Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martitkaaaaaaaa

PLATNE STUDIA tylko dla TŁUKÓW!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Sprawa jasna - jeśli dla ciebie studia to nie wiem jakiś magiczny czas imprez, wykształcenie dla samego wykształcenia to dzienne. Jak ktoś chce jednak zarabiać, a studia to tlyko papier, który to umożliwia to nie m co się bawić w jakieś dzienne studia.

Gość studentka politechniki
i tak wszyscy przegraliście równo życie tymi waszymi szkółkami humanistycznymi 🖐️

Gość panna_karolina
ale śmieszą mnie ci zaoczni i inni tego typu... sami dobrze wiedzą że są poziom niżej i wielce się oburzają :/ ciekawi mnie tylko czy sami w to wierzą czy też poprostu usiłują przekonać samych siebie że w to wierzą

Gość panna_karolina
wypraszam sobie... sama jestem z polibudy... ale mozemy zacząć nowy topic o tym jak to zaoczne, wieczorowe, prywatne i humanistyczne nic nie znaczą :P

Gość fagot
Widac, ze malo kto z was pracuje ;) W firmach, wktorych bywalem byl przekroj ludzi po wszystkich uczelniach publicznych i niepubliczncyh z regionu, ale laczylo ich jedno KIERUNeK :) PS. z ta polibuda bym uwazal, wbrew pozorom wiele kierunkow wymaga uprawnien (nie liczac nowych technologii) i pracodawca ma ludzi gdzies jesli sie ich nie ma...

Gość weselanka
takie gadanie jak- ja mam wiecej pieniedzy wiec jestem lepsza, ty masz mniej jestesc gorszy. zatykam uszy i wierze w to co chce :) kazdemu wolno. i kazdy sobie wyznacza poziom wlasnej wartosci

Gość kgmkrtkertrtttt
a jak się plansują te wasze dzienne uczelnie w rankingach? czego nikt się ni przyzna.

Gość panna_karolina
no to pokaż mi uczelnie techniczną prywatną która jest wyżej niż moja politechnika wrocławska???? Albo wyżej niż agh, śląska czy warszawska?

Gość moja zawsze w pierwszej 10
dziękuję a twoja ?

Gość weselanka
wiadomo ze najlepszy ebdzie ten kierunek na ktorym sie studiuje :) ale czy wysokie rankingi daja ci prawo mowic ze jestes lepsza od innych? w jakich kategoriach?

Gość fagot
panna karolina - co tam raningi :) wystarczy, ze jeden gosc bedzie mial 3 miechy dosw. zawodowego (obojetnie po jakiej uczelni i trybie) i wiekszosc absolwentow bez doswiadczenia nie ma z nim szans u pracodawcy :)

Gość panna_karolina
najlepsza jest ta szkółka, szkoła bankowości i zarządzania czy coś w tym stylu, prywatna, gdzie jest kierunek bakowość na którym nie ma w ogóle w programie... matemtyki, buhahahahaha

Gość fagot
karolina - nie ma takiego kierunku jak bankowosc :) Natomiast na kierunku Finanse i Rachunkowosc, ktory zapewne masz na mysli matematyk jest obowiazkowo, bowiem prywatne uczelnie musze realizowac ten sam program co panstwowe :)

Gość kgmkrtkertrtttt
panna_karolina a niby po co na bankowości matematyka?

Gość panna_karolina
nie wiem, nie pamiętam nazwy, jest w chorzowie, moje na wpół rozwinięta kuzynka poszła tam, jej motywacją był własnie fakt że nie ma matemtyki :/ no idiotyzm totalny

Gość reniaaaaaaaaaaa
pożyjemy zobaczymy- niedługo będziecie zakładać topiki"Nie mam doświadczenia i nikt mnie nie chce przyjąć do pracy"

Gość panna_karolina
no nic, masz rację... matematyka i bakowośc są związne tak jak żaba i kot :/

Gość panna_karolina
e tam, gówno prawda, na dziennych prawie każdy ma już jakieś doświadczenia pod koniec, ja sama mam już jakieś doświadczenie a do końca jeszcze mi troche zostało, amen

Gość fagot
karolina - i dobrze dziewczyna kombinuje :) Skonczy taki kierunek, pracy jest bardzo duzo. Dzis na studia 3ba isc z glowa, bo nie zawsze te najtrudniejsze sa najlepsze w ostatecznym rozrachunku. Chociaz i tak nie wierze ze matmy tam nie ma jesli to kierunek ekonomiczny :)

Gość bedziesz wywijać macicą
zapewne chodzi o Wyższą Szkołę Bankową w Chorzowie :D

Gość hen
to WSB Poznan WZ Chorzow :) Jednak z najlepszych uczelni w Polsce :) patrz na rankingi

Gość jjjujunhhhhhhhhhhhhh
widzę,że masz straszne rozeznanie po uczelniach droga karolino-tak jak z tą matematyką na bankowości.Tyle wiesz co zjesz.

Gość jedna z najlepszych wśród
prywatnych :o

Gość hen
w rankinach wprostu jest wyzej niz np. ae katowice :)

Gość jeśli ludzi którzy chcą się
uczyć, ale muszą sobie sami na to zarobić, nazywasz tłumokami, to jestem tłumok NR 1 IV RP. Bo moja mama pracuje i utrzymuje siebie mnie siostrę i ojca alkoholika. Dostałam się na dzienną Polibudę, jednak zrezygnowałam z tej szkoły po tym, jak doszłam do wniosku, że nie dam rady...... odłubywać mamy z pieniędzy..... Czekałam 4 lata, by móc za swoje iść na studia, by zarabiać tyle, by starczyło na życie i na studia.... Może straciłam te 4 lata, ale nie wyobrażam sobie siedzenia mamie na głowie...Zarabiałam najniższą krajową, ale mogłam wnieść coś do domowego budżetu , a nie tylko patrzeć skąd podebrać rodzince pieniądze... Teraz mam pracę, gdzie zarabiam w miarę godnie, poszłam na zaoczne, A przyznam się gdzie - GWSH Katowice. Na ten sam kierunek, który na Polibudzie rzuciłam. Skończyłam pierwszy rok. Bez poprawek, bez II terminów, jako jedna z 3 osób w 30-osobowej grupie. Szykuje się stypendium naukowe (socjalne miałam na pierwszym roku - 250 zł m/c - za niski dochód w rodzinie!) i szczerze mówiąc więcej z Uczelni zyskuję, niż płacę na dobrą sprawę... Nie czuję, żeby to był stracony czas..... Ale dziekuję za nazwanie mnie tłumokiem........... Tylko zanim zaczniesz dziewczyno wypisywać bzdury i obrażać ludzi za ekranem monitora, gdzie nikt cie nie widzi, zastanów się, ile Twoi rodzice wydają na Twoje studia, skąd biorą na to pieniądze, ile na to poświęcają, i co z tego mają ? Jeśli nam się taka inteligencja w kraju kształci, to tu nigdy dobrze nie będzie................ Jeśli jeden będzie drugiego obrażał. Na koniec opowiem ci o pewnej osobie. Miała tylko ukończoną podstawową szkołę, a znała perfekcyjnie język niemiecki i polski. Zamiatała ulice całe życie. Ale nigdy nie zrobiła jednej rzeczy : nie obrażała drugiego człowieka, nie ważne, czy go znała , czy też nie. Już niestety nie żyje. I wiesz, co Ci powiem, autorko, i jej podobni? Że cholernie daleko Wam do tej kobiety. Choćbyście skończyli i 7 kierunków na dziennych studiach finansowani przez ledwo dyszących rodziców. Ale jednego Wam będzie brakować. Szacunku dla drugiego człowieka. Dziękuję.

Gość jedna z najlepszych wśród
gdzie ten ranking ? zapodaj linkiem :p

Gość panna_karolina
no sory ale ta szkoła nawet jeśli brać pod uwagę tylko uczelnie prywatne jest w porywach na 17 miejscu... ona to może i skończy, ale jak pójdzie do pracy to wątpie żeby była w stanie powiedzieć po co tam przyszła... btw. na pożądną AE się oczywiście nie dostała

Gość nuuuuuuuudy
Te tematy są nudne jak flaki z olejem. Studia to studia ale czemu tylu przedstawicieli dziennych tak usilnie próbuje udowodnić całemu światu, że ich studia są bardziej wartościowe. Skoro ktoś żyje w takim przekonaniu to niech się cieszy zamiast zadzierać nos do góry, a kto jest tłukiem kto nie wyjdzie później.