Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucky_Strike

Jedyny prawdziwy wróż

Polecane posty

Podaj mi wzrost, wagę, wiek i rozmiar biustu a odpowiem na wszystkie Twoje pytania! Przepowiadam przyszłość tajemną metodą studencką....z fusów kawy, popiołu papierosowego i skserowanych notatek! Symboliczną (ale niezbędną dla spełnienia wróżby) formą zapłaty jest jedna z poniżej wymienionych opcji: 1. przesłanie wielkiemu wróżowi (mi) własnej nagiej fotki 2. założenie idiotycznego tematu na Redakcji Kafeterii 3.podarowanie 🌻 kafeteriuszowi o ksywce c.r.e.a.m.

Gość ja chce ja chce
drogi WIelki Wróżu. Prosze mi powróżyc. 20 lat, 176cm, 60 kg, 75B. Czy wyjdzie mi z D., bo ostatnio cos nam sie nie układa... ?

Gość cleome spinosa
czy wyjdę za mąż i założe rodzine? jeśli tak to kiedy? Moja data urodzenia: 01.07.1977 z góry dziekuję za odpowiedź.

Gość ja chce ja chce
No ja zadałam pytanie -> patrz wyżej ! Joł wielki wróżu 🖐️

ja chce ja chce- niestety z D Ci nie wyjdzie, popiół z lucków wyraźnie mówi, że przeznaczone są Ci literki od R-Z....musisz olać początek alfabetu! pozdrawiam:)

cleome spinosa a skąd ja mam wiedzieć-nie podałaś podstawowych danych:O z daty urodzenia to mogę Ci wywróżyć, że jutro nie będzie padało:O

Gość helppmreee
fotka moja wyslana i dane tez:) czekam na wrozbe!!! Ps. dzis ogolilam sobie moja mala przyjaciolke-prawda ze ladnie wygladam??

Sarah los już wybrał za Ciebie ...pety ułożyły się w trójkąt... helppmreee nie przysyłaj mi fotek swoich małych ogolonych przyjaciółek tylko swoją ...a przepowiem Ci dodatkowo, że golenie znajomych wcale nie wpływa na polepszenie kontaktów:O przypominam, że po pytaniu należy również wspomnieć o wyborze formy zapłaty... wróż idzie na razie się pouczyć:O

Gość Kochany Lucky Strike
Oto moje dane: 165cm, 49kg, 26l., 70-75A - czy ja kiedys poznam faceta, z ktorym bede w zwiazku i czy poznam smak milosci, jesli tak to kiedy???

lucky, ale wymyśliłeś:P to wróż skoro taki z Ciebie wróż.:P

Gość Kochany Lucky Strike
pewnie wlasnie karty przebiera.... ? :D

dziewczyno przy Twoim pytaniu popielniczka wypadła mi z rąk, a popiół, który wysypał się na notatki przybrał kształt bruneta tak na oko 1.85...pewnie domyślasz się co to znaczy;)....to znaczy oczywiście, że w najbliższym czasie zakocha się w Tobie blondyn 1.75 z zaburzeniami erekcji ...Ty go wyleczysz z choroby i razem nauczycie się miłości...to będzie we wtorek! Heraklesie;) byłeś chyba moim najlepszym podszywem;)

Gość onanie
Wóżu moje wymiary :170 cm,55 kg,75 c.Mam pytanie .Czy mam szansę u sąsiada ?Codzienni mijamy sie na schodach i mówi mi dzień dobry .Myślę .że on cosik odemnie chce ,Ale plisssss sprawdż w kartach . Zapłace głupim topikiem na kafe .plisssss.

Gość kochany Lucky Strike
dziekuje Lucky:) 😘 bede czekac na mojego blondaska :D

wzrost 156 waga 45 w biuście się nie mierzyłam więc wrózba może być niepełna

Nie zaglądam w karty:Omam swoje sposoby! niestety zakrztusiłem się fusami (muszę zrobić kolejną kawę)...z tego wynika (że lubię kawę), że masz u niego szanse, ale jego intencje są podejrzane...myślę, że to jeden z tych zwyrodnialców, którzy nie myślą tylko o jednorazowym seksie, ale o stałym związku:O..jeżeli odpowiada Ci chory długodystansowy związek to go for it;) pamiętaj o topiku (tak patrzę, że niedługo będę zmuszony domagać się zapłaty przed wróżbą:O ) ike wróżba dla Ciebie...w najbliższym czasie wybierzesz się na spacer po plantach;)

Gość onanie
Dziękuję .(Sorry za te karty .oh)To ja się zdecyduje na jednorazowy sex bo jak nie ja to inna koleżanka sie załapie . Bo on wielu mówi dzień dobry nawet starym próchnom ,zboczeniec jeden !!!

drogi wróżu- szczerze powiedziawszy to plantami rzygam;) ale rozumiem, że jest pewne przekłamanie przez ten mój nieszczęsny biust;)

Gość onanie
na długotrwały zboczony miało być !

wróż rozumie to zdegustowanie parkiem bo sam ma w stosunku do tego miejsca podobne odczucia...dokładnie na wróża od biustu chyba bardziej działa tylko brak biustu....wtedy następuje nie tylko przekłamanie, ale wręcz załamanie i utrata umiejętności magicznych;)