Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anja23

CO MI JEST??

Polecane posty

Go艣膰 anja23

witam, mam pytanie czy bra艂a kt贸ra艣 z Was Diane35? ja bra艂am rok dok艂adnie i po odstawieniu, mam dziwne uczucie sw臋dzenia "tam na dole" i czasami nawet mnie piecze:/ co to mo偶e by膰? wiem 偶e musze i艣膰 do ginka, wybieram sie nie d艂ugo, ale boje sie co to moz ebyc? to od tych tabletek?? czy jak?? z g贸ry dziekuje za odpowiedz!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 anja23
mia艂 kto艣 co艣 takiego jak ja?? takie objawy, jakby up艂awy:////

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to infekcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anja23
bez tabletek tego nie wyleczE??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raczej nie
bo nie wiesz czy to bakterie czy grzybica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria86
acha, czyli pr臋do do lekarza, a ja prawie 2 tyg z tym zwleka艂am:// ehh g艂upia ja:/ we wtorek jest m贸j gin to napewno p贸jde!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anja23
a czy jak sie ma grzybice to nie ma sie okresu?? bo powinnam dostac okres a tu ani widu ani slychu :/ mial ju偶 ktos takie objawy???? jutro ide do ginka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋kszo艣膰 chor贸b
op贸xnia okres, zreszt膮 dopiero tabsy odstawi艂asw iec nie spodziewaj sie regularnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fid偶i
po odstawieniu tabletek to norma. Bardzo cz臋sto wyst臋puj膮 zaburzenia miesi膮czkowania, bo tw贸j organizm musi si臋 pozbiera po antykach do kupy.

Udost臋pnij ten post

Po odstawieniu tabletek rozregulowalas sobie cykl, wiec byc moze dlatego nie masz okresu, a co do swedzenia, byc moze jakas infekcja, ja tez mialam. Pomogla mi masc clotrimazolum kosztuje ok 3zl i nasiadowki z tantum rosy, ale jednak nic nie zastapi wizyty u lekarza i fachowej porady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anja23
witam, bylam u tego ginka, przepisal mi globulki, jakies tablety i masc. myslalam ze po tych globulkach oszaleje dzis w nocy, masakra swedzialo mnie 100000 razy mocniej:/ mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej. a masc ok. tylko te globulki takie gowniaste:///

Udost臋pnij ten post