zostawilem zone a ona chce wracac

Polecane posty

Gość co zrobic teraz

zostawilem zone dla innej, minal rok a ona nadal chce wrocic, pisala do mnie codziennie, myslalem o niej codzien. rozstalem sie z kochanka. co robic.

jak chcesz to wróć, ale jestem pewna, że będziesz ją nadal krzywdził i jak nawinie ci się pierwsza lepsza okazja to znów ją zdradzisz. Jeżeli chcesz wrócić tylko bo chce ci się sexu to nie rób tego bo ona będzie cierpieć przez ciebie, chyba że się zmieniłeś i twierdzisz że ją kochasz

1 - jesteś kretyn, bo tylko kretyn nie dotrzumuje przysięgi... 2 - jesteś kretyn, bo tylko kretyn nie wie, że kochanki trzyma przy kochanku tylko sex - na współne życie sa nikłe szanse. 3 - jesteś kretyn, bo tylko kretyn nie wie co robić w takich przypadkach...

Gość co zrobic teraz
nie wiem czy bede krzywdzil czy nie, ona tez nie byla ok wobec mnie bez wchodzenia w temat 1. to jest z 2 stron u mnie 2.pewnie tak, czlowiek sie uczy 3.mozliwe, nie chce na szybko nic robic

Gość co zrobic teraz
tez jej kiedys nie mialem moze jestesmy siebie warci ?

sory, ale nie pozwoliłabym Ci wrócić, oj nie, nie ma tak łatwo. Niemądrze działa ta Twoja żona. Pewnie za chwilkę zrobisz Jej powtókę z rozrywki. No ale może lubice takie zabawy w życiu?

Gość milosc wiele wybacza
zajrzyj w siebie i zobacz co tak naprawde do zony czujesz? czy jestes w stanie naprawic bledy i dbac o uczucie by kolejnych bledow nie bylo. Bo jesli chcesz wrocic tylko po to by sie na moment zejsc a jak bedzie okazja do zdrady znow to \zrobisz, to oszczedz jej kolejnego cierpienia i nie wracaj zycze madrej decyzji

Gość kręta ścieżka
a może tą krętą ścieżką oboje doszliście do wspólnego punktu i dojrzeliście do wspólnego życia? czasem, gdy bardzo się chce, Feniks odradza się z popiołów... życzę szczęścia

Gość co zrobic teraz
kiedys ja pozwolilem wrocic jej, przed slubem zostawilem ja tez nie bez powodu nie wiem co czuje, bje sie ze to przez to ze jestem teraz sam, ze mamy slub, nie wiem czy bede w stanie sie z nia normalnie kochac kreta sciezka--- wlasnie, moze juz gorzej byc nie moze, moze juz dojrzelismy do tego jak zyc