Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka Ze Śmietaną

DLACZEGO jest TYLU brzydkich facetów....

Polecane posty

czyli jesteś ideałem:P mój drogi nie gadaj mi głupot ze nie moge przeboleć,że Polak może dobrze wyglądać bo uwierz mi wielu facetów w swoim zyciu widziałam i wiem,że niektórzy wygladaja ok ale to jest niewielki odsetek...:P a ty po co się tak wkurzasz skoro niby dbasz o siebie. bronisz reszty?:D

Gość teranida
powaliliście mnie :D

Gość .........hurraaaaa....
jak jestes taki pewny siebie to wrzuc tu swoje zdjecie i ocenimy czy naprawde jestes taki boski:D

Gość teranida
hehehe

Gość lato sie konczy
a tak w ogole to nie wydaje wam sie, ze caly ten topik jest strasznie glupi???? siedzenie na tym forum to naprawde strata czasu :/

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
iska_bj - mam 169cm wzrostu. 2006/2007 - 68kg Faktycznie miałaś idealne proporcje :O Musi byś z Ciebie zajebiście zgrabna laska, jak miałaś prawie 70 kg przy wzroście bliskim 170 cm. Nadwaga dziewczyno i to, że się odchudzasz nic ci nie da. Po odchudzaniu z wiekienm skóra staje się bardziej rozciągnięta, malej biust przy odchudzaniu. I tak będziesz się musiala męczyć aby utrzymać niższą wagę, bo organizm ma tendencję do powrotu do wyższej wagi. komórki tuczne jak się powiększą, to już na stałe. Do twojej wiadomości: faceci prawią komplementy większości kobiet, które w swojich myślach chcieliby przelecieć. Być może masz ładną twarz. Wiele kobiet z nadwagą ma ładne buzie, ale nie masz proporcji - ładna buzia, ładna idealna figura. Tak to jest w większości z Polkamim że jak mają ładną buzię, to brzydką figurę lub nohi (kształt, lub za krotkie). Jak mają figurę, t o zwykle nie zaciekawą twarz. Jak mają ładną twarz i figurę, to są płytkie. Są też takie skarby co mają to wszystko. Są pilnie strzeżone przez swoich facetów Polaków i nie czują się źle w związkach z Polakami.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
To jest Hiszpan http://www.fcbarcelona.com/web/downloads/sal a_premsa/fotos/retrats/XAVI.jpg ŁADNY NO NIE? Ty chyba jesteś ślepa, takich facetów w Warszawie niemal, albo identycznie wyglądających chodzi całe mnóstwo. Ale jak ktoś chodzi z zadartym nosem, to nie widzi co się wokół niego dzieje. Taka prawda.

Gość zamulonaaa
do KOBIETY TO IDIOTKI "Mam przyjaciółki modelki jeżdżące po świecie i kupujące ubrania. Ja także jeżdżę po świecie. NIe jestem niczego nie świadomym ograniczonym facetem. potrafię kobiecie kupić ubranie i bieliznę i zawsze znam wymiary mojej kobiety. Znam się rownież nagatunkach materiałów. Trzeba być wszechstronnym i oczytanym, a nie ograniczonym prymitywem jak Polki, ktore nie mają hobby, nie czytają literatury naukowej i nie wiele wiedzą. Pojeździj więcej poświecie i później się wypowiadaj. Wyjazdy na wakacje to za mało zaściankowy siuchu." to że masz znajome modelki , które jeżdżą po świecie to żadne wytłumaczenie chłopie, po za tym zacząłęś mnie wyzywać, zamiast kulturalnie udzielić mi obszernej wypowiedzi.. mnie nie dziwi że znasz wymiary swojwj kobiety, każdy średniorozgarnięty facet zna wymiary swojej dziewczyny:O nie napisałeś że się znasz na modzie, piszesz że potrafisz kupić ubranie tylko ciekawe czy ty decydujesz o guście swojej dziewczyny bo wciąż niewiadomo czy znasz się na modzie.. A jeśli już objechałeś świat wzdłuż i wszerz i naczytałeś się naukowej literatury to moje proste pytania nie powinny być dla ciebie problemem i nie powinny cie wytrącić z równowagi :O lecz się zaściankowy kosmopolito:P

czy xavi podoba się tylko mnie? ;-) (to ja umiesciłam na tym topiku jego zdjęcie).przecież jest suuuper:)

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
zamulonaaa - jesteś zamulona, psychicznie chora, czy tępa? sama sobie przeczysz. oto twoje dwie sprzeczne wypowiedzi z dwóch postów: ...każdy średniorozgarnięty facet zna wymiary swojej dziewczyny... ....Znasz się na kobiecych ubraniach?? heteroseksualny facet nie ma pojęcia o damskich ubraniach, jak się ubierać itp... zaraz pewnie będziesz dowodzic, że te wypowiedzi tyczą się różnych pojęć. Jesteś przewidywalna, więc nie wysilaj się z tłumaczeniem dlaczego nie wiesz co piszesz.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
zamulonaa: lecz się zaściankowy kosmopolito - wiesz kto to jet kosmopolita? To ktoś kto uważa, że zagraniczne jest lepsze od narodowego. Czyli kosmopolitkami są forumowiczki tu się wypowiadające i ta co założyła temat. Nie używaj słów których nie rozummiesz.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
KaŚŚŚ. co ty mi tu mój topik pokazujesz wiesz mnie sie on na przykład podoba śliczny jest;* Problem w tym, że innym się nie podoba. a ty nie jestes autorytem.

Gość KOBIETY TO IDIOTKI
KaŚŚŚ. KOBIETY TO IDIOTKI ---> nie podoba ci się xavi?? Nie jestem pedałem, a on wygląda jak zwykły byle jaki leszczyk. Na prawde masz zryty gust. Ale gust to kwestia indywidualna i każdemu podoba się co innego. Tylko nie prubuj wmawiac, że on jest ładniejszy od Polaków. Spytaj forumowiczki, czy wszystkie wymieniłyby swojicg facetów Polaków których kochają na niego?

Gość gingeer
Taaa taaaa KOBIETY TO IDIOTKI jest oczytanym przystojniakiem :D zwiedzil pół świata, zna sie na ludziach jest inteligentny i błyskotliwy a te jego durne posty i bluzgi to pomyłka.. :D Chłopie, Ty naprawdę nie masz się czym zająć tylko awanturować się na forum? Trochę kultury przede wszystkim, tych wulgaryzmów to chyba w tej swojej wątpliwie fachowej literaturze sie nie nauczyles, coo? ;)

ale dziwi mnie że nie cieszy się wielkim powodzeniem wiem,że mam zryty gust,parę osób już mi to powiedziało;)

Gość zamulonaaa
...każdy średniorozgarnięty facet zna wymiary swojej dziewczyny... - normalka jak dzieczyna powie np jaki ma rozmiar stanika i miseczki albo że nosi rozmiar ubrań 36 to ten średniorozgarnięty facet bedzie wiedział co to znaczy:D ....Znasz się na kobiecych ubraniach?? heteroseksualny facet nie ma pojęcia o damskich ubraniach, jak się ubierać itp... - heteroseksualny facet zazwyczaj ma niewielkie pojęcie o modzie, jakie trendy są w danym sezonie itp, w jakie zestawy najlepiej ubrać kobietę itp Dla heteroseksualnego faceta najlepiej jest gdy kobieta jest nago albo ubrana w seksowną bieliznę:P Kosmopolita wg. ciebie "To ktoś kto uważa, że zagraniczne jest lepsze od narodowego." Sorry ale ty Jesteś kosmopolitą pełną gębą!! :D:D:D pozjadałeś wszystkie rozumy, ja nigdzie nie napisałam że polscy faceci są najbrzydsi: i w Polsce miałam przyjemność poznać kilku przystojniaków, którym do pięt nie dorastasz:O

KOBIETY TO IDIOTKI: wiedzialam,ze przeczytasz ten tekst na dole. I wcale sie nie wstydze. Ja wiem,ze bylam grubsza,ale wyobraz sobie, ze: MAM ZGRABNE NOGI (zawsze mialam), ogolnie proporcjonalnie ulozone wszystko. Piersi zmalaly,ale wcale nie mam obwislej skory. Nie denerwujesz mnie nawet. Wtedy i teraz mialam wielu adoratorow. Masz prawo miec swoje zdanie. Po za tym kazdy ma inne proporcje ciala i ja np przy wadze 62kg nie mialam nawet wystających boczkow ze spodni.!! a i sa ludzie,ktorzy uwazaja,ze wtedy wygladalam lepiej,niz teraz,kiedy jestem szczuplejsza. nie widziales mnie,nie oceniaj. Jestes tak samo zapelniony jadem jak Ci,ktorzy po Tobie jadą. Przykromi,musze to stwierdzic. I nie obrazam Cie,po prostu stwierdzam fakty.

Gość gingeer
KaŚŚŚ. tego nigdy sie nie dowiemy