Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie znowu zdradzona

gdzie zbadac condoma ???

Polecane posty

Gość rthz nl
Powiedz mi, czy podpisaliście intercyzę i kto jest właścicielem domu.

Gość pewjudoew
WEZ RZUC W PIZDU A NIE BUL KASY NA BADANIE KONDOMA:o ====== jakie te panny są głupie:o

makbetka dziekuje ale tak jak pisałam to nie jest proste. w tym momencie jestem na zerze,nie mam nic ,no moze na 2 tygodnie zycia a co dalej, dzieci ida juz do szkoły, zanim ja znajde prace to tez minie troche :( a znajac jego bedzie mi robil na złosc i nie da mi pieniedzy. Mieszkamy na wsi ,samochodu tez mi nie da bo powie zebym sobie kupiła to bede jezdzic, juz tak było :(

Gość rthz nl
Wielka pomyłka to chyba twoje imię jakie miałaś dostać po urodzinach.

tak mam podpisana intercyze ale dom i tak jest jego, bo za jego pieniadze gdzie teraz jest pod hipoteka bo jest ogromny kredyt. jezeli nawet by nie był to on by mnie zabił jakbym zabrała mu dom a jego rodzina razem z nim

zbadam prezerwatywe i donioste jego wymazy ,i ciekawa jestem czy beda jego ,jezeli nie no to oki

imie mam ladne a co do urodzin... mam je jutro, dziekuje za mile slowa, i tak nastapila zmiana z czego sie ciesze bo na poczatku rozmowy tylko wyzwac potrafiles i myslec w sposob : albo czarne albo biale

Gość rthz nl
Nie możesz mu więc zabrać domu w żaden sposób. Cóż... masz tylko jedno słuszne wyjście - robić wszystko co możliwe byleby od niego uciec, spróbuj kogoś poznać... to twoja jedyna szansa.

tzn nie moge dom stoi na mnie ,ja jestem włascicielem prawnym, jestem zameldowana razem z dziecmi a on u matki nie poznam nikogo bo mam dosc facetow, dał mi popalic przez te 15 lat strasznie

ale gdyby to byl wymaz jego... choc wyglada to cienko alimenty beda, gmina, opieka, a jak u ciebie z mieszkaniami socjalnymi w gminie?

Gość rthz nl
Czemu uważasz, że jakaś zmiana nastąpiła? Znowu coś ci nie wyszło, jak zwykle zresztą.

ja zaraz spadam, opiekowalam sie roznymi rodzinami, i sa rozne pomoce, pomysl nad praca, popytaj sie w gminie o opieke w razie co, i pomysl nad mieszkankem na wsi mozna nawet czasami tanio domek gospodarczy wynajac

jezeli to byłby wymaz jego to juz nie bedzie mi piepszył o niewinosci i to jest dowod, bo cały czas twierdził i po dzisiejszym dniu twierdzi ze on nic nie zrobił ,no bo tak nigdy go nie przyłapałam ,ale takich sytuacji była masa. --postawił samochod pod blokiem(jeszcze wtedy blok) i znaazłam tam prezerwatywy(nie było go chyba 3dni wtedy) to powiedział ze pozyczył auto koledze znalazłam u niego w kurtce to powiedział ze ktos pomylił kurtki jakis kolega i mu wsadził albo specjalnie, a tez wtedy gdzies pił z kolegami takie teksty to moze dziecku szczelac !!!! dlatego mam jakis tam dowod nie wiem czy nim bedzie, ale sprobowac mozna

Spanielka trzymaj sie i jeszcze raz dziekuje za wsparcie :)

widzisz zdradzona, jestes silniejsza i mocniejsza niz myslalam ;) szczsescia, szczescia i jeszcze raz szczescia, zajrze tu jeszcze ;)

Gość rthz nl
I czemu znowu zakładasz, że się denerwuję? Nie myśl, że taka dobra jesteś w zgadywanki, bo znowu ci nie poszło :(

co do mieszkan to nie wiem, wstyd mi nawet tam isc jestesmy uwazaniu z normalna rodzine i raczej jedna z najbogatszych ,i ja mam teraz isc do gminy i prosic o lokal :(

papapa Spanielka

Gość rthz nl
Dawno nie widziałem kogoś tak zarozumiałego jak ty :classic_cool:

Gość tinette_
Taaa a jak sie okaże , że to ktoś inny go "używał " to współczuje potem samopoczucia :O Bedzie wstyd jak cholera... Nie lepiej zaufać ?

to wynajmij gdzies tanio na wsi, a i tak wszyscy sie dowiedza o tym ze miedzy toba a mezem nie uklada sie... po co tajemnice, czasami ludzie wiedza wiecej niz my myslimy... udaj sie do opiekuna spolecznego jesli takiego w gminie macie...

pewnie znowu zdradzona złoż pozew, wszystko dokładnie zaplanuj, nic nie rób pochopnie.Przeciez z głodu nie zginiesz, na jedzenie Ci da.Powoli rozgladaj się za jakas praca, ta by on tego nie widzial.Wszystk powoloi zacznie sie krecic, potzreba tylko cierpliwosci!Pod zadnym pozorem nie wynos sie z domu, bo niby dlaczego?

tinette >>>>>jezeli wyjdzie ze to nie od ,to trudno :( na tyle wszystkiego co było jedna sprawa nic nie zmieni , nie jedzie sie z dzwi.. do mieszkania zeby sobie posiedziec i pogadac !!! i ta prezerwatywa !!! była tylko jedna ,bo z nerwow nie miała siły szukac wiecej, ta lezała na podłodze to ja wziełam :( makbetka >>>> dla spokoju swojego i dzieci wyniosłabym sie na koniec swiata, dzisiaj poszedł pic ,jak przyjedzie moze bedzie awantura ze znowu odkryłam jego kłamstwo !!! on zamiat sposcic łep to jeszcze z pretensjami do mnie, a znajac jego to moze awanture zdobi nad ranem jak przyjdzie oczywsicie dzieci wstana bo bedzie głosno a moze i policja przyjedzie, nie wiem co bedzie

Gość mayeczka78t7
a może wynajmij detektywa czy co bo jak widze to on notorycznie cie zdradzała i zdradza nie pokazuj po sobie ze szykujesz sie na rozwód zbież dowody a wtedy on zostanie na lodzie bez niczego dla niego jesteś tylko po to żeby mieć co jeść itp poprostu taka służąca on cie ciągle okłamuje i robi swoje wątpie czy on sie zmieni