Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siusiulka26

Pupu a anal

Polecane posty

Gość Siusiulka26

Mam pytanie , poważne . . . co , jeśli uprawia się często seks analnych , z przyczyn . . . zdrowotnych , wiem , jak to brzmi , ale przez pewien okres czasu nie mogłam współżyć "normalnie" . Lubię seks analny i często go praktykowaliśmy , przez okres 3 miesięcy , moja pupu się trochę rozepchała i mam pytanie , czy można wrócić do dawnego stanu ? tu nie ma mięśni kegla do ćwiczeń , a zaciskanie i rozkurczanie nie pomaga ? czy ta skóra i mięśnie się naciągną?

Gość MUSZTARDA SAREPSKA.-P
JAK WIADERKO SIE W SRODEK MIESCI TO ROZMIAR JEST DOBRY

Gość Myślę że podobnie jak
mięśnie kegla możesz trenować mięśnie analne do skutku :)

Gość analka21
no niewiem ja uprawiam seks analny od 5 lat i powiem szczerze ze mi sie baaardzo tyleczek rozciagnal i rowek mam dosyc szeroki.. juz chyba nie wroci do normalnego stanu..

Gość doopa jak stoodnia
Nie naciagnie sie, jedyne wyjscie to uwiazac sobie wiadro pod doopa.

Gość powiem szczerze
Człowiek jest tak skonstruowany, żeby się rozkurczać i kurczyć, bez obaw po odstawieniu analna z powrotem wrócisz od normy...

Sisiulka26, twoje pupa już nie wróci do poprzedniego stanu. Przykro mi.

Gość ja wogóle tego nie robię
:oOd seksu mam cipkę i usta;)A nie dupę:PJak ktoś lubi anala to spoko,jego sprawa ale mnie to nie kręci:o

Z upływem czasu, z każdym kolejnym stosunkiem analnym zwieracze odbytu rozciągają się coraz bardziej. Odczuwalne skutki mogą pojawić się co prawda dopiero po kilku latach, ale będą nieodwradalne. Dlatego zaprawdę, zaprawdę powiadam wam: ograniczcie się do stosunków dopochwowych i oralnych.

Gość Siusiulka26
Czytajcie ze zrozumieniem, to nie był wybór tylko jedyna możliwość, a Ty: prawiczek i kropka 1987 nie masz szans, dotyka mnie wyłącznie mąż!

Gość Siusiulka26
Florek to samo - czytanie ze zrozumieniem!!! Do *powiem szczerz*: tak myślałam, idę w tygodniu do lekarza, ponoć są specjalne ćwiczenia i możliwości :).

Gość Siusiulka26
*arogancka dama* już nie musimy uprawiać, ale kiedy nie mogłam kochać się tradycyjnie, to mniej więcej co drugi dzień, tak przez 3 miesiące...

Gość Siusiulka26
Mój lekarz przez te parę miesięcy cały czas kontrolował mnie i mój stan i jakoś nie wspominał o nieodwracalnych skutkach, tylko, o tej luźności, która może być niekomfortowa...

Gość fsfd
"Czytajcie ze zrozumieniem, to nie był wybór tylko jedyna możliwość, " i nie moglas przez ten czas zyc w abstynencji, albo chociaz ograniczyc sie do seksu oralnego? Teraz masz skutki.

Gość uprawiaj anala dalej
az zwieracze ci calkiem pojda i bedziesz robila bobki pod siebie :o

Gość taka Jedna12
idź to PROKTOLOGA, on Ci wyjaśni, ze te zmiany są NIEODWRACALE. Niestety tak jest doopa skonstruowana by wydalać a nie przyjmować. Zwieracz jak to mięsień po jakimś czasie traci swoja elastyczność i zdolność do kurczenia (powrotu do normalnego kształtu) więc zastanów się czy warto ryzykować, że na starość nie będziesz w stanie utrzymać kału.

Gość Do prawiczek i kropka 1987
ale trzeba mieć braki w uzębieniu, żeby być takim debilem :D

Gość popatrz na pary nie mające
... wyboru Piszecie bzdury, jak... sama już nie wiem... można uprawiać seks analny przez pół swojego życia, a ile takich ludzi jest i żyć normalnie, bez zmian nieodwracalnych, bez głupot itp. itd. Nie słuchaj idiotów, sami nie wiedzą, co wypisują...

Gość taka Jedna12
żyje normalnie??? a nie zdarzyło Ci się idąc ulicą, stojąc w zatłoczonym tramwaju, autobusie czuć zapachu kału od kogoś??? No i masz odpowiedź. Radzę zasięgnąć rady specjalisty a nie wypisywać bzdury. Bo JA JESTEM NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM , że owe SKUTKI SĄ i to BARDZO POWAŻNE. Byłam u proktologia z tym, szkoda tylko, że nie poszłam do niego zanim w ogóle zaczęłam uprawiać anal (nie miałabym teraz takich problemów). Byłam idiotką, że pozwoliłam mężowi na taki seks, bo owszem przyjemność była i dla nie i dla niego, tylko, że teraz TYLKO JA NIE UMIEM GOOWNA UTRZYMAĆ. Więc radzę trochę pomyśleć a potem robić.

Gość taka Jedna12
miało być przyjemność dla mnie i dla niego...

Fsfd ma rację. Lepsza jest abstynencja seksualna niż seks analny. Uprawianie seksu analnego prowadzi do postępującego osłabienia zwieraczy odbytu i problemów z trzymaniem kału. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za rozpropagowywanie w Polsce seksu analnego, ale ludzi którzy to robią powinno się skazywać się na \"Hell in Cell\" z Undertaker\'em.

Gość Siusiulka26
raz szlam chodnikiem w miniuwie za mna szlo kilku ludzi i nawet niepoczulam kiedy polecial mi kloc prosto na chodnik, niestety zobaczylo to kilku ludzi, a ja sie zawstydzilam :(

Gość purchawa
Droga srakulko26, co to wg ciebie jest 'pupu'?

Wolę cipkę, ale czasem atrakcyjna i delikatna dupka, .... Nie wierzcie bajkom od problemach ze zwieraczami. Przecież nie jeden raz gówno jest grubsze od kutas.a. W końcu sa to elementy naszego ciała, które maja znaczna zdolność do adaptacji. Gdyby tak nie było, to pip.ka po porodzie byłaby niczym kalosz. Faktycznie nie pojmuje dlaczego obecnie preferuje się anala, to nie oznacza, ze od niego stronię. Casem dama pragnie męskiego nasienia w sobie, ale nie może pobrać go "dowcipnie" i bierze "dodupnie". Jeżeli obojgu z tym dobrze, to nie ma co wybrzydzać. Zanim się coś oceni, trzeba samemu spróbować.

Gość do fatum
Pyerdolisz az trzeszczy :)

🖐️ Nic Ci siusiulka nie będzie, zapewniam. Daj sobie czas, pogadaj ze specjalistą, a ostatnią rzeczą, jaką powinnaś zrobić to brać sobie do serca, co pisze większość ;). Pozdrawiam