Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczar

najlepsze kosmetyki do 10 zl!!wpisujcie

Polecane posty

Gość akanial
Ja polecam maść z wit a- 1,20 olejek rycynowy- 2zł odżywka keratynowa w kapsułkach Gal- 10zł- nie ma lepszej, działa na rzęsy i paznokcie, jeszcze nigdy nie mialam takich mocnych paznokci ;-) popieram co do mleka, przetrzeć wacikiem, zostawić na 15 minut i spłukać, bardzo pomaga na wypryski herbatka z pokrzywy- 2zł działa na włosy

Gość skrzypowita pomaga

Gość ...23...
A na co jest ta maść z witaminą A?

masc z wit A jest dobra na miejsca gdzie skora jest sucha np usta stopy lokcie itd ogolnie jest dobra na wszystko

Gość ona3724893274923874
-pomadka bebe nawilżająca -odżywki do włosów l'oreal ok 9 zł -puder do cery problematycznej synergen (w rossmanie ok 7 zł) -lakiery do paznokci miss sporty

Gość ...23...
Belissa hydro. U mnie kosztuje 10,50 zł. Ostatnio w aptece widziałam nową belissę na włosy i pzanokcie, ale nie wiem ile kosztuje

ooo tak,popieram tabletki Belissa,ja używałam te zwyczajne,oraz SUN latem i jestem zadowolona,zamierzam je nadal zażywać:) Ceny mniej więcej takie: http://www.nokaut.pl/szukaj/belissa.html A co dobrych kosmetyków do 10 zł zdecydowanie polecam krem ziaja oliwkowy i dwufazowy płyn do demakijażu oczu też Ziaji :)

Gość zalewajcie
drożdże wrzątkiem koło 2 łyżeczek, mieszać i jak wystygnie pić. Poprawia stan włosów, skóry, pazurów. I jak tanio :)

a znacie jakies dobre kosmetyki do 10 zl, ktore mozna zakupic w sklepach zielarskich??slyszalam cos np o pomadzie ojca grzegorza-zelu na tradzik:)

Gość sibi
w zielarskich można kupić ekologiczne fajne pomadki ochronne ja kupuję z eco cosmetic są bardzo fajne,pozatym tam kupicie olejki eteryczne jak pisałam olejek np.herbaciany kosztują ok.8-9 zł są też w aptekach,jedna z dobrych sprawdzonych i spotykanych marek to dr beta.a maść nagietkowa jest dobra na suchą skórę i ta wit a też,taka ogółem na podrażnienia

Gość I think....
-rzeczywiscie szare mydlo :) -Plyn nawilzajacy do demakijazu ziaja -nafta kosmetyczna do wlosow z wyciagiem z czarnej rzodkwi :)

Gość przeciez to sciema jest
szare mydło maść z wit a szampon do włosów Bambino oliwka Hipp płyn do higieny intymnej ziaja krem do twarzy oliwkowy ziaja odżywka do paznokci i rzęs w kapsułkach Gall

maść Tribiotic - przyspiesza gojenie się (dobre na wyciśniete krostki :P albo po depilacji okolic intymnych, żeby nie mieć podrażnień) -puder propolisowy -buzia jest po nim gładka, mniej krostek - nafta kosmetyczna - poprawia kondycję włosów, jednak ciężko ją zmyć ;)