Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda nie M

Czy zaakceptowalibyście gdyby Wasz facet dał dedykacje pod zdjęciem

Polecane posty

Gość Magda nie M

dedykacje na Naszej Klasie swojej koleżance która baaaaaaaaaaaaardzo go prosiła zeby tak zrobil, bo strasznie jej sie dane zdjecie podobalo (ktora najprawdopodobniej cos do niego czuje). Moj wlasnie tak zrobil. Mnie zadnej dedykacji nigdy nie dal, owszem nie prosilam go, ale moglby spontanicznie od siebie takie cos zrobic na naszej-klasie.

Gość szaise szaise szaise
nie nie i jeszcze raz nie!!!!!!!!!!!!!

Gość ja wiem że jeśli
ktora najprawdopodobniej cos do niego czuje). --- :O no comment.. I zabawia sie we flirt z nim twoim kosztem?

Gość Magda nie M
Nie wiem czy zabawia sie we flirt, poniewaz to jest jego kolezanka, nie moja i nie mam pojecia kiedy sie widują. Jest mi przykro, ze dal jej tą dedykacje, ale przeciez nei moge miec o to chyba zadnych pretencji?

jego sprawa co komu pisze w komentarzach byleby to nie upokarzalo mnie - jak jego dziewczyne

aa on zdjecie dal bo ona go prosila? nie, mysle, ze nie masz prawa miec pretensji

Gość Magda nie M
Turquoise - ale to nie chodzi o pisane komentarze, a DEDYKACJE POD SWOIM ZDJECIEM ktore wstawil specjalnie dla NIEJ , bo jej sie bardzo podobalo to zdjecie. I pod zdjeciem napisal dla niej specjalna dedykacje.

Gość mam takiego znajomego
o kurde kolo pod swoim zdjeciem tak naspisal?:o myslalam na poczatku ze pod jej zdjeciem, wtedy to jeszcze luz, ale pod swoim?:o

Gość Magda nie M
Ale jest mi cholernie przykro, bo ta dedykacja jest tak napisana jakby ona byla conajmniej jego sympatia, z ktora sie spotyka. A dla mnie to nic nie napisze, nawet glupiego komentarza przy MOICH FOTKACH :(

Gość Magda nie M
Tak pod swoim zdjeciem.

zacytuj tresc dedykacji :) jakby mnie kolega bardzo prosil to tez bym dala i tez pewnie bym tak podpisala, nie widze w tym nic zlego

Gość mam takiego znajomego
no wlasnie napisz co napisal

Gość Magda nie M
,,Specjalnie dla Niej, bo tak bardzo chciala. Prosze :) "

ooo to faktycznie pojechal troche po bandzie gdyby podpisal "specjalnie dla Moniki :)" to spoko zapytaj go o to albo obserwuj uwaznie ich zazylosc:P ps. a moze to o Ciebie chodzi?:D

eee tam ;) wcale to nie wyglada jakby pisał o swojej sypatii, ot tak zwykle kolezenskie spelnienie prosby ;) no i pewnie obrósl trochę w piora ze komus jeszcze sie podoba, jak to facet niestety :O

Gość Magda nie M
No dla mnie to jest przykre. Ale bo tu chodzi o coś takiego, ze teraz to czuje sie jakby z boku, zaniedbana. Mnie w ogole nie prawi komplementow, nie robi mi zadnych dedykacji itp. Wiem, ze to są tylko pierdółki, ale poczułam SIĘ MNIEJ WAZNA OD NIEJ.... :(

Gość heh mi raz znajoma
napisala wredny komentarz do zdjęcia mojego synka. tylko dlatego, że na zdjęci ubył też jej eks - a przyszywany chrzestny dziecka. ktoś wyżej skomentował, że dziecko jest słodkie, a ona napisała że zaden z ... (mają to samo imię) nie jest wcale słodki :o stara baba mnożna by rzec , niby mądra po prawie, a głuuuupiaaaa

Gość Magda nie M
No niestetety dla mnie to nie jest, bo nawet mi powiedzial, ze jej cholernie sie spodobalo pewne zdjecie, ktore ONA ZRESZTA ZROBIŁA :O Bede ich obserwowac, bo mimo tego ze jest mlodsza od niego o dobre kilka lat, to jest atrakcyjna dziewczyna... Kurde nie wiem czy z nim o tym gadac, bo wiem,ze on zacznie sie bronic, ze ona go bardzo prosila i ze nie mogl jej zrobic przykrosci.

jej nie mogl a Tobie mogl? nie chodzi o dedykacje, ale o sposob w jaki to napisal, jakich uzyl slow

ale wiesz, pamietaj, ze facet to tylko facet, pewnych rzeczy nie zajarza nigdy, moze on nie widzi ze zrobil cos zle i faktycznie nic do niej nie skręca :)

Gość Magda nie M
,,jej nie mogl a Tobie mogl?" Nie rozumiem pytania. Chyba jej mógl, a mi nie mógł zrobić dedykacji. WIem, ze to dla niej, a nie dla mnie bo sam mi o tym wszystkim opowiedzial, jak bardzo jej sie spodobolo, ze dreczyla go z tą dedykacja itp. A słowa jakie w niej użył tez mnie zabolały. Jeszcze napisał słowo ,,Niej" z duzej litery... Przykre.

Gość Magda nie M
Dlatego czuje sie jakby z ,,boku". On pisze do niej taki ładne dedykacje a mnie to nawet kwiata na urodziny nie kupil :(

Gość ja bym rzuciła chama
cham - tylko tyle mozna o nim powiedziec. Rzuc go bo to on powinien cie traktowac jak osmy cud swiata a nie obce laski

Gość ulaśka
albo tłumaczyć ze to Ty jesrtes jego dziewczyną a nie ona a przez to czujesz sie jakby było odwrtonie i jest Ci przykro z tego powodu, tym bardziej ze tym ze uległ (jesli ona cos do niego czuje) moze dac jej zły sygnał...

POGADAJ Z NIM!!! A swoje wymówki niechc se wsadzi w dupe. Mój tez odstaiwal \'\'przyjacielskie\'\' cyrki ze swoja sliczna niestety przyjaciólka, kazalam mu wybrac z tym ze jak z nia nie zerwie kontaktów co nie bylo latwe bo mieszkala 2 pietra nad nim, to wybral mnie tylko zeszlo az pól roku az jego Ewcia se dala siana. Zreszta to cholernie bolalo jak o niej gadal czesto, i o tym ze jest najladniejsza na osiedlu, i to ze kurwa musialampisac smsy do niego \'\'hej kochanie!! Co robisz?\'\' I ze mu pisala ze jest wciazy (a co jesli ja bym pomyslala ze to on jej zrobil dziecko???) I jak go zapraszala na kawe to latala w samych majtkach i bluzeczce i rano zdzwonila a on wstawal i szedl ale jak ja go poprosilam o to by do mnie rano przyszedl to nie bo on jest zmeczony, razem chcieli pic ale stwierdzili ze nie beda bo obydwoje maja kogos i cos moze sie stac, a niby tak mi gadal ze mnie nigdy nie zdradzi a tam akurat stwierdzil ze \'\'moglo by sie cos stac\'\', i jak byl u mnie to tez go bardzo prooooosila o to by przyszedl. KURWA!!! Stierdzilam po 2 miesiacach ze mam tego dosc. Minelo jej dopiero po pól roku. Za to teraz mój chlopak nie moze gadac z dziewczynami ani im dawac czesc. NIC!! TO jest jego kara. I nie obchodzi mnie to ze mu to nie na reke czy cos. Tak chcial tak ma!! A wiem ze bardzo mnie kocha, wiec se tak moge!!

Gość Wiola_15
Nigdy w życiu.! Albo jest z Tobą, albo zabawia się w dedyki z inną ;/

Tobie możne robić przykrość, wlepiając zdjęcie z dedykacją dla swojej przyjaciółki ? A jej nie może zrobi przykrości nie zamieszczając tego zdjęcia? Ja użyłabym jego argumenty , żeby nie robił mi takiej przykrości i wyrzucił to zdjęcie ze swojego profilu. Jeśli odmówi, sprawa stanie się jasna...która kobieta jest dla niego ważniejsza.. Pozdrawiam