Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aganta

Seks analny - uwaga

Polecane posty

może ktoś mu przypomni że to nie średniowiecze i że za robienie loda już nie spalają ludzi na stosie :D:D:D:D Aga_1983 ja też lubię co Ty to jest BOSKIE ale jak mi kobieta tak robi to też lubię :D:D

prawiczku wiesz kwestia zboczeń to bardzo subiektywna kwestia, dla innych, to że nie uprawiasz seksu tez moze być zboczeniem. A co do ślubu, dlaczego ma on być przyzwoleniem na robienie zboczonych rzeczy??? jakaś moralność kaliego przemawia przez Ciebie, przed ślubem beei fee i zboczone a po ślubie nagle zmienia kategorię??? Ty chyba faktycznie prowokujesz...

jak dla mnei okropnosc X10000000000 normalnie chyba bym puscila haftaa ciekawe ile przed bierzecie srodki przeczyszczajace i czyscicie dupe zeby facet na fiucie gowna nie wyniosl :O :O :O okropnosc bleeeehhhhhhhhh

Gość Bany
to prawda, dla kogos moze to byc obrzydliwe ale na niektóre laski to działa, na mnie tez,

Gość Bany
facet nie ma na fiucie gówna, skoro nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj dewoto.

Gość Bany
ja jak miałam 17 lat to nawet nie myślałam o takich rzeczach, wiec zgadzam sie z tym, ale z wiekiem przechodzi i obrzydzenie i drzucenie.

Gość widać czy ktoś uprawial anal
przecież nie po to, wsadzano sobie groch do tyłka, który pęczniał, zeby nie dostać się do wojska,Odbyt po analu jest bardziej rozciągnięty.

jessu no nie moge czytać tego Prawiczka całego!!! doprawdy, czytam jego wypowiedzi na kilku tematach i normalnie alien jakiś z niego!!! przecież seks to zabawa nade wszystko. ja np lubie anal, lubie pieszczoty językiem mojej pupy, lubie też sama faceta tam lizać i mu język wpychać! i nikomu nic do tego! kręci mnie to ma maxa wiec co? odmówie sobie? oczywiście że nie!!! a Prawiczek albo ma problemy ze soboą albo uskutecznia prowokacje jakąś...

nie mow do mnei dewoto bo mnie w dupe nie jebali i jebac nie beda :O jak dla mnei o upokozenie dupe mam do srania

i ni wiem czy z wiekiem przechodzi ... ja jestem 10 lat po slubie i nawet nie w glowie mi takie pierdoly w dupie

wiesz co Prawiczku? długo tak nie zajedziesz!!! mam chłopaka, super związek oparty ma miłości, przyjaźni ale w łóźku to chyba identyko Ty jak już rozpoczniesz inicjacje. mianowicie toleruje tylko klasyke, zero pieprzu. dłuuugo tak wytrzymałam aż w końcu znalazłam kochanka który wie co to dobry seks, eksperymentujemy na maksa, jest naprawde ostro, wulgarny seks połączony z perwersją. wiem ze fair nie postępuje ale coż, tak wyszło... i Ciebie też to czeka, też znajdziesz laske, nawet dziewice i z Twoimi zasadami moralnymi długo nie pociągniecie i albo Cie bedzie zdradzać albo zostawi...

aga - czasami szkoda słów bo niektórzy na tym forum mają klapki na oczach i w ogóle nie wiem po co oni tu są skoro tacy świętojebliwi

swietojebliwi ehehhe dobre dobre normalnosc ma u mnie gore a nie zboczenia nie mam zamiaru nikogo calowac w srake zreszta to jakby z pijanym gadac a on lumaczy ci ze trzezwy jest 🖐️

Carte Blanche taka prawda, to jest forum erotyczne, e-r-o-t-y-c-z-n-e!!! tak wiec są take tematy poruszane i nie rozumiem tego typu krytyki... choć musze stwierdzić że posty Prawiczka trącą jednak pewnej maści prowokacją, bo przecież zna terminy typu "głębokie gardło" etc. co jak na niedoświadczoną osobe to troche dziwne. nie rozumiem rownież tych, jak piszesz, klapek na oczach. jak czasem dyskutuje z koleżankami to opowiadają że nigdy by sie na to nie zgodziły czy na tamto i nawet nie wiedzą ile tracą, z seksu można czerpać tyle radości.. wystarczy odpowiednie podejscie i otwarty umysł...

chcę napisać, że: kpanna która jest dziewica w dzisiejszych czasach ma średnio lat 16. Błone ma, niby wszystko jest oki, tylko zdaża sie b. czesto, że jest bardziej doświadczona niz 16letnia dziewica sprzed 5-6 lat. Lody robiła, facet jej tam pogmerał trochę, ona pogmerała facetowi, ale niby nadal jest dziewica bo przeciez ptaszka jej nie włożył... Prawiczku, to że bys chciał dziewice to bardzo ładne i wzniosłe z Twojej str, tym bardziej że wspominasz że chciałbyś (i tego samego oczekujesz od drugiej osoby) tylko jedna partnerka przez całe życie. Tylko tak jak juz kiedys na jakims innym topiku napisąłam: w dzisiejszych czasach niedoświadczonych (zupełne zero doświadczenia mam na mysli) dziewic należy szuklać w przedszkolu. Wtedy będzie czyściutka, z błonką, bez rozjechanej pupy i cipki. I nie jestem napaloną gimnazjalistką, mam trochę więcej lat, i pracujac w knajpie za barem i chodząc wogóle na imprezy swoje widziałam.... prawiczku -> pozdrawiam serdecznie

Gość Bany
Kazdy ma inny charakter, inne potrzeby i zachcianki. Anal uprawia wiele kobiet, jedne to lubia a drugie nie. Mi osobiscie nie sprawia to duzej satysfakcji, ale czasem mam na to ochote. proste, jakakolwiek krytyka mnie do tego nie zrazi, tak samo ja nikogo do tego nie zachecam ;-)

ja miałam zajebistego chłopaka jak byłam młoda co mnie do tego przekonywał i gdyby nie jego podejscie, rozmowy itp to pewnie moja przygoda z seksem w pupe zakończyła by sie po 3-4 'bolących' razach a tak odkryłam nowe, nieziemskie źródło przyjemności... no ale tak samo nikogo na siłe nie bede przekonywać...

Gość Szczyt po prostu
Prawiczek jak prwiczek ... Żałuje że sam nie ma okazji ku takim przygodom ;-) Współczuję mu jego niedoświadczenia i zacofania w poglądach :-)

głupoty pleciesz Prawiczku i tyle... zresztą nie wierze że jesteś prawiczkiem, specjalnie to piszesz by wzbudzać takie jak tutaj reakcje... a seks jest grą ciał i każdy robi co mu sie żywnie tylko podoba, oczywiście za obopólną zgodą...

Jak wspomniałem, nie przepadam za analem. Jest to urozmaicenie. Czasem pani traktuje to jako rodzaj antykoncepcji w okresie koncepcyjnym. czasem pani tak lubi. Czasem pani ma tak obszerną dziurkę, że tylko tam jest ciasno, a uwierzcie, że obwód mam niezgorszy. Tylko prymitywy oceniają ludzi według własnej miary. W czym jest gorsza kobieta, która jednemu dala cipki i dupki o tej, która wielu, bardzo wielu oferowała cipkę? Dziwna zaściankowa prymitywna mentalność. Ja mogę, ale ona już nie. Kobieta, która kocha, da dupki, jeżeli ukochany ja poprosi. Zacisnie zęby, ale da się pier.dolić w dupkę, choć nie sprawia jej to przyjemności. Da bo kocha. Inna spróbuje i uzna, że jest fajnie i ma do kochania aż 3 dziurki. Facet powinien się cieszyć. Przyjmijmy, że to co robimy we dwoje jest normalne i do zaakceptowania, jeżeli kochankowie to akceptują. Nie dajmy się zwariować tym, dla których seks jest brudny i zły.

dokładnie tak, szkoda wysiłku... ten facet akurat na swoje przekonania. kiedyś to może mu wyjść bokiem. jesli oczywiście to co tu misze to prawda bo mi jednak troche sie wydaje że sie tutaj zgrywa z nas chłopak. ;)

Gość Upencja
Anal jest suuuuuuuuuuuuper :):):):)

Gość LOLIK_
Chyba żartujesz chora duszo !!!!!!!!! :|

Gość Anulka79
nie praktykowalam tego rodzajuz seksu jako nastolatka ale terez lubie czasami tak wlasnie "zaszalec" ;)

prawiczku! czy ja dobrze czytam??? "jak juz nie bede prawiczkiem i nie bede juz z pierwsza partnerka, to na pewno zweryfikuje i zmienie poglady" ???? to przecież zakrawa na niezłą hipokryzje z Twojej strony!!! czemu wymagasz 'czystości' od swojej dziewczyny skoro potem dla kolejnej sam nie bedziesz już 'czysty'??? oj zgrywasz sie tu znas, zgrywasz... ;)

Aga - ja właśnie też to przeczytałem i śmiać mi się chce i właśnie dlatego nie ma co się dawać w dyskusje z takimi osobami