Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maślanka truskawkowa

Bardzo Was proszę o interpterację...

Polecane posty

Witam, Chciałam Was poprosić abyście pomogli mi zrozumieć zachowanie pewnej osoby. Mniej więcej od 5 miesięcy prawie codziennie dostaję krótkie wiadomości na gg od nieznanej mi osoby. Treści: "Tęsknię" itp bzdury. Rok temu zdradził mnie chłopak i odszedł do innej. Wiem, że im się nie udało i on najprawdopodobniej nie ma teraz nikogo. Odnoszę wrażenie, że to właśnie od byłego dostaję te wiadomości. Chciałabym się upewnić czy to on. Kilka razy pytałam go czy to on D... Oczywiście zaprzecza. Ale ta osoba nigdy tak naprawdę nie zapytała mnie "a kim jest ten D skoro tak o niego wypytujesz?" Myślę, że gdyby była obcą osobą (za jaką się podaje) zapytałaby o to prędzej czy później. Takich drobnostek było więcej. Ja się domyślam, że to on i raz celowo napisałam "wiesz, mój chłopak mnie zdradził z koleżanką" a on na to "No i co z tego? To był tylko sport". Poza tym, mój chłopak T kiedyś napisał do niego, on się kapnął, że to T (jeśli jest obcą osobą to na Boga, skąd zna T) po czym zaczął po nim ostro jeździć. Mój ex nienawidzi T... No i ostatnia rzecz świadcząca o tym, że to on: D codziennie wiele godzin spędza na gadu, ostatni tydzień nie widziałam go w ogóle, nawet na minutę, pewnie gdzieś wyjechał. Ta obca osoba przez ostatni tydzień też się nie pojawiła, nic nie pisała (do tej pory wiadomości były co dzień) . Nagle dziś niespodziewanie po południu D pojawił się na gg, a chwilkę później OBCY napisał mi wiadomość "przepraszam, nie pisałam, byłem na wyjeździe.. tęsknię Kochanie" Jestem niemal pewna, że to jedna i ta sama osoba. Nie wiem po co pisze, nie interesuje mnie to. Mam udane życie. Jednak ta niewiedza trochę mnie irytuje :/ Jak myślicie, czy mam rację w takiej interpretacji tych zachowań? Pozdrawiam.

Trochę pokręcone to co napisałam, aby było wiadomo D to ex, a T to obecny ;)

"ech... tak to wszyscy "uuu, brawo brawo" a jak przyjdzie co do czego, to nikt k**** nic nie powie :P" Ludzie, pomóżcie :D

zablokuj go i będziesz miała z głowy skoro masz swojego T

Hmm.. ja już go blokowałam kilka razy ale ciągle się pojawiał z nowym numerem gadu. Z Ekxem się nie kłócę, po prostu nie utrzymujemy kontaktu od dłuższego czasu. Proszę, powiedzcie, myślicie że to ta sama osoba?

Gość a skad mamy wiedziec
do mnie pisza jacys obcy faceci rozne bzdury, mam juz dorosle dzieci , mam wrazenie, ze to tacy , co probuje gdziekolwiek, nie wiedzac, do kogo piszą, a nuz sie uda. Moze byc wiec i taki nawiedzony.

Gość Ju......
Tak, to ta sama osoba.

Jedno jest pewne, ze to nie obca osoba. Zna moje imie, nazwisko, wie gdzie mieszkam, gdzie studiuje, zna imię T. duzo o mnie wie ten ktos.

Gość zielone jabłuszko2008
Jestem pewna ze to Twój były facet,faceci zawsze wracają....;)

Napisałam wczoraj do tego obcego, tak jakbym pisała do exa. Że nie jestem już zła, że już od dawna nabrałam dystansu do tego co się wydarzyło itp. Ten człowiek nie odpisał. Coraz bardziej mnie to utwierdza w przekonaniu ze to on. Mieliście kiedyś takie przygody ?:P drażni mnie to. ale jak go zablokuje, to on kolejny raz napisze z nowego numeru.

Hehe, dzięki za radę. Ale w katalogu nie ma moich danych. A juz na pewno nie to gdzie studiuje, jak ma na imię moj chłopak, ile ważę i gdzie pracuję:)

Gość Otives
Jakiś nawiedzony ten Twój ex. Myślę, że to on.

Gość Sprawdź IP i po kłopocie
;)

Gość Tooooooooooooooo
napewno on. Ale po co w ogole pytasz...? On, czy nie on- co za roznica...? Masz obecnego faceta-wiec co tamten Cie w ogole obchodzi...? Po co mu odpisujesz.....?

Gość Prozna
jestes i tyle.Tak naprawde podoba ci sie to,ze koles do ciebie pisze.Gdyby cie to tak wkurzalo po pierwsze nie odpisywalabys mu,po drugie zmienilabys nr gg dawno temu a po trzecie nie pisalabys o tym na forum gdybys miala to w dupie.Dziecinada.Bylabys rozczarowana gdyby przestal nagle pisac,co?