Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfa-ona

czasami zdaje mi sie ze jestem gorsza od facetów

Polecane posty

Gość nimfa-ona

tak czesto mam ochote na sex. z moim kochamy sie bardzo czesto, ale jak przychodzą moje dni płodne, to nawet on wymięka, a mi ciągle mało!! właśnie dziś nastały te dni:p heh są dziewczyny które mają podobnie?

Gość tessssska
moja przyjaciolka tez tak ma. ciagle chce seksu, ciagle szuka do tego nowych osob, bo swojego faceta nie ma

Gość nimfa-ona
a ja właśnie mam swojego faceta, ale jak już pisałam, w te dni i on wymięka. ja w ogóle nie wychodziłabym z łóżka:P

Gość nimfa-ona
ale ja czasem sama siebie przerażam. bardzo kocham mojego chłopaka, ale... ostatnio masturbując się myślałam o moim sąsiedzie, który jest po 50-tce :/ czy wy też tak czasem macie?

Gość nimfa-ona
hehe, podszywaczu tu sie mylisz:P nie kręcą mnie starsi panowie

Gość nimfa-ona
jeśli ktoś ma tak samo, to co robicie, aby zachęcić partnera do zabawy przez cały dzien??:P

Gość trele lum
Mówisz, że masz dni płodne. Czyli wnioskuję, że nie stosujesz antykoncepcji hormonalnej tylko prezerwatywy tak?

Gość nimfa-ona
tak

Gość nimfa-ona
ale co z tego??? to nie ma nic wspólnego z antykoncepcją. nie boje sie zajścia w ciażę, mam swoje lata. piszę wyłącznie o moich potrzebach

Gość trele lum
Podobno antykoncepcja hormonalna czasem zmniejsza libido, więc jeśli doskwiera Ci za wysokie to może to byłby dobry pomysł. Nie boisz się ciąży bo ufasz bezgranicznie prezerwatywom czy nie zmartwiłaby Cię obecność dzidziusia?:)

Gość nimfa-ona
nie boję sie zajścia w ciążę. gdybym zaszła, cieszyłabym sie:) a hormony odpadają.

Gość trele lum
czemu odpadają?

Gość nimfa-ona
ale mnie keci mój facet. dlaczego mam wpychać w siebie hormony, żeby zabić pożądanie do niego?

Gość orangeL
Mam tak samo, tylko ze biore tabl antykoncepcyjne, które chyba nawet podwyższają libido. Non stop mogłabym kogoś/coś ruchać.... i też nie wiem co zrobić, mój facet mi nie wystarcza

Gość nimfa-ona
nie no ja nie chce innego mi wystarcza mój facet, ale nie wystarcza mi ilość sexu z nim podczas dni płodnych:p