Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melancia

do osob ze zniszczonymi,suchymi wlosami!!tytlko Gliss Kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość melancia

elo...chcialam wam pwoiedziec ze szampony i przerozne odrzywki maseczki z gliss kura sa cudowneee!!!a zwlaszcz apolecam te z plynnym jedwabem!!ja mialam spalone wlosy...bardzo suche sniszczone popropstu koszmarne....moje naturalne wlosy to krecone podatne do pouszenia sie...od jakiegos ponad reoku niueprostuje wlosow tylko urzywam wlansie wsyztsko z gliss kura i jeszce jedwab!!!mowie wam amm przesliczne wloski...lsniace zdrowee i wogole;)dlatego chce ale wam tez pomoglo:)jak jzu chcecie kupowac jakies odzrywki to tylko z gliss kura..bo napradwe efekty sa nieporownywalne!!!!wiadomo ze po jednym urzyciu nie bedzie efektu....ale po dluzszym czasie no nieuwierzycie ze wlosy mogly tak wypiekniec!!!!pozdraiwam i polecam!!!!

Gość M A R I T K A
zgadzam sie z aytorka:) gliss kur jest super, od 3 msc stosuje szampony z gliss kura i od kiakichs 2msc olejek w spraju gliss kura---rewelacja, wlosy mięciutkie, lśniące, tez mam krecone i tez prostowałam, ale odstawilam prostownice i mam fajne włoski:)

Miałam kupiony szampon.. odzywke.. i ten płynny jedwab do włosów.. nic mi nie dał (rózowe).. potem to samo.. ale z brązowej serii.. i nic.

Gość M A R I T K A
ja mam taki żółty olejek, jak dla mnie bomba

Gość sibi
lepszy efekt daje kupienie jedwabiu i pantenolu zmieszanie u używanie w postaci mgiełki

Gość melancia
heheh noooo ja tez rok temu odstawilam ta prostownice bo zauwarzylam ze jak urzywam tego gliss kuruu to moje wloski sa naprwde ladne i sliczbnie sie kreca i uklada;Dwiecie ja ze swoimi wlosakmi robie cos takiego zeee wieczorem rozczesuje....(po myciu lub nie)i spryskuje wloski sprayem z gliss kura plynny jedwab do tego biore pare kropelek jedwabiu tego Bio slik wcieram wloski.,...sa wilgotne....podpychwam wloski ladnie....i klade sie spac z takimi wilgotnymi aaa rano sie budze z przeslicznymi loczkami:Di juz rano ich nierozczesuje wogole;)tylko spryskuje nablyszczaczemz joanny kosztuuje chyba z 10zl:)no mwoie wam i mam pzresliczne wlosieta;D

Gość anjajajajajajajajjaja
dziewczyny poleccie cos do suchych wlosow na koncach i tlustych przy nasadzie??gliss kur pewnie by je obciazal zreszta mialam kilka szamponow z tej serii i takie srednie rezultaty:/moze ajkies mgielki czy cos,papki odzywki..wszytskiego wyprubuje,pzatym wolno rosna..mam farbowany jasny blond ale za 3 miesiace wracam do bardziej naturalnego..chce by wlosy odzyly;(

Gość mam w domu pełną odżywkę
giss kur z płynnym jedwabiem. Jest do dupy:O Włosy po niej są matowe, wyglądają jak szopa. Na co dzień używam profesjonalnych produktów Loreal Professionel albo Matrixa albo Tigi. Wszystkie produkty z supermarketów nadają się tylko do tego, żeby umieścić je w koszu na śmieci🖐️ Aha, dodam, że moje włosy często wzbudzają atrakcję nawet w największych salonach fryzjerskich w kraju. Kiedy robiłam sobie refleksy panie z całego piętra przerwały prace i przyszły oglądać i macać moje włosy a każda fryzjerka chciała się mną zająć i w trakcie farbowania doglądało mnie ok. 5-6 kobiet:O Natomiast kiedy używałam sklepowego Gliss Kura, Schaumy, Loreala włosy były zniszczone i sianowate.