Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczesliwa dziewczynaD

ale wtopa..w miedzyzdrojach

Polecane posty

napisz, ze mam 19 lat i nie spółkowałam jeszcze a wiec ostatnio na wakcjach na imprezie mocno byłam wstawiona byłam po 4 bro i po 100 wodki wiec ogolnie stan mocno wskazujacy no i zaczełam tanczyc z takim naprawde fajnym kolesiem po 2 pioesenkach zaczelismy sie ostro całowac i po jeszce 2 postanowilisnmy wyjsc na dwor oboje lekko zataczajcy sie ostre macanie na srodku ulicy dotknełam jego fiuta ..pierwszego jakiego miałam okazje dotykac;) mniejsza ztym ale macalismy sie tak jeszce troche ja wrocuiam do domu na drugi dzien tez sie spotkalismy na imprezie no i tym razem juz nie byłam pijana jakos tak sie stało ze trafilismy do namiotu facet nagrzany ma maxa miłe macanko, on sie rozebrał poprostu w 1 sekundie napalony jak mało kto ostro zabierał sie za moje majtki sciemniłam ze mam okres bo wiedzialam ze nie chce sie bzykanc robiłam mu recznie, był mocno napalony ale wpewnym momencie oswieciło mie ze zachowuje sie jak dziwka i co ubrałam m sie w sekunde i spieprzyłam heheh i zostawiłam go samego;) pewnie dokonczył sam

Gość htrnrdn
kozystaj z zycia i nie martw sie takimi rzeczami:D bo pozniej na starosc (jak juz nie bedziesz mogla)bedziesz zalowala ze sie tak malo bzykalas:D

Dodam, że wieczorami chodzę do parku miejskiego. Rozbieram się do naga i biegam na czworakach z watahą bezpańskich psów. Walczę z nimi o wyschnięte zdechłe wrony, pożerając je łapczywie szczególnie smakując tłuste białe gąsienice. Piór ogonowych używam jako wykałaczek.

haha a ja dodam, że podziwiam podszywaczy na tym forum za fantazję... w sumie to gratulacje, jeszcze są w miarę przyzwoici ludzie na tym świecie;)

Gość kocaj i rób co chcesz
no tak ale przede wszystkim to kieruj się własnymi potrzebami no i rozsądkiem żeby Ci później wstyd przed samą nie było

Gość mofo
nie zachowalas sie jak dziwka tylko jak kuurewka :) i na dodatek jak kretynka juz moglas dokonczyc ...

hehehe wcale nie raz mi sie tak zdarzyło;) a pozniej byłi tak moralniak;)

miało byc raz mi sie tak zdarzyło;)

Gość historyk z IPN
jak chcesz to dam ci mojego kutasa do possania cnoty nie stracisz a sex będzie :-) korzystaj z życia

nie ma co, mogłaś pojsc na całego no ale tracenie cnoty po pijaku z jakims nieznanym typem, w dodatku w namiocie to chyba mało romantyczne jak na pierwszy raz. w sumie dobrze zrobiłaś. pewnie jak bym była w Twoim wieku, zrobiłabym podobnie...