Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozektosik

Ignatianum Kraków

Polecane posty

Gość gość
Ja też uważam, że Ignatianum to strzał w dziesiątkę. Bardzo fajni wykładowcy, poziom nauki bdb, wyposażenie szkoły super. No ja jestem bardzo zadowolona.

Gość gość159
Ja studiuje administracje na akademii ignatianum.edu.pl w Krakowie i sobie chwale. Lokalizacja w centrum miasta i nie mają rozrzuconych oddziałów po całym mieście :)

Gość komars
Studiuje zarządzanie na akademii www.ignatianum.edu.pl w Krakowie i sobie chwale. Wszystkie zajęcia odbywają się w jednym budynku i nie trzeba biegać po mieście :)

Gość gość
Jak wygląda sytuacja w sprawie wyboru drugiego języka ? Jest on uczony od podstaw ?

Gość gość
Człowiek jest po to, żeby cierpieć. Oczywiście świecki, bo taki ksiądz już nie. To wam wpoją jezuici.

Gość ALogopedia
Zapisałam sie na studia podyplomowe z Logopedii na Ignatianum, na początku bardzo się cieszyłam że zostałam przyjęta ale ostatnio słyszałam że jest tam bardzo ciężko koleżanka mówiła że nawet na podyplomowych dosłownie maaaasa nauki i teraz się zastanawiam czy dam radę ponieważ pracuję i zajmuję się dzieckiem. Czy ktoś coś słyszał w tym temacie czy faktycznie tak ciężko ? Już opłaciłam wpisowe i nie wiem czy się przepisać:(

Gość Sylwia 80
Witam. Czy może się ktoś wypowiedzieć na temat studiowania nie stacjonarnego na kierunku Administracja. Czy jest dużo nauki? Jak wygląda kwestia j.angielskiego oraz przedmiotów matematycznych?

Gość Asia545
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/po-tym-zabojstwie-przestalem-wierzyc-w-boga-czy-to-ksieza-zabili-roberta-wojtowicza/z882hme

Gość Grzegorz Wytrzepał
Taj jo tesz skończyłem tą uczelnie. Tera jo ze szwogrem własny bisnes prowadzimy. W garażu koniobijki produkujem.

Gość XYZ Krak

Uczelnia z listy "szkółek" o najgorzej zarabiających absolwentach - 33 miejsce na sklasyfikowanych 254 uczelnie ze wskaźnikiem zarobków na poziomie  0,54 średniej nie zachęca. Z drugiej jednak strony "luz-blues" prze dobrych lat też się liczy. Więc jak kto ma dobre układy rodzinne, polityczne, kumoterskie, albo jest zwyczajnie bogaty z domu lub miał szczęście w lotka to Ignatianum Kraków jak najbardziej … Ale tylko w takich przypadkach.

Gość Gościucccc

Pytanie z du.py mam, a co to znaczy ignatianum po łacińsku?

Gość Gość1

Witam! Chciałbym zapytać czy przy wynikach: polski podst. 59 i angielski podst. 48, mam szansę dostać się na filologię angielską? Czy zaczynają tam od B1 czy od B2? Jest trudno czy prosto? Fajnie uczą?

Gość kika

Jak traktowane  są osoby ,które nie są katoliokami(inne wyznanie) lub ateistami?

Czy mogą mieć problemy na studiach/studiach doktoranckich?

Gość oczywiscie
Dnia 21.12.2018 o 08:03, Gość Gościucccc napisał:

a co to znaczy ignatianum po łacińsku?

Po łacinie jest to przymiotnik odnoszący się do Collegium, utworzony od imienia św. Ignacego (Ignatius), podobnie jak w nazwach: Collegium Bobolanum (od nazwiska św. Andrzeja Boboli), Collegium Novum, Collegium Nobilium, itd. 

Gość Gościucccc

Aha :classic_wacko:

Gość Curry

Orientuje się ktoś może jak jest teraz z dostaniem się na psychologię? Zdawałem jedynie polski i angielski rozszerzony, z tego co liczyłem (nie wiem czy dobrze) wychodzi mi od 19 do 21 pkt. Dużo tam jest chętnych na ten kierunek i czy są chociaż szansę w np. 2 turze rekrutacji? 

Gość Ania 2000

Hmm nie żeby coś ale w tym roku nie ma psychologii na studiach I stopnia...

Gość Curry
Dnia 2.07.2019 o 00:50, Gość Ania 2000 napisał:

Hmm nie żeby coś ale w tym roku nie ma psychologii na studiach I stopnia...

Jest. Składałem podanie, wyniki 18 lipca. 

Gość zuza

nie polecam, tej uczelni....dla tych co chcą mieć mgr jak najmniejszym kosztem to tak :)generalnie pisanie samych prac na zasadzie ctrl C ctrl V :) można być zwolnionym z egzaminu jak się chodzi na zajęcia i pisze prace :) poziom nauki na poziomie szkoły podstawowej bo studenci więcej nie ogarniają :)

można łatwo zdobyć magistra jak najmniejszym kosztem i wyjść z praktycznie zerowa wiedza bazując na ściągach i intrenecie:)