Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tancereczkalatino.

DO OSOB KTORE DOMINUJą W STADZIE xDD

Polecane posty

Gość na początek
i druga rzecz - pomocna literatura - bez niej ani rusz - grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą - z kazdym dniem coraz bardziej niegrzeczna - grzeczne dziewczynku nie awansuja - madre kobiety, głupie postepowanie - cała masa tych o asertwnosci i pewnie czytajac te natkniesz sie na kolejne

ZAtem koniecznie wkręć się w coś nowego, a najlepiej w coś, o czym zawsze marzyłaś :) Może jakiś rodzaj sportu, czy tańca? Ja oddalałam się od ludzi, którzy na mnie "żerowali". Wolę pobyć sama ze sobą, niż męczyć się z kimś innym. Teraz "wybieram" ludzi ;)

Gość na początek
wiec staraj sie po pracy postawic kreskę a ludzi szukac gdzie indziej, tak jak pisałam powyzej, kursy, zajecia, masz jakies hobby? cos o czym marzylas od dawna zeby porobic a nigdy nie mialas czasu...

Gość
macie rację dziewczyny :) tyle że ja nie chcę być duszą towarzystwa, chciałabym być troszkę bardziej dostrzegana... mam swoje zainteresowania - książki, muzykę - są lepsze niż niejeden przyjaciel bo nie rozstawiają mnie po kątach :p dzieki za rady, pozdrawiam 🌻