Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalijka

CZY JEST NAS WIĘCEJ???- 72-75 kg przy 168-172 w wieku 26-30 lat-ZAWZIĘTE ?!

Polecane posty

Dziewczyny, Czy jest Nas więcej?????? Ja od 1 września zamierzam zacząc się rozprawiać z moją lekką nadwaga i powiem wem, że niby tak mało a jednak dużo te pare kilogramów zruzcić. Czy ktoś jest chętny żeby podjąc działanie lub dołączyć juz z kontynułujących????? Jeśli chodzi o mnie to: waże: 73 kg wzrost: 170 wiek:28 zaczynam od jutra chciałabym dzielić sie tutaj sposobami i planem działania jak i się wspierac KTO SIĘ PRZYŁĄCZY????

Gość asiiiiiaaaaaaaaaa
ja podobnie, 77kg, 170cm, 22 l.

ja też sie mogę przyłaczyc, co prawda zaczełam 25.08.08, ale zawsze lepiej sie wspierac z innymi:).Waże 70 kg przy wzroscie 165:)

SUPER dziewczyny-więc witam serdecznie i ciesze sie ze jestescie. Razem damy rade:) * póki coi uciekam na rynek w krakowie zobaczyc te pary w biciu rekordu ginessa:) Jak wróce to sie odezwie:)

Gość soulysssiaa
169 cm 75 kg juz zeszlam z 83:)

Gość asiiiiiaaaaaaaaaa
vitalijka, jak bedziesz, to podaj mi swoj nr gg :)) poklikamy sobie..

hej dziewczyny! 168cm.. 80 kg:( Moge sie przylaczyc? Ostatni tydzien sie oszczedzalam z jedzeniem.. Ale to chyba duzo nie pomoglo.. wiec juz sama nie wiem co robic. Polecam wam diete south beach.. schudlam na niej 10kg.. ktore wlasnie spowrotem przybralam przez swoja glupote! :|

ja tez chce dolaczyc 170 wzrostu/ 22 lata/77 kg - jestem 4 tyg po porodzie - jezeli to jakies usprawiedliwienie :-P przed ciaza waga 62 kg i w niej czulam sie ok

:) ale ja mam tyle do zrzucenia, matko jak sobie pomysle o tym to mi sie wszystkiego odechciewa :-/ stisujecie jakas diete? czy tylko uwazacie na to co jecie? ja ze wzgledu na to ze karmie nie moge stosowac drastycznych diet, chociaz przed ciaza tak sie sprezylam , jadlam zdrowo i uwazalam na to co jem-efekt 10 kg mniej w 1 miesiacu, do tego cwiczenia na rowerku i macie - ale nie jakies drastyczne :) a teraz len jestem...

też się przyłączam:) 165/72 . Chcę zrzucić co najmniej 10 kg... Odezwę się jutro po południu, Dobranoc

sporo nas tu jest....teraz dziewczyy tylko chwalic sie osiagnięciami i spadacz wagi...:)

Witam, ja mam 22 lata, 171 cm waga 74,4 (dziś rano) Do zrzucenia 10 kg:) Na poczatek skurczam żoładek- jeden posiłek (obiad) + spacerek z psem i ćwiczenia w domu. Do tego woda niegazowana i czerwona herbatka. Cel 1 - ujrzec 70 kg:)

witam:) i dla kazej z Was po🌼-ku na dzień dobry Mam propozycje; może będziemy sobie jakieś tematy dawać do omówienie i wspólnego przedyskutowania :) w ramach podzielenia sie wiedza i doświdczeniami-bo kazda z nas pewnie stosowała pare rzeczy:) ******************************************************************** propozycje: 1. herbatki - kto jaką poleca i jak działa na niego:) 2.jakiś konkretny rodzaj Diety, która przerabiałyśmy i jak oceniamy, czyli plusy i minusy według obserwacji własnych:) 3. inne wspomagacze utraty wagi i zabijacze głodu! tam na dzień dobry:)

🌼 vitalijka wiek:28 wzrost:170 waga:72,5 🌼 asiiiiiaaaaaaaaaa wiek:22 wzrost:170 waga:77 🌼 25.08.08 wiek: wzrost:165 waga:70 🌼soulysssiaa wiek: wzrost:169 waga:75 🌼 Filuterna wiek:23 wzrost:173 waga:70 🌼 BlackSaphir83 wiek:225 wzrost:169 waga:70 🌼 sanczi wiek: wzrost:168 waga:80 🌼Princepsa wiek: wzrost:174 waga:67 🌼*vanilka* wiek:22 wzrost:170 waga:77 🌼 maggi24 wiek: wzrost:165 waga:7224 🌼 Hallo_86 wiek:22 wzrost:171 waga:74,4 MOZE BĘDZIEMY WAGE CO TYDZIEŃ AKTUALIZOWAC?

co do propozycji-tematów 1-herbatka: sama nie wiem czy cerwona czy zielona lepsza-wiem ze nie powinno sie pic jednej i drugiej razem-jaką wolicie i bardziej działa 2-dietka- SB faktycznie działa ale jojo jest straszne jak człowiek sie tak wygłodzi- chyba MŻ najlepsza:) 3-wspomagacze- siemie lniane i płatki oraz otręby na sniadanie:)

możemy...tylko ja nie mam wagi:)ale moze to i dobrze...bo nie waze sie co 2 dni:)

25.08.08🌼czytałam ze stosowałaś : linea:) i jak-cos wiecej bo chciałam cos sobie zakupic na te wilcze ataki głodu?! co sadzicie o diecie norweskiej? ktos zna-bo sie zastanawiam:)

bede robic póki co: Dietke MZ; czyli mniej żrec + Kuracja profilaktyczna Sok cytrynowy należy pić według następującego schematu: dzień 1 i 10 - 1 cytryna dzień 2 i 9 - 2 cytryny dzień 3 i 8 - 3 cytryny dzień 4 i 7 - 4 cytryny dzień 5 i 6 - 5 cytryn. bede pić na NOC:) OCZYSCIĆ powinno jelitka

vitalijka--->nadal stosuje nie wiem czy pomaga ona w chudnięciu ale mysle, że dzieki niej nie chodze ciagle glodna, bo wczesniej ciagle mialam ochote cos ciapać....choć i teraz też zdarzają sie cieższe dni...

Dzien dobry :) Czy mozna sie jeszcze przylaczyc ?:) Ja mam 170 cm wzrostu waze 76kg i chcialabym zrzucic jakies 15 kg. Generalnie to tak mnie moj wtedy chlopak utuczyl a teraz za kazdym razem jak cos wkladam do ust to mowi,ze umre z otylosci...

Gość asiiiiiaaaaaaaaaa
1-herbatka: czesto pije zieloną kaktusową, taką suszoną na wage w świecie herbat, jest pyszna i super dziala... a czasami pu ehr czerwoną wiśnia w rumie, tez ze sklepu świat herbat.. :) 2-dietka- po kazdej efekt jojo... 3-wspomagacze: błonnik i chrom

Gość asiiiiiaaaaaaaaaa
dziewczyny,ja nie mam poprostu silnej woli,,, tak bardzo chcialabym schudnąc,ale nie mam zadnej motywacji,,, dzisiaj znowu pochłonęłam talerz frytek :( co robicie ze wytrzymujecie głód?? mam takie napady glodu,ze szok,najgorzej wieczór,, !!

dla nas(niektórych) motywacją stał się nasz wasny ślub na którym chcemy wyglądać pięknie:* musisz sobie postanowic dlaczego tak naprawde chcesz schudnąc....dla mnie w chwilach załamania to forum jest lekiem...wchodze tu...czytam wypowiedzi róznych osób i mi mija....wtedy czuje, że nie jestem sama. A jak mam ochote cos jesc wieczorem to zapycham sie wodą mineralna:)

znam Ten głód-wczoraj wsuneła pizze i frytki...bo chyba tak na zapas przed planowaną dietką- paranoja! Najgorsze ze z silną wolą tez kiepsko- tydzien max wytrzymuje...i dalej swoje.wrrrr ale mysle ze bede tą norweską stoswac- jest tam w niej to co lubie: jajka/szpinak/warzywa/miesko i dozowlona kromczeka[bede pumpernikiel jesc]- mysle ze lepsza niz SB dla mnie:) a Wy jak planujecie zubic pare kg ja nie moge ćwiczyc wiec nic nie wpisuje-czekan na basen i dołoze spacerki 2 h przez rynek wzdłóż wisły na kazimierz i spowrotem:) -tylko musze miec czas!