Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka Ze Śmietaną

DLACZEGO jest TYLU brzydkich facetów....

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zazdrościsz że oddają się turkom a nie tobie?:P

Gość piegowataaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gwiazdeczka kochana

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
Po co piszę? Dla prowokacji. Z waszych ostatnich odpowiedzi jasno wychodzi kim jesteście. Jestem forumowym pieniaczem i lubię podpuszczac durne baby, żeby pokazały jakie są prymitywne. 💤

Gość lato sie konczy
faect nie musi byc ładny, grunt, żeby działał na dziewczynę i się jej podobał. oczywiscie powienien byc zadbany, to najwazniejsze, no i dojrzaly i inteligentny, zaradny. wyglad nie ma az tak duzego znaczenia, choc ja osobiscie nie lubie puszystych facetow, nizszego od siebie tez bym nie chciala. no ale dziewczyny nie przesadzjacie, nie ejst tak źle i jest w czym wybierac. tyle, ze ja sie nie tyle co boję o wyglad co o charakter tych chlopcow, ktorzy sa tacy niedojrzali :o i to jest problem, czemu jest tak DUZO NIEDOJRZALYCH emocjonalnie facetow????

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
Teraz, czytając swoje dotychczasowe wpisy na tym topiku, muszę z żalem i tłumionym łkaniem przyznać, że jestem cienki jak d**a węża. To prawdopodobnie dlatego, że w podstawówce musiałem nosić rajstopy po starszej siostrze i koledzy mnie wyśmiewali kiedy rozbierałem sie w szatni przed WF-em

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zazdrościsz że oddają się turkom a nie tobie? Mi też się oddają i w tym problem, bo nie wiem czy mnie czymś nie zarażą, po mimo gumki.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
jestem puszysty,masz coś do mnie?

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
KOBIETY TO IDIOTKI Teraz, czytając swoje dotychczasowe wpisy na tym topiku, muszę z żalem i tłumionym łkaniem przyznać, że jestem cienki jak d**a węża. To prawdopodobnie dlatego, że w podstawówce musiałem nosić rajstopy po starszej siostrze i koledzy mnie wyśmiewali kiedy rozbierałem sie w szatni przed WF-em Marny podszyw ograniczonego prymitywa :O Nie masz nic rozsądnego do powiedzenia?

dla prowokacji? tak się mówi. piszesz,bo jesteś jednym z tych polskich nieatrakcyjnych facetów którzy chcą się tutaj dowartościować:/

a tobie sie oddaja bo lepszych nie mają:P

KOBIETY TO IDIOTKI : zgodzę się z jednym: Polki często uważają się za ładniejsze i wartościowsze niż są. Przykładów znam bardzo wiele. Nie czuję się zbyt atrakcyjną osobą,jestem bardzo zakompleksiona. Przyznam. Mogę jednak powiedzieć o sobie,że jestem ładna. To nie ja to mówię,zerkając codziennie w lustro,lecz potwierdzają to epitety przypadkowych ludzi, np zapadł mi w pamięć jeden tekst: "ma pani cudowną egzotyczną urodę" i wiele milionów innych,których niepamiętam. Słyszę takie teksty bardzo często,bo bardzo dużo mam do czynienia z ludźmi. Nie uważam się za cudo,kiedyś prędzej byłam skłonna to stwierdzić, teraz czuję się grubo,brzydko,szaro. Ale to raczej wynika z problemów życiowych. I na koniec chciałabym zaznaczyć,ze "zachwyty moją urodą" bywają w róznych momentach,np kiedy jestem nieumalowana (zazwyczaj nawet nie uzywam podkladu), ubrana w bluzke i dzinsy. Nie stroję się,ubieram dobre markowe ciuchy,niekoniecznie pokazowe i z najlepszej kolekcji, po prostu by bylo mi wygodnie. Nie maluję sie,z reguly robie to tylko przy wazniejszych wyjsciach badz na imprezę.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
KOBIETY TO IDIOTKI jestem puszysty,masz coś do mnie? Skończ podszywie. Pokazujesz jak niski poziom mają kobiety. Jestem wysportowany i szczupły. Jak brak ograniczonym kobietom konkretnych argumentów, to stosują żałosne próby ośmieszania i jeszcze bardziej się pogrążają swoją głupotą. Tylko konkretne argumenty mogą wzbudzić mój szacunek. A ty nie padł jeszcze ani jeden potwierdzający to co w temacie.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - Cipko juz kiedyś pod innym nickiem zamieściłem moją fotkę i podobałem się kobietom. zamieść swoją, zobaczymy czy jesteś taką atrakcyjną Polką.

Gość zamulonaaa
"Przeważnie ubrania z galerii handlowych: zara, Troll, H&M gdzie sprzedaje się stock tego co się nie sprzedawało w innych krajach, w dodatku wiele z tych modeli jest z przed roku, a nawet z przed 3 lat. w kanadzie są takie sklepy (niedrogie), że jak byście drogie panie zobaczyły te kolorowe, o naprawdę oryginalnych wzorach ubrania, to by wam pociekło z podniecenia po nogach." Znasz się na kobiecych ubraniach?? heteroseksualny facet nie ma pojęcia o damskich ubraniach, jak się ubierać itp.. a mógłbyś podać linki do kanadyjskich ciuchów, które tak opisujesz?? to bzdura że w polskich c entrach handlowych sprzedają stare, niemodne ciuchy.. Widziałeś gdzieś elegancko ubrane Kanadyjki :D:D:D Styl ubierania się na zachodzie już nie ma takiego znaczenia jak w Europie środkowej i Wschodniej - gdzie każdy zwraca uwagę na każdego jak jest ubrany.. Twoja dłuuga wypowiedź to jakiś bełkot wyssany z palca, chyba leczysz kompleksy chłopie..

gdybyś naprawdę był i czuł się atrakcyjny, to byś do mnie z takimi tekstami nie wyjeżdżał i nie przejmował się tym, że ktoś napisze "bo lepszych nie mają" itp. oj biedny jestes;)

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a tobie sie oddaja bo lepszych nie mają - dziękuję. Z twojej wypowiedzi wynika, że jestem lepszy od tych Hiszpanów i turków. Czyli najlepszy, a przecież jestem Polakiem. i po co bylo tyle gadania, skoro i tak stwierdziłaś pośrednio, że Polak jest najlepszy? Baby lubia pleść, byle pleść. potrzebują komunikacji i nie ważne jest co gadają i czy ma to sens.

Gość zamulonaaa
po za tym ciuch sprzed 3 lat niekoniecznie jest niemodny- taki ciuch może być modny przez kilka lat.. przecież nawet w lumpeksach można odnaleźć oryginalne ciuchy.. Popyt na supermodne ciuchy, gadżety panuje w Japonii - tam to Japonki potrafią ubrać nowiutkie ciuchy na 1 dzień a potem do sklepów zwrócić!!

Gość zamulonaaa
KOBIETY TO IDIOTKI co ty chłopie w ogóle wiesz o damskiej modzie?? :D:D:D

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
iska_bj (iska_bj@o2.pl) KOBIETY TO IDIOTKI : zgodzę się z jednym: Polki często uważają się za ładniejsze i wartościowsze niż są. Przykładów znam bardzo wiele. Nie czuję się zbyt atrakcyjną osobą,jestem bardzo zakompleksiona. Przyznam. Mogę jednak powiedzieć o sobie,że jestem ładna. To nie ja to mówię,zerkając codziennie w lustro,lecz potwierdzają to epitety przypadkowych ludzi, np zapadł mi w pamięć jeden tekst: "ma pani cudowną egzotyczną urodę" i wiele milionów innych,których niepamiętam. Słyszę takie teksty bardzo często,bo bardzo dużo mam do czynienia z ludźmi. Nie uważam się za cudo,kiedyś prędzej byłam skłonna to stwierdzić, teraz czuję się grubo,brzydko,szaro. Ale to raczej wynika z problemów życiowych. I na koniec chciałabym zaznaczyć,ze "zachwyty moją urodą" bywają w róznych momentach,np kiedy jestem nieumalowana (zazwyczaj nawet nie uzywam podkladu), ubrana w bluzke i dzinsy. Nie stroję się,ubieram dobre markowe ciuchy,niekoniecznie pokazowe i z najlepszej kolekcji, po prostu by bylo mi wygodnie. Nie maluję sie,z reguly robie to tylko przy wazniejszych wyjsciach badz na imprezę. Myślę, że tu każda z forumowiczek podpisałaby się pod tym tekstem. Ile masz wzrostu?

to że masz lepszy charakter to nie znaczy że nie wybrałybysmy Turka lub Hiszpana zamiast ciebie:D

Gość lato sie konczy
wyglad nie jest taki wazny, facet po prostu musi miec to COS i przede wszystkim byc MESKI.

no dobra ale wiekszosc polakow nie ma tego czegos i nie sa mescy:P (nie pisze o wszystkich:P-kilku ladnych sie znajdzie-tylko kilku:P:)

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
zamulonaaa "Przeważnie ubrania z galerii handlowych: zara, Troll, H&M gdzie sprzedaje się stock tego co się nie sprzedawało w innych krajach, w dodatku wiele z tych modeli jest z przed roku, a nawet z przed 3 lat. w kanadzie są takie sklepy (niedrogie), że jak byście drogie panie zobaczyły te kolorowe, o naprawdę oryginalnych wzorach ubrania, to by wam pociekło z podniecenia po nogach." Znasz się na kobiecych ubraniach?? heteroseksualny facet nie ma pojęcia o damskich ubraniach, jak się ubierać itp.. a mógłbyś podać linki do kanadyjskich ciuchów, które tak opisujesz?? to bzdura że w polskich c entrach handlowych sprzedają stare, niemodne ciuchy.. Widziałeś gdzieś elegancko ubrane Kanadyjki Styl ubierania się na zachodzie już nie ma takiego znaczenia jak w Europie środkowej i Wschodniej - gdzie każdy zwraca uwagę na każdego jak jest ubrany.. Twoja dłuuga wypowiedź to jakiś bełkot wyssany z palca, chyba leczysz kompleksy chłopie.. Mam przyjaciółki modelki jeżdżące po świecie i kupujące ubrania. Ja także jeżdżę po świecie. NIe jestem niczego nie świadomym ograniczonym facetem. potrafię kobiecie kupić ubranie i bieliznę i zawsze znam wymiary mojej kobiety. Znam się rownież nagatunkach materiałów. Trzeba być wszechstronnym i oczytanym, a nie ograniczonym prymitywem jak Polki, ktore nie mają hobby, nie czytają literatury naukowej i nie wiele wiedzą. Pojeździj więcej poświecie i później się wypowiadaj. Wyjazdy na wakacje to za mało zaściankowy siuchu.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
Codziennie rano zakładam kostium zdechłego diabła tasmańskiego i przepocone majty sąsiadki Genowefy i udaję się do pobliskiego Lidla gdzie zaspokajam się analnie głową zdechłej ryby,tańcząc przy tym kujawiaka, wiec przyjada do mnie z kamera przy okazji krecac surykatki z wrocławskiego zoo

KOBIETY TO IDIOTKI nie rozumiesz,to nie sciema,to moje zycie. ludzie mowia mi to sami, nie muszę sobie tego wmawiac,badz wyolbrzymiac jednego komplementu. Jedno jest w tym wszystkich korzystne: milo jest slyszec,jak klienci (pracuję w biurze) mowia mi komplementy. Oczywiscie nie takie przesadzone typu: "och....ach....",bo to krempuje,ale teksty typu: "ma pani sliczny usmiech", "ach,gdybym byl mlodszy...". Ot,takie to po prostu mile jest :) mam 169cm wzrostu.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
Truskawka Ze Śmietaną (vioolaa@interia.eu) ja mam argument na pewno masz płaski tyłek. bardzo niewielu Polaków ma ładny . Głupota nie ma granic. Jak trenuję od lat sztuki walki, to jak mogę mieć płaski tyłek? mam twardy, krągły, i umięśniony, z dołeczkami. jeszcze jakieś chore fantazje na temat mojego wyglądu? Nie możecie przebolec, że Polak też może wyglądać dobrze. Dodam, że kąpię się co najmniej 2 razy dziennie, wydaję na dobre ubrania dużo pieniędzy i używam tylko drogich markowych wód (nie tych z monopolowego :D ).

Gość lato sie konczy
no wiec ci co nie są mescy powinni cos ze sobą zrobic, np. zaczac chodzic na silke albo samemu cwiczyc w domu. nie podobaja mi sie takie watle klaty u facetow :o