Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaslodkabarbi

tanie orginalne buciki diora i chanel!!!!!

Polecane posty

Gość malaslodkabarbi

sluchajcie bylam dzis w warszawie i jest tam taki fajny duzy sklepik KDT. calkiem fajne ciuszki imprezowe maja :) i tak chodze i nagle patrze a tam takie sliczne mokasynki z logiem dior... az sie balam spytac o cene a tu pani do mnie "55 zlotych" no to ja szczenka w dol i pytam czy orginalki... a pani na to ze tak tyle ze ze starszych kolekcji :) wzielam takie i dodatkowo piekne zlote od chanel. dziewczyny!!! mozna sie ubrac tanio i z klasa i dodatkowo orginalnie!!! polecam ten sklep przeciez nie wszystko musi byc z najnowszych kolekcji!!! barbi

Gość kokosiowka
hmm w sumie to nie wiem czy za taka cene mozna kupic oryginalnie diora... no ale może i tak :) trzeba sie wybrac do wawy kiedys, szkoda ze to 300 km ode mnie :P

Gość Anusia79
KDT czyli kupieckie domy towarowe. Oryginalne to tam mogą być jedynie odpowiedzi sprzedających na pytanie "czy to oryginalne". Ale się nabrałaś dziewczyno. Dior i Chanel za 55 zł... ale jak ktoś lubi podróbki to jego sprawa.

Gość malaslodkabarbi
no ale sory jesli babka ktora to sprzedaje mowi mi ze to orginalki to chyba nie klamie :/ z reszta nie sadze aby sprzedawala to od nie dawna. napewno sprzedaje to od dawna. i gdyby klamala to by juz nie sprzedawala bo policja by ja odnalazła. tez sie na poczatku zdziwilam, ze tak tanio ale butki wydaja sie byc bardzo porzadnie zrobione i na 90% sa skorzane. pozatym jest logo "DIOR" oraz "CHANEL" i w srodku bucikow tez jest napisane ze to od nich wiec moim zdaniem to musi byc orginalne obuwie......barbi

Gość cainka
w kdt mają wszystko oryginalne to drugi tylko,że mniejszy stadion:) gratuluje głupoty,mieszkam w warszawie hale kdt i stadion omijam z daleko bo wszystko co mają to podróby lub towar kiepskiej jakości za niskie pieniązki,ale nie każdego stać na arkadie

Gość tinys
Więc tak:) nie od wczoraj wiadomo, ze ani dior ani chanel ani LV nie robią wyprzedaży a buty nawet sprzed 10 lat tej marki kosztują tyle samo;] Posiadam torebkę lous vuitton i widziałam juz masę podróbek i zapewniam że podróbki nie były oryginalne i widac to bylo na kilometr. Babka po prostu kłamała przykro mi, ale jednak nie trzeba być geniuszem zeby wiedziec ile kosztują oryginalne buciki! P.S. Niedawno był ten temat w fajnym programie "między kuchnia a salonem" radzę obejrzeć.

Gość tinys
ja jeszcze dodam tylko, ze wolałabym się ubrać normalnie bez podrobionego loga za większe pieniądze niż z logiem za grosze:) a tutaj link to tego programu o podróbkach:) http://mks.plejada.pl/43587,jak-rozpoznac-podrobki_,aktualnosc.html

Gość Herezję głoszę
Hihi, jakie archeologiczne wykopalisko sprzed trzech lat wykopałaś ;) Co do podróbek - są fajne blogi na temat tego, jak odróżnić oryginał od podróby :)

Gość tda6 u6i
malo to prawdopodobne ale ok hihi

Gość to tak jak z moja torebka
kupilam oryginalna CK, ktora kosztowala nie malo, a kolezanka nabyla podobna, niby identyczna ale podroba co widac w porownaniu z moja. Cena 60zl:D I tez w srodku miala wszyte CK problem w tym, ze oryginal nie ma w srodku CK a Calvin Klein:P