Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowowrocławianka

Nowa we Wrocławiu.Możecie mi coś o nim powiedzieć?

Polecane posty

Gość zalezy co chcesz wiedziec
jak nie paragon to pieniazki:P

Gość gazeta wyborcza
ano niestety. na poczatku jak zaczynalam moje studencko-imprezowe zycie to nie trzeba bylo. i wtedy byly niezle kolejki do toalety, szczegolnie damskiej.

mam nadzieje ze nie przestraszylysmy Nowowroclawianki chyba sie nie rozmyslila:D, jesli moge cos polecic-oczywiscie zalezy kto co lubi-lekkcje salsy i lationparty w czwartki w lemoniadzie wstep free

Gość no więc tak .....
A z toaletą na dworcu miałem kiedyś fajną sytuację :D Otóż piję sobie Malibu w kiblu (na dworze nie da się we Wrocku pić, Policja łapie i masowo wali mandaty po 100 PLN) i nagle słyszę, że pisuardessa otwiera kibel obok i mówi do koleżanki: "Ty... Ale popatrz no jakie oni tu przyjemności mają! Zamykają się i piją w tych kiblach! Flaszka tu stoi...", na co ja z drugiego kibla przez ściankę: "To tu pić nie można!?" ;)

Gość gazeta wyborcza
A odchodzac na moment od zycia imprezowego to ja polecam w Galerii Dominikanskiej Lody-Cafee-Italia:))) pyszne i wiegachne lody.

hm to ja polecam ogromnaaaa porcje frytek z sosem za 4 zl w..jak to sie nazywalo zaraz za kfc w dominikansiej:P

Gość no więc tak .....
A jak ktoś chce się odlać za friko na dworcu to nadal się da: wchodzicie na perony, patrzycie czy są jakieś pociągi i za ile odjeżdżają (ważne! nie chcecie przecież odjechać w siną dal) i jak jest odjazd za jakiś w miarę przyzwoity czas (od 10 minut wzwyż) to wchodzicie do pociągowego kibla i lejecie. Niby na postoju nie wolno, ale kto to zauważy?

no więc tak ..... lol dobre hehe

Gość Nowowrocławianka
No coraz bardziej mi się to miasto podoba:) Wcześniej to były podszywy , mam nadzieje ,że co bystrzejsi się zorientowali. Napewno wybiorę się na tą salse (fajny taniec no i można ludzi poznać;)) a co do reszty to jeszcze sie okaże.A może macie jakiś pracodawców , których powinnam unikać? Bo oczywiście pracy też bede szukać.

i jeszcze tu polecam super, Tropikalna Akademia Salsy: Niedziela, godz 19:00 - bezplatnie http://www.aktivist.pl/wydarzenie/eventId,410423,familiada-tropikalna-akademia-salsy-wydarzenie.html

Gość no więc tak .....
Co do pracy to unikaj roboty u Koreańczyków pod Wrocławiem. Chwalimy się tym jako najwspanialszą inwestycją, ale rzeczywistość jest taka, że płacą tam 1400 - 1600 zł brutto i trzeba pracować po 6 dni w tygodniu po 10 godzin dziennie :-O

Gość no więc tak .....
A, no i były tam liczne naruszenia przepisów BHP, wypadki śmiertelne podczas budowy... Odradzam.