Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie....

SEX ORALNY i NIECHęć FACETóW

Polecane posty

Gość mam pytanie....

mam pytanie...... Być może dziwne, ale zastanawia mnie Jeśli chodzi o sex oralny. Oni zawsze twierdzą, że do tego potrzebna im miłość, oczywiście sobie dobrze to zawsze dadzą zrobić. Podobno większość kobiet, robi to już przy pierwszych zbliżeniach. Natomiast mężczyźni muszą mieć do tego uczucie Robienie tzw.loda jest rzeczą naturalną, w drugą stronę potrzeba czegoś więcej. Wychodzi mi na to, że mężczyźni"szanują się" bardziej od kobiet...

Gość fdsfddfs
Super. Co z tego?

Gość mam pytanie....
no to z tego, że to dziwne, ze faceci uważają za rzecz naturalną w jedną stronę, a w drugą już nie ;]

Gość mialam to samo..
hmmm....uczucia im potrzeba do minetki???? :D :D

Gość katapoolta
No bo im robić loda to można na pierwszej randce, bo to dla nich przyjemność. A robienie minety to w sumie żadna wielka przyjemność, więc co się będą starać. Nie są "niełatwi" tylko egoistyczni.

Gość to prawda.............
rozmawialam z wieloma chłopakami i mówili, ze po tym można poznać czy kocha kobietę, czy jest dla niego ważna, czy nie.

Gość do katapoolta
zgadzam sie z Tobą w 100%;/

Gość to nie wynika z jakiegos tam
szacunku tylko z egoizmu facetów!:o

Gość do katapoolta
ale oni sie brzydzą chyba:o

Gość więcej gadają niż robią

Gość maras
Może to nie do końca w temacie - do jakiego kolwiek zbliżenia fizycznego potrzeba mi uczucia. Raz tylko urawiałem sex z dziewczyną, do której czułem co najwyżej sympatię i nie było za szczególnie, choć jest bardzo ładna, "odwarzna" i rzeczywiście "bystra" w łóżku. Teraz jestem z dziewczyną, może nie jest jak modelka, ale mnie się podoba. Kochamy się, sex jest jakimś przedłużeniem przytulania, jesteśmy blisko i jest cudownie. Co do oralu, to mam problem - mogę jej robić naprawdę dobrze, nawet pare razy dziennie :) ; ona ostatnio powiedziala, ze zapach spremy ja bardzo brzydzi, ze nie lubi tego robic... i ja ostatnio nie chce zeby to robila, ona czasem nalega - tylko dlatego, ze chce sie jakos "odwdzieczyc", ale frajdy i tak z tego nie ma prawie rzadnej.

Gość maras ale robisz błędy
:o

Gość też mi się wydaje że
że na dziwnych facetów trafiacie - od żadnego z moich kolegów jeszcze nie słyszałam, żeby facet potrzebował miłości do minetki :P A wręcz przeciwnie :P:P

Gość maras
wiem o błędach.. przestałem używać słownika, bo dużo nad tym pracuje, a słownik na kompie nie pobudzał do myślenia o poprawnym pisaniu.

Gość anais nin
miałam faceta, który uwielbiał mnie lizać, strasznie go to podniecało, bardziej chyba niż odwrotna sytuacja. jak facet nie lubi tego robić to od razu to widac i już wole zeby sobie to odpuścił niż patrzec jak się biedak meczy, zwłaszcza, ze tacy faceci , to dobrzy w tym nie są. a kiedyś jeden chłopak mnie lizał przez majtki! spazmów prawie dostałam,ale nie z rozkoszy bynajmniej tylko ze śmiechu

Jeżeli facet namawia kobietę do seksu oralnego, to powinien raczej liczyć się z byciem stroną zarówno pasywną jak i aktywną.

Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Natomiast z paru for poświęconych prostytucji wiem, że facetom zdarza się zrobić minetę nawet i dziwce, co kompletnie obala twoją teorię.

Gość vbbbbbbbbbbb
Coś w tym jest. Od wielu facetów słyszalam że minetę robią tylko niektórym kobietom. Ciekawe dlaczego. Ale moim zdaniem nie chodzi o szanowanie się. Oni się brzydzą po prostu - lizać takiego ślimaka. Kobiety się poświecają bardziej bo chcą uchodzić za super kochanki i boją się samotności. Tak w skrócie napisalam ale chyba o to chodzi.

Gość też tak uważam niestety....
oni się brzydzą....:O u mnie nie ma lekko,najpierw minetka,potem lodzik :classic_cool:

Ja jak nie poliżę to nie bzykam-skąd Ty tych facetów bierzesz?? pozdrawiam :-)

Gość fdffffffffffff
Ja jestem bi i czasami spotykam się również z kobietami. I powiem Wam obiektywnie - robienie minety jest obrzydliwsze od robienia loda. To jest dokladnie taki ślimak jak ktoś wyżej napisał - miękkie, rozbebłane, śluzowate coś. I też niechętnie to robię.

Gość poprostuKoles-waw
aaa gadacie straszne głupoty, ja osobiście lubie jak mi dziewczyna robi loda ale fakt faktem że do robienia jej minety nie jestem chetny... a dogadzam jej w inny sposob... mnie osobiscie mineta troszke brzydzi, zadużo soku :)

Gość niegazowana ze smakiem
to chyba zalezy od faceta ...moj poprzedni facet chciał mi ciagle robić minetki tak to lubił a teraźniejszy zrobil mi może ze trzy razy a jesteśmy ze soba ok roku....no ale nadrabia paluszkami jak sie przyczepi to ciężko go oderwać:D:D

eee tam sok mi nie przeszkadza. gorzej jesli brzydko pachnie. wszystko zalezy od partnerki i jej cipeczki. raz tylko robilem niechetnie.