Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka2008

Co sadzicie o tej sukni?

Polecane posty

Gość Kasienka2008
Jak dla mnie to dol jest okragly (jak to zwykle u sukni na kole). No i chyba na ta modelke ta suknia jest troche za dluga :/ Wiem ze to dzis niepopularne ale wymarzylam sobie ze bede miec suknie jak ksiezniczka:) Tylko ta cena...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sukienka Kasi mi sie nie podoba Za to Magdy jest sliczna

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
Widze, za Jabłczynska jest modelka u nic. mozesz sie zorientowac, czasami salony proponuja wypozyczenie sukienek, wtedy kosztuje to 50% wartosci. w sumie oplaca sie, bo potem juz tej sukienki nie sprzedaz a napewno nie za 1500zl. a w szafie tez po co ma lezec

Gość Polipuncja
troche wiejska - no szukaj dalej...

No nietypowa bo marszczenie konczy sie dziwnie w polowie, dla niektorych to dziwne, reszta typowa ;) Co do sukni autorki to mam wrazenie ze to kolo jest za wysoko, albo to uszycie i 2 inne warstwy robia takie wrazenie. Twoja kosztuje 3000zl moja 400 zl , roznica w cenie jest, w wykonaniu watpie, teraz wszytski suknie sa szyte w chinach, no ale pewnosci nie mam ;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
nie sa szyty w chinach. kazda suknie szyta jest na zamowienie. a gdzie to juz zalezy jaki projektant. twoja za 200zl. to pewnie jest szyta w chinach:)

Gość Kasienka2008
Moja niby w Paryzu:( Przynajmniej tak mowia w sklepie.. Jak dla mnie moglaby byc szyta w Olsztynie tylko za polowe ceny hihi:)

Toc mowie ze moja z chin, za 200 dolarow czyli okolo 400 zl, wszytskie kumpele tam zamawiaja, krawcowe na dokladniejszym dopasowaniu sa pod wrazeniem wykonania i nie moga uwierzyc w cene. W Polsce ta stronka niestety znana nie jest, a jak ktos slyszy slowo ze chiny to od razu gardzi. A wiem ze teraz najwieksze marki sukien slubnych maja produkcje w chinach ale tego nie roglaszaja oczywiscie. Aha, jestem w Londynie i tu o tej stronie uslyszalam.

Gość o żesz...
Suknia Magdy by mi się podobała, gdyby gorset był mniej wyszywany, bo to jakoś nie pasuje do całości idei. Poza tym obawiałabym się jego kształtu, bo takie coś pewnie na niewielu kobietach dobrze leży i czeka Cię dużo przeróbek czyli dodatkowa kasa do tych 400 zł. Kasia - jeśli suknia Ci się podoba to chyba to jest najważniejsze? W końcu Ty wiesz co będzie spełnieniem Twoich marzeń w tym dniu. Mierzyłaś już ją? Nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że jak suknia ma dość dużo elementów ozdobnych i jak widać podzielona jest na 3 część (gorset i dwie części spódnicy) to chyba dobrze będzie wyglądać tylko na wysokiej dziewczynie.

o zesz, dzieki za szczera opinie. Wlasnie podoba mi sie fason gorsetu, bedzie ladnie splaszczal brzuszek i rzezbil talie, nie pomyslalam o tym by mial byc nie na kazda kobiete, mozesz wiecej okreslic co dokladnie masz na mysli?

Gość o żesz...
Nie znam się zbytnio na gorsetach, pewnie jest z tyłu wiązany i trochę go można dopasować. Czy te suknie są w kilku rozmiarach dostępne? Bo jeśli tak to pewnie nie ma problemu. Ja za to bym się obawiała, że samej góry jest wcięcie dość głębokie wyznaczające odstęp pomiędzy piersiami. poza tym wycięcie mocno akcentuje miejsce gdzie mają się ułożyć piersi. Nawet przy podobnym rozmiarze różne kobiety mają piersi bliżej siebie lub dalej. Czy to jest sprzedaż tylko wysyłkowa, czy też możesz ją przymierzyć? A mierzyłaś już jakieś suknie z gorsetami? Może lepiej przejdź się po sklepach i pomierz różne rodzaje gorsetów żeby mieć rozeznanie. Albo poczytaj jakie są tam dokładne wymiary tej sukni i czy mierzone w sklepie podobne będą Ci pasować. Poza tym ta modelka ma ogromne piersi i bardzo wąską talię, jeśli w takich proporcjach jest szyta ta suknia (a w każdym taka miseczka)... , ale ja się zbytnio nie znam.

Gość Kasienka2008
Ja swoja mierzylam i wydaje mi sie ze to jest wlasnie to ( mojej mamie i przyjaciolce tez). Podoba mi sie bo jest elegancka i dostojna a zarazem troche seksi ( ma lekko przeswitujacy koronkowy gorset). Niestety nie da jej sie wypozyczyc, przynajmniej w tym salonie w ktorym bylam.

Nie mierzylam ale mam w planach pochodzic po salonach, slub dopiero w lipcu. Sukienka jest szyta na wymiar, ja im je podaje (mam napisane dokladnie co mam sobie pomierzyc) a oni potem mi taki rozmiar przesylaja. No fatalne ze tylu nie widze, napisane jest ze jest sznurowany. Podchodze do tego tak, ze zamowie, to tylko 400 zl wiec nawet jakby to byla jakas totalna pomylka to zadna strata w porownaniu do kosztow wesela. Aha, moja talia tez jest wcieta, piersi nie male, jedyne z czym mam problem to biodra 97 cm ale chyba te falbany je zaslonia.

Gość chce wiedziecccccccc
falbany ci tylko powieksza biodra ty debilko

Kasienka, ty juz chyba zdecydowana jestes tylko cena cie nurtuje co?;) Po to jest tyle modeli sukien by spostac wszelakim gustom, suknia jest ladna, dla jednych bardziej dla innych mniej. Powiem ci ze wydatek spory i mimo ze mnie by bylo stac na nia to bylo by mi zal wydac tyle, ale ja z natury nie jestem rozrzutna ;) Ale do puenty: Nie zal ci kasy to kupuj skoro to wymarzona!

Gość Karolina1982
Kasiu mam do sprzedania wlasnie Twoja suknie:) Kupilam ja w czerwcu tego roku w Czestochowie wlasnie za 3000zl, ale bylo warto! Na wszystkich zrobila olbrzymie wrazenie. Na zywo wyglada jeszcze lepiej niz na tej modelce. Moge ja sprzedac za polowe ceny czyli 1500zl. Gratis dodam koronkowe rekawiczki, welon i diadem na glowe. Suknia jest w rozmiarze 36. Jest po profesjonalnym czyszczeniu w pralni chemicznej i wyglada jak nowa. Jesli jestes zainteresowana to wysle wiecej zdjec na maila. Pozdrawiam

Gość Patilll
mi sie twoja sukienka bardzo podoba i warta jest ceny na pewno. Natomiast Magdalejna twoja mi sie nie bardzo podoba ale kazdy ma inny gust wiadomo.

ale sliczna ta sukienka:) bardzo mi się podoba:) sama myślę o podobnej tyle ze z agnes:) ale to dopiero na przyszły rok:)

Gość Anusia79
Jeśli mieszkacie w warmińsko-mazurskim to polecam salon ślubny w Iławie. Sama miałam tam szytą suknię - jest piękna, wszystkie moje koleżanki też tam szyły, wszystko na miarę, można też szyć na miarę i wypożyczyć, pokazujesz wzór i szyją ci taką samą, ceny bardzo przystępne. Ja mieszkam w Olsztynie i tu wszystkie salony się chowają przy ich sukniach. Po prostu cuda!

Gość jak dla mnie jest poprostu
przepieeekna :)

bez urazy ale mnie sie komplenie nie podoba. ta suknia to wszystko czego unikalam wybierajac swoja

Ta pierwsza przeładowana niczym choinka, za to w tej drugiej coś nie gra: piękny gorset, ale za cholerę nie pasuje do tego drapowania na biodrach:-O