Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka485

Czy zimne rączki i nóżki u dziecka mogą być objawem choroby?

Polecane posty

Gość aneczka485

Moja córeczka ma 1,5 roku. Od wczoraj ma prawie cały czas zimne rączki i nóżki.A zrobiło jej się to po spacerze choć była dość ciepło ubrana.Zadnych innych objawów ani gorączki ani kataru. Proszę pomóżcie.

Gość młody tatuś
podłączam sie do pytania. Nasza 3 mies córka pomimo rajstopek i skarpetek na spacerkach ma zimne nóżki i rączki. Rano po przebudzeniu również. Stópki sa jakby blade/sine. Ściagacz skarpetek bardzo delikatny. Jest normalnie wesoła gaworzy śmieje się. tylko te stópki i rączki.

Gość aneczka485
ja boję się że to może być u nas znów infekcja dróg moczowych.przechodziła to w kwietniu i tak sobie coś przypominam że wtedy też tak miała.oby nie!

Gość młody tatuś
nasza ma prawdopodobnie reflux dróg moczowych jednostronny. jestesmy w trakcie diagnostyki. ostatni mocz wyszedł ok czy to ma jkais medyczny związek? czy tylk ow twoim przypadku tak się zdarzyło?

Gość aneczka485
niewiem czy ma to jakiś związek ale tak sobie przypominam że jak ostatnio tak miała to potem za jakiś czas wystąpiła gorączka no i szpital...:( u nas mocz był robiony ostatnio 2 tyg temu i też było ok.boję się i mam złe przeczucia.

Gość aneczka485
wieczorem tu będę mam nadzieję że ktoś jeszcze się odezwie.

Gość aneczka485
:)

Gość Roza1387
moja coreczka ma 2,5 miesiaca nie dawno mzaowazylam siniejace raki od lokci az do dloni..Co to oznacza???

Gość nasza mała ma 3 miesiace i od
urodzenia ma zimne raczki i nozki. Lekarz jeszcze w szpitalu sie smial po badaniach, ze wszytsko w porzadku tylko nózki lodowate. I ze to najwyrazniej taki jej urok, tak samo pediatra powiedzial. Dziecko zdrowe, radosne, a nozki malo kiedy cieple.

Gość rodzice Mai
Dzisiaj zauważyliśmy blade i zimne rączki i nóżki u naszej 6miesięcznej córeczki miała już 3 Razy bakterie w moczu 3razy antybiotyki raz w szpitalu dozylnie w wieku 2 Tyg. Później doustnie ostatnio tydzień temu, obawiamy się powtórki jak to zwalczyć... czemu to powraca czy ktoś miał tyle problemów w tak krótkim czasie ?