Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jakas samotna

Szukam dziewczyny dla 27latka z Wrocławia

Polecane posty

Gość moze jakas samotna

moze ktoras z Was jest z tych okolic. Fajny, inteligetny z jednym problemem: wrazliwy

Gość moze jakas samotna
oj tam, to jest wlasnie jego problem. Pochodzi z zle funkcjonujacej rodziny, ma ojca tyrana i przez te doswiadczenia skreslil siebie , jako partnera ,uwaza ze nie nadaje sie do zwiazku. Wstydzi sie swojej przeszlosci a jak kazdy , pragnie bliskosci

Gość moze jakas samotna
na zywo nie moge, nie znam wiele wolnych dziewczyn;/ Wrocławianka , moze sie skusisz? kogo szukasz?

Gość moze jakas samotna
mysle, ze On nie mysli racjonalnie;) Rozmawiam z nim ciagle, znam jego dobre strony a jednak nie umiem go przekonac, ze jest wartosciowym czlowiekiem, Jesli powiedzmy , uda mi sie namowic jakas dziewczyne na powazny kontakt z nim, to mysle ze nie bedzie mial mi za zle

Gość moze jakas samotna
nocne wizyty u nieznanych sprawcow:P sio

Gość moze jakas samotna
Wrocławianka, jesli jestes zainteresowana, napisz na moje gg , ja CI podam pozniej Jego :) 4482513

Z twojego opisu wynika ze facet i tak sie nie nadaje na zwiazek bo ma niesamowicie niskie mniemanie o sobie a zwiazek z taka osoba to koszmar. Wiec na poczatek on powienien najpierw sie zajac soba i zebrac sie do kupy.

Gość moze jakas samotna
to moze ktos inny jest z okilic? tojest forum uczuciowe, gdzie wiekszosc zali sie na samotnosc. Trzeba z nia walczyc!

Gość moze jakas samotna
ale nie mozna go skreslac.A sa osoby, ktorym trzeba pomoc. Uwazam , ze jest wiele wart , moze nawet ta niska samoocena to jakis atut.?W pewnym sensie oczywiscie...

To nie jest atut, z reguly taka osoba jest "wampirem" emocjonalnym a to jest bardzo meczace.