Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jestem

nasza klasa-profil otwarty,prywatny,zamkniety-o co w tym chodzi,bo nie wiem co u

Polecane posty

Gość no jestem

ustawic zeby tylko znajomi na liscie mogli ogladac to co mam,zastanawiam sie czy czasem nie usunac tego

To są ustawienia domyślne. Jak wejdziesz w ustawienia prywatności, to tam sobie sama wybierasz, co dla kogo ma być dostępne i widoczne.

Gość juh
usun profil,nie warto tego trzymac.wogole to pamietam jak mialam swoj,pozaznaczalam opcjke zeby nikt nie widzial ze zdj ogladam czyjes,zeby w yszukiwarce mnie nikt nie znalazl,a znalazl mnie kazdy kto chcial.nasza klasa to najglupsza rzecz jaka powstala

Gość no jestem
a co trzeba zaznaczyc zeby zdjecia ogladali tylko znajomi co maja mnie na liscie a inni jak wejda to moga tylko te glowne zdjecie widziec?

usuwajcie konta bo predzej czy pozniej i tak to zrobicie,zadne z opcji nie dzialaja jakie sobie zaznaczacie,to wielkie gówno

Edytuj profil -> Prywatność, tam sobie w okienkach zaznaczasz wszystko, co chcesz. Przecież jest wyraźnie opisane. Mi tam nikt nie wchodzi. Chyba że ma dostęp do hasła znajomego i z jego profilu mnie ogląda.

musisz zablokowac galerię dla pozostałych w \"co widzą wszyscy w moim profilu\" , czy jakoś tak to sie nazywa..