Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki234

czy matematyka w 3 liceum jest trudna?prosze o opine

Polecane posty

Gość Cozrobiczeby...
Zależy od nauczyciela. Sądze że jest najłatwiejsza z wszystkich 3 lat. ;] z tego względu że to już klasa maturalna więc nie przywiązuje się do tego takiej wagi jesli nie zdaję się oczywiscie na maturce matmy. ;]

Gość wiki234
kurcze ale moja nauczycielka nie zwraca uwagi czy klasa maturalna czy nie musze wiedziec czy jest ciezko bo nienawidze matmy i zaczynam sie bac:(

Gość Cozrobiczeby...
i powiem Ci że ja nigdy matmy nie lubiłem, ani nie byłem z niej specjalnie dobry ! Duzo jest prawdopodobieństwa :) w 3 klasie /różne doświadczenia np. jakie jest prawdopodobieństwo że wypadnie np. orzeł rzucając monetą x razy../ Raczej matma nie jest taka cięzka w 3 klasie. A jak się czułas z matmy w 1 i 2 kl? Co miałas na koniec?

Gość Jak ja byłem w liceum to ...
... w II i III klasie była najtrudniejsza, ale to było liceum 4-klasowe jeszcze. Zatem dla Was najtrudniejsze zapewne były klasy I i II, III powinna być luzacka ;)

Ale jesteś w klasie z rozszerzoną matmą? Bo jeśli nie, to przypuszczam, że nie masz się czego bać.

Gość Cozrobiczeby...
Jak ja byłem w liceum to .. - masz racje 3 klasa jest luzacka;]

Gość wiki234
no wiec na koniec z matmy w 1 klasie mialam 3 a w drugiej 2...ehh jestem mega kiepska..mam inne zainteresowania..w ogole nie rozumiem.i nic tego nie zmien..ucze sie ale to nic nie nadaje..chociaz zaraz okaze sie ze nie ucze sie itp.ale serio.z innych przedmiotow.lece na 4.5.a z matmy leze.. nawet z fizyki mialam 4 na koniec;)

Gość wiki234
nie jestem w klasie z rozszerzona matma..mam 3 h w tygodniu.jestem na biol-chemie..

Gość Cozrobiczeby...
dla mnie I i II klasa była najtrudniesza, a II to już w zupełnosci. Dałas sobie rade wiec i w 3 klasie sobie dasz - moze nawet bedziesz miała 4 :)

No to spoko. Pewnie w lutym/marcu zacznie wam odpuszczać. Poza tym w 3 klasie o nierozszerzonym profilu matma jest przyjemna w miarę. U mnie była kombinatoryka i geometria analityczna - ale to takie podstawy i pierdoły, że z palcem w dupie dasz sobie radę.

Gość wiki234
nie mam JUZ ambicji jesli chodzi o matematyke..chce tylko zdac..szkoda mi łez,energi i zycia na ten przedmiot..chce tylko zdac 2 klasa byla trudna..1 taka sobie..

Gość wiki234
ja na szczescie juz wiem::)medycyna medycyna:)ale mam tez inne mysli-->biotechnologia,ratownictwo medyczne,fizykoterapia..

Gość wiki234
nie wiem czy jest czego zazdroscic:P ten profil ma plusa ale ma tez minusy:P typu chemia;P i kobieta ktora jej kompletnie nie umie uczyc;)

Gość rtddd
jezeli mials zawsze problemy to nasdal je bedziesz miala

Gość wiki234
czy ktos sie jeszcze na temat tej matmy wypowie?mile wypowiedziane opinie ludzi ktorzy sa z matmy nie za dobrzy.ktorzy mieli z matma problemy.ktorzy jej nie lubią...

Gość myślę że zara
ja tez chce wiedziec gdyz tepa skroro jesteś tępa z chemii to nawet nie masz co marzyć o medycynie :O

Gość myślę że zara
sorry pomyliłam się :P