Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu bella

Czy lubicie nosić prześwitującą bieliznę?

Polecane posty

Gość Hehe ale Ty masz żądze
:P Jakieś brutalne ujeżdżanie biedaka? :P Bo zaczynam mieć jakieś wyobrażenia :P:P:P Klamerkologia stosowana w zakresie staników to trudna sztuka :D nie ma jak męska dłoń :P...

Gość witaj Werko
ciekawe, kiedy odkrylas, ze bez bielizny czujesz sie lepiej...od kiedy jej unikasz? :)

alez Ty dociekliwy jestes................ dawno- nie pamietam kiedy dokładnie

Gość ciekawosc to pierwszy
stopien do piekla ale na przyklad juz w szkole.....? :)

Sexu nie uprawialiśmy jeszcze. Chodziło mi bardziej o zabawy.. Czasem mnie najdzie ochota. Wtedy związuje mu ręce z tyłu,moją hustą czy atłasowym szaliczkiem,oczywiście po zdjęciu koszulki. I męczę.. znam juz dobrze jego czułe punkty,wiem co lubi,co na niego działa.. Zaczynam delikatnie,muskanie po szyi i. I nabieram tępa,muskanie przeradza się w gryzienie i agresywne pocałunki. Schodzę w dół,po jego ciele,liżę i zasysam jego sutki. Zdejmuje spodnie. I wracam do góry..;] kiedy stara się unieść,ręką przyciskam go do łóżka,przez zęby idą ostre słowa..;] dopiero później ewentualnie,po dłuuugoej grze w niewolnika dostaje wynagrodzenie. na co dzień nie jestem taka raczej,więc on lubi takie zabawy,taka odmienność..;]

Gość gjlgjjhojhjh
fajny topik... tak bielizna prześwitująca górą !!!! mogą być ewentualne korpnki :) ale brak bielizny tak daleko się ni posuwam :)

Gość gjlgjjhojhjh
maraqja jestem kobietą - el myślę że jesteś marzeniem niejednego mężczyzny?? a jak on bez seksu wytzrymuje biedaczek? :)

Gość gjlgjjhojhjh
urzędniczka koło 30 bez bielizny... hahaha

Gość gjlgjjhojhjh
fajnei że ludzie to wiedzą - czasem wątpie w to

Reno - taka dygresja techniczne. Żeby były ślady na fotelu ie może być też spódnicy. Na razie jest tylko opcja - brak majtek :-)

Marzeniem niejednego mężczyzny..wiesz,nikt oprocz niego nie zna mnie z tej strony ;] Jakoś wytrzymuje,i mało tego - nigdy się sam nie rozładowuje w domu,czeka aż zrobię to ja,a czasem trwa dłuuugo zanim będzie okazja.^^ Mielismy juz to robic..ale zawsze cos wypadło,albo nie było okazji. a nie chcielismy przypadkiem wpasc,^^ tgymbardziej,ze i on i ja jestesmy zieloni,jesli chodzi o sex. ^^ A przyznam,ze jestem czasem bardzo napalona..:D

spodnica, bez majtek też może pozostawiać taki ślad... właszcza na skórzany fotele, bardzo widoczne. A co urzędniczki.... niektóry są całkiem, całkiem! Oj tak!

Gość gjlgjjhojhjh
marqja nie bądź taka skormna - zielona to Ty nie jesteś :)

Gość gjlgjjhojhjh
ciekawe w której ja bym sie kategori znalzła?? hahaha