Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentyment mam do przeszłości

Dziś był u mnie móh exmałżonek

Polecane posty

TZN bardziej u dzieci ale poczestowalam go obiadem pogadalismy sobie.Przeżylismy razem 21lat więc jakis tam sentyment pozostał ale uczuć nie ma .Szkoda że rozpadaja się związki i dzieci wychowują się z jednmym rodzicem.ALe cóż zycoie to nie bajka

najlepszy to ma jeden tekst wczoraj jak dzwonił zapytac sie czy może przyjechac obiecał dac na dzieci na rozpoczęcie roku szkolnego jakąś kase a dzis oczywiście zapomniał jej zabrac nic się w nim wlasciwie nie zmieniło tylko bardziej mu sie ręce trzęsą

Gość w tym miejscu przesyłam
więc sama widzisz, że wcale ie szkoda, kiedy czasem jednak związek się rozpada pewnie jest ci czasem żal miłych chwil, ale przecież jeszcze możesz być spełniona i szczęśliwa

masz racje

Gość w tym miejscu przesyłam
pewnie że tak, ale rozumiem cię, wspomnienia... w końcu kiedyś sie kochaliście, potem rozstanie, a to wszystko bardzo trudne najwazniejsze, że jesteś w porządku, że on może odwiedzać wasze dzieci - z tego co widzę jesteś dobra kobietą - jeśli jeszcze nie ułozyłaś sobie życia, to zdążysz je sobie poukładać

spróbowałam byłam w związku dwa lata ale nie przetrwał tymbardziej że w tych dwóch latach przechodzilam rozwód po trzech poprzednich latach seperacji nie mam siły próbować boję się to za wiele dla mężczyzny obce dzieci i to na dodtaek troje mimo że jedno samodzielene dirosle pozostane sama z dzieciakaami dla ich dobra