Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaacz

do ludzi udzielajacych korkow

Polecane posty

Gość kalinkaaacz

witam:) mam pytanie na ktorym roku studiow zaczeliscie udzielac korepetycji ????

Gość na pierwszym
-matematyki

zaczełam na drugim, skonczyłam na czwartym - nie miałam czasu potem, bo zaczełam normalną prace

Gość kalinkaaacz
dzieki za odpowiedzi:) ja w tym roku zaczynam anglistyke studiowac potrzebn mi kasa ale nie wiem czy powinnam juz na pierwszym roku ,

hyhy no jak to z czego, z francuskiego Chujowinko moja droga :D

Gość kalinkaaacz
hehe to moze jeszcze z tym zaczekam jednak;p chyba ze dzieci z podtawowki i gimnazjum;p dziekuje za pomoc:)

Gość drepin777
jeszcze przed studiami, w drugiej klasie liceum. Stawiasz sprawe jasno, jakie masz certyfikaty, jakie doswiadczenie i oczywiscie adekwatnie mniej kasy bierzesz. A jak bylam na studiach anglistycznych, to juz bez skrepowania.

Gość kalinkaaacz
racja najwyzej napisze w ogloszeniu ze dopiero zaczynam studia a duzo ogolnie zglasza sie do was ludzi?? i jak sie reklamujecie???

Gość kalinkaaacz
no i pięknie, taka głupia c...a bierze tylko 20 zł z korki i psuje nam rynek

brałam 2 dyszki. ogłosiłam się na e-korki.pl no i porozwieszałam w blokach ogłoszenia

Gość kalinkaaacz
no i pięknie, taka głupia c...a bierze tylko 20 zł z korki i psuje nam rynek-PODSZYW!!!!

Gość aasdffddddsss
nie musisz pisac 2 razy swojego podszywa, he he he

Gość kalinkaaacz
oo nawet nie wiedzialam ze jest taka specjalna stronka ,dzieki meaaa:)

francuski nie jest popularny, a ja nie mam licencjata jak zrobie licencjat, bede brac wiecej

i mało kto chce z niego korkow :) ale nie bede miec tez specalnie czasu na korki w tym roku mam jednego chlopca i jestem z niego bardzo zadowolona korki to dla mnie nie tylko sposob zarobku, lubie to i duzo sie przy tym ucze

Gość Chcee minety
Ja jestem chentny na korki z Francuza

to, ze lubie uczyc kogos, to chce sie uczyc, a on jest chetny hehe i zdolny :) inaczej szukalabym kogos innego, jednej dziewczynie raz odmowilam

bo sie nie chciala uczyc i jak ja pytalam o jakies rzeczy, ktore powinna juz znac, to mi odpowiadala "a co ja, wrozka?" :D:D:D powiedzialam jej kiedys, ze albo zacznie sie uczyc albo nie bede jej dawac korkow, bo odpowiedzialnosci za jej mature nie wezme (byla w klasie maturalnej). po miesiacu korkow nie umiala odmienic ani BYC ani MIEC po francusku :O nie przyszla wiecej i jak mnie widziala na ulicy to z fochem na twarzy odwracala glowe hmm ciekawe czy zdala ta mature uczyc / nauczac - polskiego nie bede uczyc:P a mam 1 ucznia, bo "znalazlam" go we wrzesniu, a potem nie mialam czasu na innych uczniow wiec nie dawalam juz ogloszen

Gość Zojferin
Daje od 2 lat korki z matmy i fizyki zaczęłam od początku studiów i nie żałuje :) teraz potrzebuje więcej kasy i mam więcej czasu :) dałam już ogłoszenie na e-korki i rozwiesiłam ogłoszenia w mieście ale to m mało (tylko 4 osoby :( )dało :( znacie może jeszcze jakieś strony na których można dać ogłoszenie ?? Będę wdzięczna za pomoc:)

Uczyłam francuskiego zaraz po zdaniu matury, ale to były podstawy. Polskiego jeszcze w liceum. Nijak się nie reklamowałam, sami pytali czy mogę (francuskiego uczyłam chłopaka który w okolicy mieszka, polskiego kogoś tam ze szkoły).

Gość KOREPETYCJE Z ANGIELSKIEGO
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH KOREPETYCJAMI Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO . ;) ZAPRASZAM DZIECI DO LAT 13 W CENIE 15 PLN A TAKŻE MOŹDZIERZ I DOROSŁYCH W CENIE 20 ZŁOTYCH ZA GODZINIE . TELEFON 794333773 GG;13790136

Gość KOREPETYCJE Z ANGIELSKIEGO
WITAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH KOREPETYCJAMI Z JĘZYKA ANGIELSKIEGO . ;) ZAPRASZAM DZIECI DO LAT 13 W CENIE 15 PLN A TAKŻE MOŹDZIERZ I DOROSŁYCH W CENIE 20 ZŁOTYCH ZA GODZINIE . TELEFON 794333773 GG;13790136