Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papieroch

PAPIEROSY...

Polecane posty

Gość papieroch

Ej masakra, nigdy nie palilam ale od jakiegos czasu tzn od kiedy poczestowala mnie kolezanka mam ochote czasem zapalic. Wypalilam ostatnio takiego mocnego i normalnie mnie zwalilo z nog. Mial ktos tak kiedys?

no i kurwa na chuj palisz?? zastanów sie czy to jest naprawde takie super. bo moze jest ale tylko na początku...potem jest juz tylko gorzej..

No jak normalnie nie palisz, to wiadomo, że mocna fajka nieźle na Ciebie zadziała. Ja pamiętam, że jak wypaliłam pierwszego "trzeźwego" papierosa sama w domu, to ze dwie godziny leżałam zmulona... Ale nie przypominam sobie, żebym po wypaleniu jednej fajki miałam ochotę na następne, to dopiero z czasem przychodzi...

Gość papieroch
no wlasnie po tym co ostatnio zrobilam to stwierdzam ze to nie dla mnie... a to byla pierwsza wlasnie "trzezwa" fajka - bez piwka... myslalam ze nie wstane z lozka

Nie pal już ani jednego!!!! Mnie 5 lat temu też koleżanka poczęstowałam tylko jednym potem tak sobie sama kupiłam jedną paczkę i później już nie było ani jednego dnia bez fajek!!! To nie jest tak że możesz w każdej chwili przestać! Nie rób głupstw, bo to jest takie dziadostwo że wierzyć nie idzie!