Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka Ze Śmietaną

DLACZEGO jest TYLU brzydkich facetów....

Polecane posty

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
Dlaczego piszecie, że jestem zpleniony jadem, ze się denrwuję? Widziałyście gdzieś emotkę emocji 😠 ? Ja mam zabawę z waszej głupoty. Tak jestem forumowym pieniaczem i na tym forum jeszcze nie spotkałem godnej przeciwniczki. Niestety wasza inteligencja nie jest ponadprzeciętna. Zarzucacie mi, że jestem wulgarny, że obrażam? Wy tez obrażacie polskich facetów i aby kogoś obrazić wcale nie trzeba używać wulgarnych słów. Tak samo kobiety kompromitowały sie na innych tematach. Tam gdzie byłem były gorace dyskusje. Jeden temat moderowałem 3 dni. ale tam baby szalały :D . jak odchodzę tematy zamierają i stają się niemrawe. Ten już mi się znudził. Jak myślicie, że jestem wulgarny to zobaczcie ten gdzie zjadałem takie nierozgarnięte kobietki na śniadanie jako " Doswiadczony..., Turek... i Bimbałek": http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5544092&start=90 Za nim wydacie opinię przeczytajci wszystko do samego końca jak się rozwijała sytuacja i jak się kobiety pogrążały. Póki tam pisałem temat cały czas był na pierwszym miejscu. jak przestałem pisać zamarł. Nie wyobrazajcie sobie, że ja się denerwuję, pluję jadem i jestem zakompleksiony. Robię to dla czystaj zabawy na luzie, bo lubię jak się kobiety zacietrzewiają i nie potrafia znaleźć mocnych rozsądnych argumentów. Głupota kobiet mnie bawi. Mam nadzieję, że kiedyś na tym forum spotkam, naprawdę inteligentną, konkretną (argumenti i celne riposty) kobietę o wysokim IQ, która będzie godną oponętką. Na razie takiej nie spotkałem, a aby kobieta była w pełni atrakcyjna do urody musi mieć inteligencję. inaczej nie będzie miała szacunku u facetów.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
KaŚŚŚ. ale... skąd wiecie, że KOBIETY TO IDIOTKI jest heterykiem?? Bo napisałem to wyżej. Rozgarnięta istoto.

Gość zlotyyyy
sprostowanie: to MY mamy z CIEBIE polew :D jesteś żałosny, a zawartość linka który podałeś potwierdza jedynie że jesteś zakompleksionym dupkiem :P moim zdaniem albo jesteś jakiś małolat albo sfrustrowany stary kawaler którego fajna laska kopnęła w dupe :classic_cool:

...BO JA W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE NIE BEDE SIE KLOCIC Z TOBA O TO CZY JESTES MADRZEJSZY. I NIE MUSZE MOWIC,ZE NIE JESTES. POZOSTAWIE TA KWESTIE KAZDEMU Z OSOBNA. CHCESZ BYC NAJMADRZEJSZY,TO FAKT. A MOZE JESTES NAUKOWCEM? BO CHCESZ USILNIE ODIWESC,ZE KOBIETY W KAZDEJ SYTUACJI SA TYLKO IDIOTKAMI. TAK WIEC POWODZENIA. JA STAD ZNIKAM:)

Gość bo są idiotkami