Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olennkkaa

czy pierwszy seks zawsze jest nieprzyjemny dla dziewczyny?

Polecane posty

Gość juz ładnych pare lat po
boli. masz wrażenie ze CIe rozerwie ale tylko za pierwszym razem tak miałam potem coraz lepiej i przyjemniej:) ale to też wynika ze stresu, napięcia i braku wyluzowania, chęci dogodzenia partnerowi zeby nie wyjsc na cnotke niewydymkę albo drewno:) teraz jak wiem jak to robić to łatwo sie gada a na poczatku jest własnie duzo czynników które to utrudniają.

Gość gruba berta877
hmm pierwszy boli. masz uczucie ze jego penis rozrywa cie od srodka. za pierwszym razem mialam takie mysli: I TO MA BYC, PRZYJEMNE? no ale potem jest lepiej, o niebo lepiej. :)))))

Gość mimmirella
Gowno prawda, nie jest nieprzyjemny.

Gość dudyś
ja sie nastawisz ze boli i bedziesz miala tysiace obaw i stresów i sie nie wyluzujesz to bedize bolalo. ja bylam maksymalnie wyluzowana,porzadnie podniecona i jak sie zorientowalam ze to juz po dziewictwie to sie sama zdziwilam. jakos superfajnie to nie bylo, chociaz dosc przyjemnie. orgazmu trzeba sie nauczyc wiec na zbyt wiele za pierwszym razem tez nie ma co liczyc :)

Gość olennkkaa
a co z krwawieniem? jakie jest prawdopodobienstwo ze wystapi?

mnie w ogóle nic nie bolało... a co do krawienia? masturbowałaś się wcześniej? bo jak tak, to spora szansa, że błony już w ogóle nie masz :)

Gość sixsexsax
Najlepiej spytaj ginekologa czy masz twardą błonę dziewiczą. Im jest cieńsza, tym ból będzie mniejszy. Ja miałam to "szczęście" że moja błona była jak ze stali :P Ale dało radę, choć na początku nie było fajnie, a ból był naprawdę ostry.

Gość nie ma na to odp
bo kazda błona jest inna i przeciez kazda z nas o tym wie. niektóre są grube i mało elastyczne inne sa cienkie - pyk! i pękają!

Gość zimna barbie
Nie zawsze! Dla mnei nie był ;) Fajerwerków też co prawda nie było, no ale za peirwszym razem nawet się ich nie spodziewałam :P Owszsem, jakiś tam ból też się pojawił i lekkie krwawienie (ale to sprawa indywidualna) ale bez przesady - żadne tam rozrywanie! Poza tym partner też musi to umieć zrobić - w moim rpzypadku kilka sprawnych, doskonałych technicznie ruchów załatwiło sprawę :P Nawet się nei zorientowałam, jak było już po wszystkim.....a potem....jeszcze tej samej nocy "poprawiliśmy" i tu już mowy o żadnych "nieprzyjemnościach" nie było :P