Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu bella

Czy lubicie nosić prześwitującą bieliznę?

Polecane posty

zaraz perfidna..;] Niezdrowo..ale jaka zabawa ;] podnieca mnie jego napalenie. i to zwierze,które potem z niego wychodzi ;] Zaczyna się od przypadkowych odsłonięć,a potem..potem przypadkowo zsuwa mi się z bioder spodniczka..i ramiączka jakos tak same opadają..ale je zaraz poprawiam :D i znów..dotykac nie pozwalam ;] jeszcze..najpierw sama sie podotykam,również przypadkiem. ;] i nagle przypomni mi się,że bielizna jest nowa,i zdejmując lekko spodniczke,pytam go czy ładna..ale precz z łapami..;] pozniej powoli sie rozbieram..bardzo powoli. długo męczę ;]

Ach,i kostiumy. Myślę,że raczej nie,ale czasem spadnie ramiączko na plaży..;]

Jak ramiączko paka to jeszcze nic.. a jak materiał wcina się w tym słodki rowek.. obrysuje tych wypukły wargi... trudno sie skocentrować...

Gość perfifdna perfidna
taaak ;) La bête humaine sie budzi ;) A biedak musi utrzymywać swojego ogiera na wodzy, mimo że ten aż się ślini :D (no dość tych animalistycznych porównań :P) świetnie musi wyglądać, jak się tak "przypadkowo" dotykasz ;) no i ta "walka" z opadającą spódniczką ;) czy bielizna jest ładna, to trzeba oceniać starannie i nie wydawać pochopnych opinii bez dokładnego przyjrzenia się :P ale musisz przy tym bić po łapach? :P

Gość Maraqjo zawsze zostaje
jeszcze opcja mokrego kostiumu kąpielowego :P zwłaszcza gdy obcisły (słuszna uwaga powyżej na temat ....ekhm...rowka :P )

Och bicie po łapach jest przenośnią xD miałam na myśli takie "gdzie te łapki?;]" i odsuwanie ich od siebie...;] No tak,plaża jest w ogóle ciekawym miejscem. Kiedy muszę się jakoś przebrac z mokrego stroju..;] on zasłania mnie ręcznikiem,a ja i tak jakoś tak niezdarnie uwidocznię mu jakis skrawek..;] oczywiście nikt oprocz jego tego nie widzi. ;]

Gość a myślałem Maraqjo
że tak brutalnie po łapach walisz :D Tak, na plażach zawsze brak przebieralni z prawdziwego zdarzenia ;) a biedak znowu musi powstrzymywać się przed żądzą rzucenia się na Ciebie niezwłocznie :P Próbowałaś body zapinanego w kroku? :D

Gość Twoja w tym zasluga
(miedzy innymi) Werko

Brutalnie to jest czasem w łózku,jak mnie najdzie ochota..;] :D Jakos nie lubie body,źle się w tym czuję. Lubie za to jeden z moich staników od stroju,zapinany z przodu. Gdy prosze go,żeby mi pomógł odpiąć,bo sie zahaczył,zaciął. ;]