Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goldenrose

nauka pływania w wieku 25 lat - ma sens??

Polecane posty

Gość jasne że warto

Gość ja pytam
jeśli chcesz wyczynowo pływac, to nie ma sensu ;) a jak tak po prostu, to pewnie, że sie nauczysz :)

nie trzeba zadnych zdolnosci by utrzymac sie na wodzie ...cala robote odwala (unosi) za ciebie woda :) co ty masz robić ? co chcesz byle nie panikowac ;)

zapomnialem :)...nie usmiechaj sie zbyt szczerze bo nabierzesz wody :) kluczem do sukcesu sa pluca pelne powietrza :)....tak jak kolo ratunkowe ;)

Gość ja pytam
kabel? Ty facet jesteś? aaaaaaaaaaa! a ja myślałam zawsze, że kobitka :D

Gość ja pytam
no nie wiem, jakoś nie najśmielszych snach nie wziełabym Cię za faceta :D jakoś tak... mi się ost. takie klocki powyżej 100 kg przy wzroscie tak 190 podobaja :D

heheh ale nie zamierzam do 100 dobijac :)...... nie pszypuszczalabys ? hmm kurcze przez taki dlugi czas nie umialbym udawac z koncowkami em am :D jestem dobry ale nie az tak :D

no nie ...perla...:P od 3 lat waze 87-90 i nic wiecej wiec nie sadze by cos sie zmienilo w tej materii :) to ja decyduje o mojej wadze a nie moj apetyt czy kolega z pracy czy kaczynski :D

Gość ja pytam
w sumie to czemu nie? tacy faceci się podobają kobitkom, odwrotnie pewnie już nie :D my to w ogóle mamy przerąbane :O

a to niby dlaczego odwrotnie nie ? podobaja sie podobaja tlko Ci pseudo faceci dbaja o wizerunek wsrod kumpli i nigdy tego nie powiedza glosno tylko jak kozy na lancuchu mody podarzaja za nia..

smieje sie, bo moj brat zawsze tak mowil;) a teraz wazy 105 i za chiny ludowe nie moze wrocic do swoich niesmiertelnych 90kg :)

no coz, ja jestem jeszcze w wieku kiedy lepiej wygladac, albo wydawac sie ogolnie starszym o tych kilka lat,wiec ... ;) ostanio uslyszlalam,ze jestem "niewygledna" - jak milo ;)

wyglazd wygladem :)....tak nawiasem czlowiek powinien byc dotykany czasem zgodnie z jego zegarem....szczegolnie dotyczy to kobiet :)....wiem ze fajnie jest ja 30 wyglada od 22 roku zycia tak samo...tylko ze czas upomni sie kiedys o swoje :O i w ciągu jednego roku robi sie z niej starsza pani :O wiec lepiej wygladaj na swoj wiek :)