Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dbz

Najlepszy wzrost dla dziewczyny to...

Polecane posty

Gość ja mam 152 cm
Szkoda, bo mam ladne piersi :(

Gość MissAnonymous
hahah ta jasne bo kazdy facet zwaraca uwage na ''miednice''TIAAA>... Ty mala sie nie przejmuj ,jak masz male piersi to jest enough haha ,podkreslaj ladnie swoja sylwetke i atuty i faceta znajdziesz ;)

Gość ja mam 152 cm
Podkreslam swoja sylwetke, lubie sie ladnie ubierac, obcasy, szpilki, spodniczki, sukienki itp. Ale jeszcze sie taki nie urodzil ktoremu bym sie spodobala ;/

Gość f1f2f2112
fajne takie male sa kobietki :)

Gość tez jestem bardzo niska
i krepa:( i co mam zrobic? :(:( nigdy nie bede piekna delikatna kobieta, tylko okraglym kurduplem

Gość fffddee
Takie 169-173 i wzwod jak w mordę strzelił

Gość fffddee
Zresztą huj że wzrostem jak ma fajmy charakter i wiecznie nuenasycona sexualnie to wtey to mój ideał ;)

Gość Jerrrry
tak żeby sięgała idealnie do krocza jak klęka.

Gość tyutyi
Najlepszy jest taki jaki komu odpowiada :) Ja mam 155cm, nigdy kompleksów nie miałam a mój chłopak lubi takie kurduple, chociaż sam ma 183cm :) I wszyscy są zadowoleni

Gość alecooztego
ponizej 160 dziewczyny sa jakeis takie skarłowacianie... A powyzej 175 to jakies zyrafy.... Ja mam 165, ale moglabym miec 5 cm wiecej;)

Gość ja mam 152 cm
ze jestes taka mala (niewiele wyzsza niz ja) i los zeslal ci takiego ktory cie pokochal. Ja nie mialam takiego szczescia.

Gość Sodsodkfoksi
180 to żyrafy ale dla tych którzy sami od ziemi nie odbili, jak facet jest wysoki jak należy to też nie chce eby mu się coś pod nogami walało, tylko chce taką pannę do siebie, czyli wysoką. Ja na przykład takie lubię, 180 cm, wyrośnięte jak soczyste jabłuszka.

Gość mam 151
Mam 151cm i jestem z tego dumna. Jak komuś się nie podoba mój wzrost, to jego problem ;) jak ktoś jest przeciętnego wzrostu, to na niego się nie zwraca uwagi - a ja się wyróżniam na tle innych i o to chodzi :D a poza tym - jak to wiele osób mówi - najważniejsze są proporcje ;)

Najlepsze wzrost dla kobiety to taki jaki dana kobieta ma. Debatujecie jakby to było coś co każdy sobie wybiera. To tak jakby rozważać czy najlepsze są kobiety z niebieskimi oczami, brązowymi a może jednak z zielonymi? Tak jakby ten nieszczęsny wzrost był jedynym wyznacznikiem atrakcyjności. I bardzo wysoka i bardzo niska dziewczyna może być ładna, a i tak najważniejsze jest chyba to, żeby by nie tylko atrakcyjną fizycznie, ale też mieć coś w głowie. Ja nie wiem, jakim ograniczonym człowiekiem trzeba być, żeby wyzywać ludzi od karłów, babochłopów, żyraf czy karakanów przez coś na co nawet nie mają wpływu.

Gość Kondrad65667
Śliczna maua... to ciekawe dlaczego ideałem kobiety jest WYSOKA, niebieskooka blondynka. A wysoka dziewczyna to 174 wzwyż. Jeśli tylko wysoka kobieta m idealne proporcje i jest zgrabna to wygląda o 1000 razy lepiej niż nie wiadomo jak ładna, niska dziewczyna. Zresztą wysokie kobiety zawsze wyglądają jak kobiety z klasą.

Gość Natalia9055
A ja mam 178 i bardzo dobrze mi z tym, przy tym mam ciemną karnację i długie czarne włosy, jak wychodzę na ulicę to nie ma faceta który by się za mną nie obejrzał,ale nie mam też nic do innych dziewczyn, wgl jak dla mnie rozmowa o wzroście i obrażanie kogoś za to bo jest wysoki, albo niski to żenada, każdy ma to już zapisane w genach i nic się z tym nie zrobi. ;)

A ja mam tyle ile mam i zwisa mi co inni o mnie pomyślą. Jak komuś nie pasuje mój wzrost, kolor oczu, karnacja, rozmiar biustu albo stopy to już jego problem. Ja siebie lubię i akceptuje, mój narzeczony mnie kocha i akceptuje i zwisa mi obojętnym kalafiorem u sufitu, czy mieszcze się w jakichś kanonach piękna, które same w sobie są kompletną bzdurą, bo każdy człowiek ma inny gust.

Gość bezcenna rada
tak w granicach 172-173