Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziabra

U mnie w klasie jest pewna biedna dziewczyna- doradzcie cos

Polecane posty

Gość Ziabra

Nasza wspaniala wychowawczyni kazala nam siedziec razem. Niestety ta dziewczyna nie dosc, ze ubiera sie w lumpeksie, to nie jezdzi na zadne wycieczki, wiecznie nosi stary plecak i uzywane ksiazki. Chcialabym ja na tyle zdolowac, zeby sama nie chciala ze mna siedziec i trzymala sie ode mnie z daleka na przerwach

Gość moze jednak
1/10 za inwencję

Gość kompletna idiotka z Ciebie...

Gość po prostu Aśka
Ziabra, jesteś żałosna. Ja na miejscu tej dziewczyny sama nie chciałabym z Tobą siedzieć w jednej ławce :/

Gość moze jednak
Jest inwencja. zasze to cos innego, niż chłopak mnie zdradza itp. :O

a od kiedy to nauczycielka ma prwo do tego zeby decydowac kto z kim ma siedziec? pojebana jakas? :O tez bym nie chciala z taka siedziec pewnie od niej jebie na kilometr... najlepoej powiedz to jej od razu ze nie bedziesz z nia siedziec i huj

Gość musiałam zatkać nos
żeby wejśc na ten topik, zapach bowiem podpowiadał mi, że jest tu niejaka "gwiazdeczka" zrób coś ze sobą bezmózgu

Gość trejgrmgrdmgl
bo to pewnie podstawowka jeszczze:D

Po pierwsze, myślę, że to prowokacja. Po drugie - kupowanie w lumpeksach o niczym nie świadczy. U nas w mieście są lumpeksy z czystymi, wypranymi, a nawet nowymi rzeczami i podobno można tam dostać prawdziwe \"perełki\". Po trzecie - wystarczy, że dziewczyna ma w domu proszek i mydło, by uprać ciuszki. Po czwarte - tak od dziś obserwuję Twe wypowiedzi \"gwiazdeczka kochana\". Potrafisz coś sensownego powiedzieć, poza przeklinaniem, obrażaniem, marudzeniem i wymyśleniem sobie infantylnego nicka...? :O

jak wszedłem na ten temat,byłem pewien,że potrzebujesz pomocy,bo chcesz pomóc tej biednej dziewczynie,kupic jej coś i pomyślałem sobie ''jak to dobrze,że nie brakuje na tym świecie dobrych i wartościowych ludzi'',a tymczasem takie gówno...wiesz co,Ziabra? a co ty byś,kurwa,zrobiła,jakbyś to ty była taka biedna i nie mogłabyś pojechac na zadna jebaną wycieczkę,a wszyscy tacy jak ty teraz by się z ciebie naśmiewali,przecież to nie jej wina,że tak ma.Ludzie którzy tylko patrzą na czyjś stan materialny uważam za zero.Chuj ci w nery,jebana suko!!!i tobie gwiazdeczko bez przerwy napierdalająca o wojnach...mam nadzieję,że jak pierdolnie bomba to pierwsza ty na niej ucierpisz...:O

Gość pomyślałam tak samo
jak Tomek. że dziewczyna potrzebuje pomocy, nie ty... niejlepsze było o tych używanych książakach :O tak dla porównania. na dupie mam spodnie lee za 300zł, ale książki mam używane i co z tego? :O to jest jakaś paranoja z tymi używanymi książakami......... po co komu nowe książki, które za 10 miesięcy i tak bedą nadawły sie jedynie na sprzedaz

Gość 8/10 bo widać że skuteczne

Gość oiuyt
tomekkkkkkkkkk tez pomyslalam,ze ma dobre serce........

Gość 9/10 bo widać że skuteczne
Widząc bardzo wysoką skuteczność prowokacji podwyższam ocenę.

w takim przypadku ja bym się zaprzyjaźnił z takową dziewczyną, by miała jednego przyjaciela więcej, opanujcie sie, to że ktoś jest biedny nie znaczy że jest gorszy... powinnaś pomyśleć jak jej pomóc gdy tej pomocy będzie potrzebować debilko z lombardu...

jakby to jakims cudem była prawda i rzeczywisty problem - przeciez siła cie nie zmusi powiedz, że chcesz siedziec sama i juz, i sie przesiądx gdzies, gdzie nikt nie siedzi

Gość nagadam wam gratuluję ...
... trzycyfrowego IQ, którego brakuje innym wypowiadającym się w tym topiku i nie widzącym, że to prowo. P.S. Ocenę chyba należy podbić do 10/10, prawie wszyscy łykli... :-O

Niektorzy rodzice maja gdzies, ze w szkole nasmiewaja sie z ich dziecka i zmuszaja do noszenia uzywanych rzeczy. Zal tylko tych dzieci i glupoty rodzicow. Po co decydowali sie na dziecko, jesli nie potrafia go utrzymac na wlasciwym poziomie

Gość pomyślałam tak samo
ja nie sądzę, że to prawda, ale nawiązuję do tematu używanych książek