Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna*Studentka*

Chłopak mnie olał bo nie chciałam seksu w okres

Polecane posty

Gość Smutna*Studentka*

to byłby dopiero nasz piąty raz, razem jestesmy/byliśmy 5 mieisęcy. nie naciskał, czekał na nasz wspólny seks aż będę gotowa. kochaliśmy się pare razy, było super. wcz\oraj był u mnie nikogo w chacie, on zaczął mnie całować dotykac, ja mówię fajnie jest, ale dalej nic nie będzie. on pyta: dlaczego? a ja że mam okres właśnie rano dostałam. a on.... tego ise nie spodziewałam! "Dobry koń to i po błocie pójdzie!" :( i śmiech. i naprawdę mówił powaznie, nie żartował. zamurowało mnie, wstałam z łózka i kazałąm mu iść do domu. powiedzałam "wyjdź, prosze, chcę być sama. idź już" . zatkał o go, ale zaraz wstał zły i poszedł niemal bez słowa. od tego czasu nie odzywa się :( jak puszczałam dłuższe sygnały to przerywa je. kurcze wydawał isę tak w porządku, dojrzały jak na swój wiek (on ma 24 lata). na smsa jednego ode mnie, dziś napisałm po południu,nie odpisał. teraz ma wyłączoną komorkę. smutno mi jak cholera :( :( ale tamto tak bolało :( .............

Gość dlldlllldld
A nie mogłaś zareagować jakoś spokojniej, wytłumaczyć mu, że a) odzywka była nie na miejscu, b) seks w czasie okresu to zły pomysł, a nie od razu pokazywać mu drzwi?

Gość Smutna*Studentka*
zacytowałam co powiedizałam, nie wyzwałam go przecież, mówilam spokojnym głosem.... to było chamskie co powiedział, tak myślę...... ale brak mi go i nie wiem,co myśleć, czy mnie rzucił, czy jak...? Boże kocham go ale to TAK kurde bolało! :(

Dobrze zrobiła... Jest takie powiedzenie:\"Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz\". Lepiej, że wyszło teraz niż później.

no ja mu się nie dziwię... facet zażartował a Ty go z domu wywaliłaś... :| Na twoim miejscu bym go przeprosiła za swoje zachowanie. To, że tak powiedział, nie znaczy że chciał się kochać. Mógł to palnąć, bo to znany teks a Ty zareagowałaś zbyt nerwowo....

Gość moj tez sie obraza
ale przynajmniej takich tekstow nie wali...

a ja już to kiedyś słyszałam i co? zaczęłam się śmiać a potem miło spędziło się wieczór bez jakiś durnych fochów... To tak jakby facet miał zarzucić fochem o tekst "pij pij nie będziesz mógł"... no sorry...

Gość Smutna*Studentka*
mówił powaznie, znam go na tyle!! a ja go nie zamierzam wyrzucić ze swego życia i dlatego sie żalę - bo nie mam komu!!!!!!!! :(

Gość ciocia dobrarada
jesteś porządną dziewczyną jesli masz swoje zasady to koleś powinien ich pzestrzegać!daj sobie z nim spokoj

Gość a co tam jestt
powinnaś jeszcze na niego kubeł zimnej wody wylać, bo zachowywał się jak prostacki idiota:O

skoro znasz to wcześniej ustalaj z nim takie sprawy jak seks podczas okresu. Z związku trzeba rozmawiać o wszystkim łącznie z tym...

Gość jakieś to znajome jest
ten tekst i wiek kolesia i zachowanie tez. On ma imię zaczynające się na M. ?

Gość gjfhdhfj
tez kolo mial sie o co obrazac jak o to ze mu nie dala... wybaczcie, a ja do tego bym w ryj dala za taki tekst

Gość nufa
ja sie kocham z facetem w okres, on sie nie brzydzi ja dbam o higienę wiec nie ma stresu, sam mi kiedys powiedział, ze dobry marynarz to i morze czerwone przepłynie, no cóż żadza mnie rozpala!!!!

gjfhdhfj - tez kolo mial sie o co obrazac jak o to ze mu nie dala... wybaczcie, a ja do tego bym w ryj dala za taki tekst Nie obraził się że mu nie dała a że go z domu wywaliła... jakby mi facet kazał wyjść z chaty tylko dlatego, że rzuciłabym takim głupim tekstem to bym tam więcej nie przyszła i też się nieźle obraziła... Dla mnie to co ona zrobiła było chamski. Mogła się wkurzyć, powiedzieć co myśli, nakrzyczeć a potem spędzić miły wieczór... Ale żeby od razy wywalać z domu??

Gość nufa
a zreszta nasuwa sie pytanie dlaczego nie chciałas mu dac?! o rety wielkie mi HALO! tez bym walnęła focha

Gość nufa fajnie traktujesz samą
siebie - w kategoriach "dawania". :o🖐️

A czy to coś złego kochać się podczas okresu?? Wiele ludzi takie coś praktykuje i jeśli oboje o siebie dbają to nie ma w tym nic dziwnego... No ale oczywiście nasze polskie społeczeństwo jest zbyt ograniczone...

Gość nufa
oj wes spieprzaj, nie każdy jest taki popmatyczny i gdreliwy, moze źle sie wyraziłam. Pytanie brzmi dlaczego nie chciałas uprawiac z Nim wspaniałesj Miłosci której nie urąga w zaden sposób menstruacja, jesli tylko uskutecznisz prysznic przed i po, a pod pupe podłożysz ręcznik luz chusteczki nawilżane do higieny intymnej heyyyyyyyyy

Gość nufa
złoo popieram, czystosc ponad wszystko i zaufanie. Skoro sie Ciebie nie brzydził powinnas sie cieszyc,a jesli po prostu nie miałas ochoty to nie powinnas wybuchac, tylko mu wytłumaczyc.

powinna z nim wcześniej porozmawiać. Ja tak zrobiłam. Na samym początku związku uzgodniliśmy wszystkie sprawy, co kto lubi, co kto chce i nie było żadnych problemów...

Hmm.. ja w tym tekscie nie widze niczego chamskiego, zwykly zart. Nie wiem o co sie tak obrazilas.

Gość olejzpierwszego
to nie bylo hamskie... a jak nie moglas to trzeba bylo reka czy oral.... jak bedziesz taka przewrazliwiona na punkcie swojego ego to skonczysz samotna i z kotkami

Gość UKREC
JAJA !!!! zero wyrozumialosci dla bydlecia! tak byc nie moze!

Gość *** * ** ** ** *** *** *** ***
czy tekst jest chamski czy żartobliwy czy jakiś inny to temat dyskusyjny. natomiast bezdyskusyjne jest to że wyproszenie kogoś z domu (nawet gdy zrobił coś obraźliwego) praktycznie bez wyjaśnień ma jasny przekaz "nie chce Cię widzieć na oczy". ja bym nie chciała utrzymywać kontaktu z osobą, która mnie wyprosiła chłodnym tonem ze swojego domu. dla mnie bycie wyproszonym jest największa obelgą. facet poczuł się wyproszony nie tylko z twojego domu, ale i życia i marne szanse że się z własnej woli pojawi w nim z powrotem. facet który ma charakter nie będzie sie prosił tam gdzie go nie chcą.