Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzia_m123

po jakim czasie od wytrysku członek mięknie?

Polecane posty

Gość jadzia_m123

tak mniej wiecej, chcialabym wiedziec

Gość popikkk
nie możesz sama sprawdzić?

Gość alioszka
mój to chyba szybko, tak do minuty czasem dłużej:)

Gość jadzia_m123
no własnie problem w tym ze nie moge sprawdzic :P wiec ile? prosze o powazne odpowiedzi, odpusccie sobie kpiny.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa25
hmm...no mojemy tak po 3 min. czasami jak sie przytulamy po sexie to jeszcze mu stoi:D

zależy od męzczyzny i wysokości uczucia zakochania się w tobie. Jeśli będziesz mu się podobała i będzie cię kochał, to ze staniem , nie będzie problemu. No trzeba wziąść poprawkę, na ilość, kochanek na boku i przepracowaniu fizycznym i braniu sterydów czy amfy.

Gość yuiop
ja jak chce to mi nieopada wogule, tylko zmiana gumy i dalej mozna jechac

bardzo miły blondyn, coś pieprzysz jak potłuczony :D Co ma miłość do tego, jak szybko opada po wytrysku?

bo wszystko dzieje się w umyśle, tylko dureń myśli, że jak ma fiuta 25cm, to jest wielki bohater, gówno prawda, jest tylko mutantem.

Gość dfghj
fiuty powyzej 18 maja problemy z erekcja, niebeda twarde bo chyba z nogi krew pobierze zeby go utwardzic, i szybko padaja po wytrychu bo organizm juz niema sily pompowac do niego takich ilosci krwi

jeśli jest impuls z mózgu jest wzwód, i to nie za długo, gdyż, moogą utworzyć się zastoiny krwi i skrzepliny, co do wykorkowania lub amputacji fiuta to tylko moment. Moja żona pielęgniarka opowiadała, że miała na oddziale gościa, któremu zacięły się zwieracze we fiucie, i bardzo poważna interwencja chirurga, uchroniła gościa, od amputacji po chyba dwudniowym staniu. Jak to się technicznie odbywało, kładzenie fiuta, nie wiem, bo to barzdo skomplikowane.