Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mwright

testy negatywne a objawy ciazy sa

Polecane posty

Gość mwright

Witam, czy ktorejs z was testy wychodzily negatywne, a mimo tego bylyscie w ciazy? zrobilam 3 testy, wszystkie wyszly negatywne a objawy ciazy sa (brak okresu 2 tyg.;bole podbrzusza, zgaga,wstret do jedzenia,czestsze oddawanie moczu, a dzisiaj pierwsze mdlosci). Jezeli to ciaza to jestem w 4 tygodniu. Planuje wizyte u lekarza ale jeszcze chce troche poczekac, moze okres sam przyjdzie. Piszcie dziewczyny, czy taka sytuacja moze miec miejsce.

Gość gazeta wyborcza
Jest to moliwe choc w praktyce zdarza sie rzadko. zdarzylo sie jednak mojej znajomej, ze dopiero trzeci test wyszedl pozytywny. najlepiej bys zrobila badania krwi i udala sie do ginekologa.

Gość ginekolog i psycholog
zgadzam sie z tym ze powinnas isc zrobic badania krwi to daje 100% pewności

Gość andra26
czesc u mnie jest troche podobnie spoznia @ 2 dni zrobilam test rano .. i wyszedl negatywnie i mam podobne objawy wiec czekam zrobie jeszcze jeden jutro

Gość amigagdynia
Moja kolezanka (jest teraz w 8 miesiacu ciazy) zrobila 3 testy wyszly negatywnie. Za czwartyw wyszlo ze jednak jest

Gość bozzenka
testy wychodza negatywnie!! wiem bo sama mialam tak w pierwszej ciazy. tez na dzien dzisiejszy mam z tym problem. moez odpiszecie na moje pytanie

Gość bozzenka
A OTO MOJE PYTANIE hej. jestem w dniu spodziewanego okresu,szyjka macicy jest twarda,zamknieta i nisko ułożona[od wejscia pochwy].temperaturka 36,9..utrzymuje sie trzeci dzien. dodam ze przytulanko bylo 11..16..i 18 dc. cykle30-32 dni jesli chodzi o śluz to jest go malo ,przewaznie tylko rano o gesciejszej konsystencji koloru żółtego.,momentami pojawia sie przezroczystyi ciagnacy sie. z moich objawów jak narazie wnioskuje tylko senność..i czasami zgage.oraz zatwardzenie[ale to chyba nie jest objaw ciazy] czy mam obawy co do ciąży???? dodam ze wczoraj robilam test ciazowy[6.oo zł] i wynik negatywny.. moze zawczesnie,a moze test za tani i beznadziejny.

Gość monika2x
ja tych testów to zrobiłam w ciagu 3 miesiecy moze z 15 jak nie wiecej to raczej chyba sie nie mogą mylić

Gość blackcat
mwright ból podbrzusza - może to zbliżający sie okres zgaga - :o zwykle w późniejszym okresie ciąży wstret do jedzenia - czasem zdarza sie przed okresem albo jestes chora czestsze oddawanie moczu - LITOSCI!! to żaden objaw!! ciężarne częsciej oddają mocz bo im ogromna macica uciska na pęcherz!! takiego czegoś nie ma w 4 tyg ciąży!! mdlosci - pewnie wynik tego że już myslisz ze jestes w ciąży albo jestes chora :o

Blackat nie zgodzę się z Tobą.Jestem w 9 tygodni ciąży i powiem Ci,że z tym częstym oddawaniem moczu ,to jednak jest prawda.Od samego początku częsciej chodzę do kibelka.Jeszcze zanim dowiedziałam się o ciąży myślałam,że to może coś z pęcherzem itd.teraz już wszystko jasne,wczesna ciąża to również częstsze oddawanie moczu.