Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anianaianaiania

KTO MI POWROZY, PROSZE PROSZE PROSZE

Polecane posty

Gość Jak za 2 tyg wychodzisz
za mąż to zajmij sie obowiazkami a nie siedzisz na Kafe i czas marnujesz ,, ogarnij sie dziewczyno

Gość Zastanawiam sięęęęęęęęe
a widzis moze kiedy sie pobierzemy?? Moze karty to widza

Twoim zdaniem co niby powinnam robić?Sama się zastanów nad sobą bezmózgowcu

Elwira - Nową pracę możesz mieć w każdej chwili. Może coś z handlem? Niestety, karty nie udzielają precyzyjnej odpowiedzi, ale bywaj często w sklepach i galeriach handlowych. Nie czekaj na ogłoszenia, po prostu roznieś CV. Eveline - Michały to ciężkie są w pożyciu. Ale widzę, że Twój się stara. Zależy mu na Tobie. Nie rób głupstw, to i on nie będzie robił Natalio - karty mówią o długim, szczęśliwym związku, jednak zanim to nastąpi, musisz trochę jeszcze przejść. Nie wiem, czy to będzie zmiana partnera, czy kłopoty z obecnym, ale za parę tygodni powinno być OK. Dzidziusia w najbliższym czasie nie widać (ale karty nie są nieomylne). PRacę znajdziesz szybciej niż Ci się wydaje. Nie szukaj ogłoszeń, tylko nudź każdego po kolei. Pamiętaj o magicznej sile znajomości - może znasz kogoś, kto zna kogoś...

Gość nataliaaaaaaaaaaaaa
wrozko to prawda bo mamy malew klopoty z narzeczonym ale mysle ze sie wszystko ulozy:) a co do pracy... to kolego mojego ma mi wlasnie troszke pomoc w szukaniu pracy(male znajomosci):) kochana bardzo mnie pocieszylas!!! tyle juz szukam pracy i mam nadzieje ze wlasnie z ta praca wyjdzie:) dziekuje ci bardzooo🌼:)

mogę i ja prosić o wróżbę? czy odnowie z nim kontakt, będziemy sie spotykać? czy coś do mnie czuje? Kaśka 06.03.1980, Marcin 09.01.1986

Justa - no to olej tego nowego. O mężu karty nic nie mówiły... Airashii - przepraszam. Dziewczynom tutaj się chyba wydaje, że ja z komputera te wróżby biorę. Karty mówią wyraźnie - Marcin stara się o Tobie zapomnieć, ale coś mu nie pozwala. Ciekawe co... Napisz SMS, najlepiej neutralny. Jeśli nie odpisze, spróbuj jeszcze raz. Ale tylko raz i czekaj.

Hihi nie ma żadnego nowego:) Chyba coś nie tak skoro malżeństwa nie widzisz,jak to już 13 września:classic_cool:

Gość Zastanawiam sięęęęęęęęe
kiedy sie pobierzemy?

Gość jagus
Jeśli można to ja również poproszę o prognozę przyszłości mej:) moja data ur 15.08.1979

Bigbit - Dzidziuś na horyzoncie - wołają karty. Może jeszcze nie w tym roku, nie w następnym... Nie widzę ojca. Są trzy opcje: 1)Nie masz faceta 2)Masz nieodpowiedniego faceta 3)Twój jeszcze nie dojrzał do ojcostwa... Zalana zakochana - Na pewno będziesz mieć z nim kontakt. Jeśli się nie odezwie, to może wpadniesz na niego przypadkiem? Nie zmarnuj tej szansy! jagoodka - Karty nie chcą wiele mówić... Twoja przyszłość nie jest jeszcze zapisana, więc bardzo wiele zależy od Ciebie. Widzę duże szanse na szczęście i to takie prawdziwe, długie... Więc chyba facet. Nie zmarnuj tej szansy. BARDZO PROSZĘ O ZAPRZESTANIE ZAPISÓW!!! OSOBOM, KTÓRE PROSIŁY, ZANIM ZAMIEŚCIŁAM TEGO POSTA POWRÓŻĘ, RESZTĘ PROSZĘ O ODŁOŻENIE DO JUTRA! JESTEM ZMĘCZONA.

Gość wrózko wrozysz jezcze

22:57 abrakebabra problem jest taki ze mam sesje poprawkowa i wiem ze ja zdam ale mam watlpiosci nad studiami..ale juz a co do teo czy onatam bedzie czy widzisz ze bedzie to ktoś ze szkoły, z uczelni a widsz jakos moje fiananse moj do pytałam sie o niego w sumie nad tym najbardziej mi zalezy chyba mnie nie zauwazono bo pisałam na 1 stronie:)jeszcze

Zastanawiam się - na razie nic o ślubie nie ma. On jeszcze do tego nie dojrzał. Cierpliwości. Justa - nie ma, ale może być. Karty to nie encyklopedia, nie czytam dokładnie Twojego hasła, tylko mam możliwość małego rzutu oka w przyszłość. Nawet nie wiem dokładnie, jak bliską. Dlatego nie zauważyłam małżeństwa. Jaguś - Widzę związek, szczęśliwy, choć nie idylliczny. jeśli masz faceta, to odkryjecie siebie na nowo. Jeśli jesteś sama, to to się w najbliższym czasie zmieni. Nie widzę wiele o pracy... Najwyraźniej dużych zmian nie będzie.

wróżko prosze pomóż mi, ja już 2 razy zmarnowałam szanse na miłość, gdzie to moje szczęscie ??? :( czy na prawde nie jest nic pisane mi :( czy w końcu spotkam kogoś kto mnie pokocha :(

Gość 84truski
ja tez poprosze Ewelina 1984-04-27

abrakebabra - To będzie ktoś z uczelni, ale rzadko go widujesz. Dom... Finanse... Widzę poprawę, zwłaszcza jeśli chodzi o to drugie. Pracujesz? Jak nie, to zacznij. Niedługo przejdzie Ci przed nosem ciekawa propozycja. Czuwaj, żeby zdążyć ją złapać. O domu karty nic nie mówią. Więc bez zmian. Jagooodko - Twoje szczęście jest blisko. Idź w ten weekend na imprezę. Mało pij, dużo tańcz i nie bój się facetów. Ewelina - jutro. Oczy odmawiają mi współpracy.

Gość jagus
bardzo dziekuję ,mam męża i w ostatnim czasie okropnie nam się układa:( jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

Gość aspador
joanna 20,07,1975 on Robert 05,06,1972 odnowiliśmy znajomość po 14 latach czy połączy nas uczucie co Robert do mnie czuje?

Gość 84truski
uciekla juz wrozka?? szkoda

moja siostra ostatnio mi wrużyła z kart klasycznych że moje życie się odmieni, że dzięki własnym pomysłom osiągnie pieniadze..... nieweim co o tym myśleć ... chcem wiedzieć co mnie takiego ważnego spotka??