Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu bella

Czy lubicie nosić prześwitującą bieliznę?

Polecane posty

gjlgjjhojhjh - poważnie. całe moje upodobania w zabawach łóżkowych wzięły się z...nie wiem skąd,to taki odruch :D robie co chcę i na co mam ochote. jesteśmy razem pół roku. wczesniej się tak nie zachowywałam...to chyba on tak na mnie podziałał. :) wyzwolił jakas bestię czy cos..:D instynktownie wiem,jak zadowolić. ^^

Brum Brum, ten chód szybko się rozgrzeje...he..he.. i lód się topi... Miłó było ale obowiązki czekają, zyczę dobranoc, słodkie erotyczne snów... see u. R.

Gość gjlgjjhojhjh
szczerze - zazdroszczę !!!!

reno1965 - miłych snów :) gjlgjjhojhjh - nie ma czego zazdrościć. Przy kochanej osobie trzeba dać się ponieść fantazji,trzecza czuc sie zawsze swobodnie. :)

Gość gjlgjjhojhjh
dzieki za przupomneinie :) chyba czas na zainy w życiu

Gość gjlgjjhojhjh
może skorzystam z rady :) choć takj naprawdę to ja bardzo lubię bielizną - jest dla mnei jak fetysz - wydaje na nią mnóstwo kasy.

Jak dla mnie,to podstawa na zbudowanie mocnego związku. Czuć się max swobodnie przy nim,i nie bać się rozmawiać. Na każdy temat,nie bać się mówić,czego się pragnie. :)

Wydaje mi się,że odpowiednio sexowna dobrana bielizna,jest bardziej podniecająca niż jej brak. ^^

Dla drugiej osoby. Człowiek zaczyna sobie wtedy wyobrażać,że może ją zdjąć,i wtedy dopiero zobaczy,co jest pod nią. A na widok spódniczki,pod którą jest naga pipka,może nie pomyśleć zbyt pozytywnie. Moim zdaniem. Nie jestem facetem,więc nie wiem jak na to reagują. Mnie by obrzydzał brak bielizny,bezpośrednio pod ubraniem.

Nie czytałam dokładnie,o czym piszecie. Rozumiem,żeby nie założyc bielizny pod spodniczkę,specjalnie dla swojego mężczyzny. Raz,drugi czy trzeci. Tak żeby dodać pikanterii,i użyć tego jako zachęty,prowokacji do zabaw czy sexu. Ale na myśl,żeby kobieta chodziła bez bielizny gdzieś,do ludzi,tudzież niby przypadkowe pokazywanie jej braku przypadkowym osobom,kojarzy mi się tylko z postawą pań lekkich obyczajów.

Gość wow niezła jesteś Maraqjo
:D i kto by się takich rzeczy po Tobie spodziewał ? ;) i tak trzymaj!!! :) p.s. sprawdź pocztę ;)

Gość Werko czy ty zostawiasz
slady na fotelach? ;)

Kto by się po Tobie takich rzeczy spodziewał? O ja,zabrzmiało,jakbym do tej pory odbierana była własnie jako taka pani lekkich obyczajów..;p Juz zerkam. :)

Gość nie no co Ty
ja w takim sensie, że bardziej byłbym skłonny odbierać Cię jako grzeczną koleżankę :) ale stopniowo pokazałaś, że to nie do końca tak ;) ale wszystko w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu! Miło, że jesteś otwarta i spontaniczna.

Gość domyslam sie Werko
ze to zalezy na przyklad od tego, czy jestes podniecona i oczywiscie od dlugosci spodniczki

czulam,ze tak napiszesz ,,,,,,,,,,,,,, ale nie tylko...........pogoda też jest ważna

Gość on**
majteczki sexi to jest to co podnieca

Gość domyslam sie Werko
masz na mysli to, czy jest goraco? ;)